Şimdi Ara

Beyler çok acil fikir!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jv-cn239h-notebook-pmu346302

şunu almayı düşünüyorum. Teşhir ürünüymüş.Özellikler parayı hakediyor bence. Teşhir olması canımı sıkıyor biraz. Ne diyorsunuz alınır mı ?

• Bence alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gtx 860m li n550jk nın teşhirleri o fiyatta. Bence fiyat bayağı yüksek. Hatta teşhir bile değildi kutu deformeleriydi.

• arayıp taramaktan kafayı yedim. MAx 3000 limit koydum. i7 nin iyi bir modeli, iyi bir ekran kartı ayrıca full hd makine arıyorım.tabi mümkün olduğu kadar az ödemek istiyorum. Bir yardım edin arkadaşlar.
  • bu dediklerin nerde var dostum inceleme imkanı var mı ?
  • canbaz34 C kullanıcısına yanıt
    Dostum cumartesiyi bekleme şansın var ise bakarım senin icin. Profilime bakarsan al sat yapıyorum. Aldıgım adama geliyor asustan hp den dell den vs. Ürünler geliyor. İsime faturada kesiliyor ayrıca teşhir olsa bile. 50 adet gelmisti n550jk cn167d 2700den fiyattan bi iki tane ben sattım mahalledekilere. Bir iki tane kalmıstı geçenlerde gitmedilerse bakarsın oblara. Gittilerse baska model varsa sorarım. Bu arada pardon 860m hpydi aklım ona gitmis. Gtx 850 m. Olmasa bile gt ekran kartı ve teshir bi pcye 2750 gibi bi rakam aşırı komik ben sana söylim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtimall -- 2 Eylül 2015; 17:21:24 >
  • ihtimall kullanıcısına yanıt
    beklerim hocam bakarız alternatiflere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.