Şimdi Ara

Beyler cidden korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke bilinmez bir yola gidiyor ortada suçlu arıyoruz birbirimizi suçluyoruz ciddi anlamda korkuyorum beyler. Kendim için değil Analarımız bacılarımız için korkuyorum. Sizce bu işid olsun diğer ülkeler olsun ne olur ? Dünya düzene girer mi sizce ?

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/14553_649562235090883_200238454_n.jpg?oh=c17e1d59aff34858f948fbce347807c5&oe=54BD6D75 Kobani eylemlerinden

Beyler sakın kanıp inanıp kobani gösterilerine katılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipler -- 7 Ekim 2014; 20:11:35 >

• HiddenLotus H kullanıcısına yanıt
    Dediğim suçlu arama bu. Biz suçlu ararken indirecekler bizi.
  • Önce kobani midir nedir düdüklensin.Sonra ABD ile bir olup ıside saldırırız.Ülke içi karışıklıkları halletmek için yeterince polis var
  • İnşallah sunya düzene girer ama her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyız kendimiz hazırlamalıyız biz Türkiye'yiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD ile bir olup mu? bu zamana kadar her zaman tek kaldık her zaman bütün köpekler üstümüze saldırdı ama yenmeyi başaramadılar, İnşAllah bundan böyle de böyle gider..
  • ülke kötü yola gidiyor ama aydınlığa çıkacağız gibi bir his var içimde. bu ülke uzunca uyur ama uyandığında öfkesi felaket olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan bunalan var mı beyler
    10 yıl önce açıldı
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Beyler çok zordu ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dahada karışacak gibi duruyor , kürt - türk kavgaları olacak anlaşılan , sıra türkiyeye geldi.

• ülkemiz için verecek bir canımız var nedir yani şehitlikten dahası mı var yemiyor ki az biraz daha ileri gitseler anca havlasalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bergov

ülke kötü yola gidiyor ama aydınlığa çıkacağız gibi bir his var içimde. bu ülke uzunca uyur ama uyandığında öfkesi felaket olur.

Bir bok olmaz kardes.

• Yav he he
     Beyler cidden korkuyorum
  • Tek çare iç savaş ilk önce başımızda kileri sonrada kürt adlı herşeyi yoketmedikçe bu ülkede huzur hayal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.