Şimdi Ara

Beyler çok acill USB sorunu forunda bulamadım bilen bi baksın!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen acele yardım edin naaptıysam beceremedim yazıcı önemli bir türlü beceremedim

------------------------------------

Bu bilgisayarda, USB yükleme işlemini tamamlamayı sağlamak üzere etkinleştirilmiş USB yazılım desteği yok. Bu durum çözümleninceye kadar yükleme devam edemez.

Gereken İşlem: İptal düğmesine basıp yazılım yükleme işleminden çıkın. Bu aygıtı bir USB aygıtı olarak yüklemek istiyorsanız, USB sürücüler hakkında daha fazla bilgi için bilgisayarınıza ya da USB eklenti kartına ait belgelere bakın.

-----------------------------------
    Bu bilgisayarda, USB yükleme işlemini tamamlamayı sağlamak üzere etkinleştirilmiş USB donanım desteği yok. Bu durum çözümleninceye kadar yükleme devam edemez.

Gereken İşlem: İptal düğmesine basıp yazılım yükleme işleminden çıkın. Bunu bir USB aygıtı olarak yüklemek istiyorsanız, bilgisayarınıza ya da USB eklenti kartına ait belgelere bakın. Bilgisayarınızda USB bağlantı noktası olduğundan eminseniz, USB'nin BIOS'ta nasıl etkinleştirildiğini görmek için bilgisayarınıza ait belgelere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmet_GTR -- 21 Haziran 2008; 11:23:21 >

• Bilgisayarında USB aygıt olarak sadece yazıcımı var başka Usb Aygıt varmı onlar çalışıyor sadece yazıcımı çalışmıyor detaylı bilgi verirsen daha sağlıklı olur ama onlar çalışıyor sadece usb yazıcın çalışmıyorsa Ya yazıcı kablonda sorun vardır yada yazcın USB 2.0 dır ve portda sorun olabilir BIOS tan USB 2.0 Disable et USB 1.1 çalışsın yazıcın çalışabilir ok ama dediğim gibi analizi yapıp detaylı bilgi verirsen daha iyi olur kolay gelsin
  • USB 2.0 hiçbirsey çalışmıyo (Fare usb oçalışıo) formatlamadan önce çalışıyodu yazılım detekli olabilir baktım ama program da bulamadım sizin bildiginiz bi program vs varsa lütfen yardım edinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @hmet_GTR -- 21 Haziran 2008; 11:51:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.