Şimdi Ara

Beyler Bozuk Yarım Kangal Sucuk Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acımadım Affetmedim Bozuk demedim ve Yarım Kangal Yedim Bir Şey Olur Mu Acep ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bozuk Sucuk Yemenin Tehlikeleri

Bozuk sucuk tüketmek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Bozulmuş sucuk yerseniz, aşağıdaki belirtileri yaşayabilirsiniz:

• Bulantı ve kusma
    • İshal
    • Karın ağrısı
    • Ateş
    • Üşüme
    • Baş ağrısı
    • Yorgunluk

Bozuk sucuk, bakteriler ve toksinler içerebilir. Bu maddeler, gıda zehirlenmesine neden olarak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Hatta bazı durumlarda ölümcül olabilir.

Bozuk sucuk yenirse ne olur sorusunun cevabı nettir: Ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Daher, bozuk olduğunu düşündüğünüz sucukları kesinlikle yememelisiniz.

Dışı küflenmiş sucuk yenir mi sorusunun cevabı da hayırdır. Küf, sucuğun bozulduğunu gösterir. Küflü sucuk yemek gıda zehirlenmesine neden olabilir.

Bozuk sucuk zehirler mi sorusunun cevabı da evettir. Bozuk sucuk, gıda zehirlenmesine neden olarak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • motor su kaynatır -tabi arada pat pat diye ses çıkarır
  • bi şey olmaz yarasın, git bi yarım daha ye
  • cumhuriyet sucuğuysa bozulur miden. şeriat sucuğu olsaydı bi şey olmazdı
  • Kangalsa sikinti yok devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirlin lüzumu yok 1 lira verip bimden sucuak al 1 kangal
  • Bozuk olsun ya da olmasın, yarım kangal sucuk nasıl yenir la bir oturuşta? Yuh..

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Bozuk olsun ya da olmasın, yarım kangal sucuk nasıl yenir la bir oturuşta? Yuh..

1 kangal yedigimi bilirim 1 ekmek tostun icinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurutulmus oldugu icin cok tehlikeli olmayacakti ama sosis salam tavuk falan yeseydin en kotu miden yikanirdi yada cenazeni kaldirirlardi
  • bunu yemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

bunu yemiş

O küflenen kısım hayvanın bağırsağı oluyor bağırsak ile sucuğu bozulmaya karşı korumaya alıyor. Küflenen kısım sucuk değil bağırsak

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

bunu yemiş

O küflenen kısım hayvanın bağırsağı oluyor bağırsak ile sucuğu bozulmaya karşı korumaya alıyor. Küflenen kısım sucuk değil bağırsak

iyi tamam sen ye o zaman, ben yine de almiim

• Kangal alır geçmiş olsun
  • Bende tavuk yedim biraz önce kala kala kemikleri kaldı Onunlada lades tutuştuk pederle ohhh geriye eser kalmadı tavuktan kendımı cani gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

Bende tavuk yedim biraz önce kala kala kemikleri kaldı Onunlada lades tutuştuk pederle ohhh geriye eser kalmadı tavuktan kendımı cani gibi hissediyorum.

nick avatar tezatlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Orijinalden alıntı: boschaldım

Bende tavuk yedim biraz önce kala kala kemikleri kaldı Onunlada lades tutuştuk pederle ohhh geriye eser kalmadı tavuktan kendımı cani gibi hissediyorum.

nick avatar tezatlığı

Güzel tespit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.