Şimdi Ara

BEYLER ÇARLARIMIZ GIDIYOR SOYUYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl oluyor bilen yok ama çarlar teker teker dw da bankada tek bir item kalmadan soyuluyor bıraktıkları görev kagıtları silk ile alınan kurt penguven vede gdf gibi şeyler kalıyor onun dışında ne var ise gidiyor dw kasanın yanını takip ettim vede gelen çarlar tek tek soyunuyor vede site reklamı yapan çarlar susuyor bir anda soyulan çara yaklaşıyor vede oyundan cıkıyor reklam veren çarın adı aaaaasw idi vede reklamı www.silkroad-gold idi sizce bu ne demek ??? teker teker çarlarımız gidiyor ben 90 .99 99 vede farm bitik spearciyim vede eldorado serverinin en iyi + 7 sun speri bende idi diger çarıma aktardım gitti sun 81 chest cıktı ANAT0LiA ya sattım cocuk soyuldu vede itemlerin hepsi pazarda öldüm fiatına satılıyor mars serverdinde 67 lvl çarımız var oda gitti makınalarda tüm programlar kurulu ne bir saldırı nede bir trojen yok ama çarlar sıfır oluyor 6 tane çar gitti 0 item gdf hariç hepsi gibiyor çöpler ixirler itemler hiç kalmıyor yardım plsss bu işi kim yapıyor nasıl yapıyor acık nerede .... nuk_tr eldoradı 90 . 99 .99 yardım plsssss

• ilginç üzüldüm geçmiş olsun iyide biz ne yapcaz:) her an riskdeyiz
  • hergün farklı bir soyulma topiği açılıyor ! tüylerim diken diken oldu yemin ediyorumo kadar emek verin kasın sonu bölemi olsungerçekten çok üzüldüm bu joymax iyice çıgırından çıktı zatenoyunun en iyi charı olmak zarar veriyor artık...!tekrar geçmiş olsun kardeşim
  • Rumata Loader'dan Şüpheleniyorum.Çünkü Rumata Loader Kullanan Arkadaşlarımın Characterleri Soyuldu...
  • bıs ne yaparsak yapalım care gelmes elimizden cunku oyunda acık var ıstedıgımız kadr sıfre degısterk ama nafile cok uzgunuz yapack bır seyler bızım acımızdan yok 30000 tane gold botu banlamıslar .stok gold yoq dıe bole seyler yapıo sıteler
  • Nasıl yanı yha adamları Gold satıyoz die kandırıp charlarını mı soyyuyorlar
    Hemde verdıgı goldları gerı alıyorlar

• Benim hacklenen charın pw sini bulun size bütün item ve goldları vercem desem bulurlar mı acaba
    Anatolia geçmiş olsun bu arada. Joymax her zamanki vurdum duymazlığa devam. Bir şey yapacağını sanmıyorum şayet yetei kadar stok toplarlar ve yeter bu kadar derse gold satıcıları onu bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bugün bı kız
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmada saçmalıyorsun guclu44. dw storage de online olduktan char nasıl soyuluyor?? Bir resim koyabilirmisin?? Kendi hatalarınızı başkalarının üzerine atmayın. O kadar oynuyorum daha dw storagenin yanında dururken charımın soyulduğunu görmedim. Hele de bazı gold sitelerinin reklamını yapan kişiler tarafından soyulma olayı kadar saçma sapan, sadece polemik yaratmak, milleti oyundan soğutup serverların boşalmasını sağlama amacından başka hiçbir amaç taşımayan bu tip tartışmalar söylemler bu forumdaki kullanıcılardan başka dile getiren kimse yok.

Kimse kusura bakmasın ama artık bu "charım soyuldu" haberleri can sıkmaya başladı. Çoğuda yalan ve asılsız haber. Doğru bile olsa tek suçlusu, tek sorumlusu kendisi. Birkaç güzel itemin ve bol goldun büyüsüne kapılıp birçok gold sitesine üye olursanız başınıza bunlar daha çok gelir. Haa bi de bot kullanımı bu sorunun en baş sorumlusu. Her ne kadar virüs testlerinden geçsede güvenlikte açık vermeden bu tür programların çalışması imkansız. Oyunun kurulum dosyasında olmayan ve ne tür kodla yazıldığını bilmediğimiz modüllerle çalışıyor. Bu da pek çok sıkıntıyı beraberinde getiriyor. Gerçi söylediklerimi kimse kaale bile alma nezaketini göstermeyecek ama ben gene de yazayım...

• quote:

Orjinalden alıntı: BousterHawk

Rumata Loader'dan Şüpheleniyorum.Çünkü Rumata Loader Kullanan Arkadaşlarımın Characterleri Soyuldu...

rumata loader dan birşey çıkacağını sanmıyorum ama gbot ların kökünde var bunlar artık oyuna girmemeye özen gösteriyorum bu aralar kimse engel olamıyor bu olaylara pc den yapıalabilicek şeyler değil bunlar sürekli 80+ sağlam charlar hackleniyor..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___MaSTeR___ -- 17 Haziran 2008; 9:20:31 >
  • yok ole deıl bırader
    o car a onlar gırıyor o sekılde gold botta ıtemlerı alıyor satıor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.