Şimdi Ara

Beyler Boy 1.75 Kilo 110 ! İntihar mı etsem ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TragedyDH

karatayın kitabını al ve ona itaat et. 6 ay sonra görüşelim

parasını dolandırıcılara kaptıran kadın değilmi, arayanların yüksek ceza hakimi, bilmemne operasyon şubesi başı falan olduğunu sanan.
  • ObsesifKompulsif kullanıcısına yanıt
    Sporla ilgilenmeyen birçok kişi boy-kilo orantısını kuramaz hocam, yani 90 dediklerinde onların gözünde gerçekten 90 olduğunu düşünme.
  • Eğer vermeniz gerekn kilo 5-10 kilodan fazla değilse düzgün bir diyetle ve günde yarım saat yürüyüşle 2-3 ay içersinde verirsiniz
    Edit: İsteyene yardımcı olabilirim pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 19 Şubat 2014; 22:10:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende 1 sene önce (2013 Nisan-Mayıs) 1.76 boy 99 kg dum fitness yazıldım filan 1 aya yakın spor yaptım ,spor yaptıktan daha çok yemek yiyesm geliyordu gözüm dönüyordu yani :)
    Sonra sporu bıraktım önce 2-3 ay akşamları yemek yemeden yatmaya başladım bu şekilde 7-8 kilo verdim 92 ye düştüm.
    Sonra sabah az öğlen normal yiyordum akşam yemeden yatmaya başladım.
    2014 Yılbaşında 83 kg a kadar düştüm , asıl hedefim 70-72kg civarı .
    Yılbaşından beri 5 aydır kilo veremiyorum. 82-84 arasında oynuyor.
    Göbekten bacaktan gidiyor göğüsleri bir türlü eritemedim tişört giydimmi kabak gibi çıkıyor meydana :D
    Şu saatten sonra ne yapmam lazım bilgi verebilcek var mı ?

2 dumbell var
  • Beyler 176 boy var 79 kiloyum hafta sonu body calisiyorum tek istegim memeyi yok etmek hayatim onlari saklamakla geciyo tavsiyesi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz genetik bir durum.2 yıl önce 98 kilodan sıkı diyet ile yaklaşık 1 yılda 75'e kadar düştüm.ne kadar yememe dikkat etsem bile yine kilo aldım şuan 95 kiloyum.bazı insanlar ne kadar çok yese bile en ufak kilo almıyor.çok sinir bir durum.
  • 177 boy kilo 82. 4 kg askerligi beklerken(kasimda gidiyom ) aldim.su halimle rahatsız oluyorum o derece.yani gece salata meyve yoğurt falan ye spor yap .

fit kasli.olana kadarda birakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Bana inandırıcı gelmedi 175 boyda 110 kilo olucan,90 göstericen.Anca spor geçmişin olması lazım kas kütlesi yüksek olması lazım.
    Ben CSB diyorum.

Merak ettiğimden soruyorum deneyen var mı acaba şu bele bağlanıp titreyen makineler varya onlar işe yarıyor mu

Edit: Çok çok özür dilerim alıntılamışım farketmeden pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 22 Ekim 2014; 23:33:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim boyumda 175, kilo 95 civarı. Ama şişman göstermiyorum pek, sadece fazlalıklarim var

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Bana inandırıcı gelmedi 175 boyda 110 kilo olucan,90 göstericen.Anca spor geçmişin olması lazım kas kütlesi yüksek olması lazım.
    Ben CSB diyorum.

Merak ettiğimden soruyorum deneyen var mı acaba şu bele bağlanıp titreyen makineler varya onlar işe yarıyor mu

Edit: Çok çok özür dilerim alıntılamışım farketmeden pardon

Olsun önemli değil
    Bence öyle durduğun yerde titretmek yerine koşmak çok ama çok daha fazla işe yarar. Doğal vibrasyon aşağı yukarı

• 180 boy 116 kilo kardeşim boru mu ? değil
    şuan 95e indim. kalıbına göre 46-50 giyerken şuan 38 giyiyorum 36ya az kaldı L bedene düştüm oturduğun yerden kilo veremiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.