quote:Orijinalden alıntı: requestinpaceya nolur biri açıklasın nası oluyo bu yaAlıntıları Göster montaj falan olmasın bunda bi baksanız
quote:Orijinalden alıntı: requestinpaceya nolur biri açıklasın nası oluyo bu yaAlıntıları Göster photoshop
quote:Orijinalden alıntı: requestinpace quote:Orijinalden alıntı: thereisnoway photoshop eminmisin yok gerçek
quote:Orijinalden alıntı: thereisnoway quote:Orijinalden alıntı: requestinpace quote:Orijinalden alıntı: thereisnoway photoshop eminmisin yok gerçek ya ama çok gerçekçi duruyo criss angel harika falan demiş???
quote:Orijinalden alıntı: thereisnowayquote:Orijinalden alıntı: requestinpace quote:Orijinalden alıntı: thereisnoway photoshop eminmisin yok gerçek Alıntıları Göster 3 boyutlu cgi la o hay sizin gözünüze
Montaj bence izleyicilerde planli izleyici Daha doğal gerçekçi gozuksun diye sokakta yapmislar diye düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Rampage 3 boyutlu cgi la o hay sizin gözünüze aynen öyleymişhttp://portfolios.sva.edu/gallery/Greatest-Card-Trick-Ever/2118612 burda yazıyo zaten boşuna telaş ettim
quote:Orijinalden alıntı: Rampage3 boyutlu cgi la o hay sizin gözünüzeAlıntıları Göster Bunu yedin mi şimdi kardeş allah aşkına
quote:Orijinalden alıntı: ParadoxTR Bunu yedin mi şimdi kardeş allah aşkına ya zaten inanmadım da hani içimde ya gerçekse gibisinden bişey vardı
quote:Orijinalden alıntı: ElitforceKotaliyim anlatacak var miyıl olmuş 2014 hala gerçek ile montaj videoları ayıramayanlar var.
quote:Orijinalden alıntı: CARNIVALEyıl olmuş 2014 hala gerçek ile montaj videoları ayıramayanlar var.Alıntıları Göster Bu yoruma güldüm: My uncle showed me this a few months back and swears that it's real. In other words, my uncle is an idiot.
quote:Orijinalden alıntı: requestinpace quote:Orijinalden alıntı: ParadoxTR Bunu yedin mi şimdi kardeş allah aşkına ya zaten inanmadım da hani içimde ya gerçekse gibisinden bişey vardı Bırak şimdi yaa