Şimdi Ara

Beyler Boy 1.75 Kilo 110 ! İntihar mı etsem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 21 yaşındayım ne giysem olmuyor ne giysem yakışmıyor, 2 merdiven çıkınca terliyorum... Sigarada var. Kıyafet en büyük sorun bütün tişörtler XXL..
    Şu halimle okul olmasa Çürük alırım yani askerden Arkadaşlarıma sence kaç kiloyum lan dediğimde maximum 90 diyolar, 110' da göstermiyorum ama sonuç öyle değil tabii ki.. Gına geldi artık bişeyler yapmam lazım...

• Yap o zaman ama zayıflama haplarına falan kanma geçen gün ondan biri vefat etmiş yazık.
  • hımbıl yaşam tarzını değiştirmekten başlayabilirisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Yap o zaman ama zayıflama haplarına falan kanma geçen gün ondan biri vefat etmiş yazık.

Öyle ölecek böylede ölecek bari denerken ölsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 14 Ağustos 2012; 1:22:19 >
  • Bence hemen kilo vermek için kolları sıva, bu işin şakası yok. yüksek tansiyonu var şekeri var bilmem ne si var. her türlü hastalığın başı. ben senden 18 kilo fazlayken spora ve diyete başladım, daha önce başlamadıgıma pişman oldum. bir an önce başla sen de.
  • Benimde boy o kadar ama 58 kiloyum Kollarım falan çubuk gibi oldu şimdi kilo almaya çalışıyorum; ortada buluşsak senle şöyle 70 falan
  • karatayın kitabını al ve ona itaat et. 6 ay sonra görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boy 173 kilo 80 benim bende bile rahatsızlıklar var ideal kilo düşmek şart
  • Sigarayı bırak, spora başla.
  • Dukanın kitabı var beyler işe yarar mı ?
  • Senden sağlam bodyci olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Senden sağlam bodyci olur...

Bu lafı çok duyuyorum hocam herkesten
    Ve Omuzlar enteresan şekilde geniş ve şekil duruyor bi kiloya rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Benimde boy o kadar ama 58 kiloyum Kollarım falan çubuk gibi oldu şimdi kilo almaya çalışıyorum; ortada buluşsak senle şöyle 70 falan

hocam benimde boy 1.78 kilo 60 banada lazım biraz bel kısmım çok ince
  • 1.86 ,, 82-83 kilo bir 75 yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Senden sağlam bodyci olur...

Bu lafı çok duyuyorum hocam herkesten
    Ve Omuzlar enteresan şekilde geniş ve şekil duruyor bi kiloya rağmen

Sağlam bulklı vücut işte cardio ile başla
  • diyetisyene git ve düzenli spor yap.ilk 10 kiloyu çok kolay verirsin zaten bu sana moral olucak.ondan sonra sabret ve diyeti bırakmadan devam et.millet ne kiloları veriyor.senin onlardan ne eksiğin var.vakit kaybetmeden başla bence.asla erteleme.
  • Yemeği kes. 115 kiloydum. şuan 75 kiloyum. Ben yaptıysam sen de yapabilirsin
  • En azından 85 olmaya çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Yemeği kes. 115 kiloydum. şuan 75 kiloyum. Ben yaptıysam sen de yapabilirsin

Naptın reis söyle bizde yapalım işte pek yemek yemiyorum ben sadece dikkat etmiyorum o kadar
  • İşe girdim ve sürekli hareket ettim iş sayesinde. yemeği azalttım. ekmeği ve unlu mamülleri tamamen kestim. kabul ediyorum düzensiz bi şekilde verdim ama verdim. kahvaltı - öğle yemeği yok. işten okula gidiyordum. 11 de okuldan eve geliyordum. o zaman yemek yiyordum. zaten mide küçülmeye başlayınca istesen de çok yiyemiyorsun. 84 kiloya inmem 10 ayımı aldı. kalanı da yavaş yavaş verdim. üstelik vermek için de özel çaba sarfetmedim.

sırada sıkılaşma var. onu da ramazandan sonra yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 14 Ağustos 2012; 1:42:30 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.