Şimdi Ara

Beyler çok fazla şu içiyorum (Günde 8 litre) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su hücrelerinde tutulmuyor demek ki. Eskiden izlediğim programlar , okuduğum yazılarda bol bol meyve falan yiyin diyorlardı, suyun hücrelerde tutulmasını sağlıyormuş . Tabi meyve haricinde başka yiyeceklerde vardı ama hatırlamıyorum.
  • imzayi siz mi yaptiniz hocam yada bi konudan falansa linkini verirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölürsün la o kadar içme kimyacı anlatdıydı zehirlenme olur diye
  • ben bazen günde hiç içmediğim de oluyor,ciddiyim.
    sevmiyorum suyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

imzayi siz mi yaptiniz hocam yada bi konudan falansa linkini verirmisin

ben yaptım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.3.A.R

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

imzayi siz mi yaptiniz hocam yada bi konudan falansa linkini verirmisin

ben yaptım hocam

banada verirmisiniz imzayi bende yapacam çok begendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 5 Temmuz 2013; 13:31:40 >
  • Kilo başı 33ml tüketirsen yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

Arkadaşlar suyun vücuda hiç bir zararı yoktur... Su bizim yaşamamız için gereken doğal bir kaynaktır... Duş alıp nasıl bedenimizi temizliyorsak , su içip içimizide temizlemeliyiz... 4 litreymiş 8 litreymiş ne olursa olsun bir insanın günde en az 1.5 litre su içmesi gerekir... Arkadaşlar Su İçmek çoğu hastalıkları önler , mesela başınız asla ağrımaz ... Gece çok rahat uyursunuz ... Zinde olursunuz... Sağlıklı bir Yaşam İçin Su İçin... Tam Admin gibi Konuştum

Çok beklersin gece rahat uyumayı.

• şeker hastası olmuşun geçmiş olsun. onun dışında obez olmanız lazım. kaldıkı onda bile imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

Arkadaşlar suyun vücuda hiç bir zararı yoktur... Su bizim yaşamamız için gereken doğal bir kaynaktır... Duş alıp nasıl bedenimizi temizliyorsak , su içip içimizide temizlemeliyiz... 4 litreymiş 8 litreymiş ne olursa olsun bir insanın günde en az 1.5 litre su içmesi gerekir... Arkadaşlar Su İçmek çoğu hastalıkları önler , mesela başınız asla ağrımaz ... Gece çok rahat uyursunuz ... Zinde olursunuz... Sağlıklı bir Yaşam İçin Su İçin... Tam Admin gibi Konuştum

Çok beklersin gece rahat uyumayı.

ara ara uyuyacan tabi mecbur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: creative13

quote:

Orijinalden alıntı: Quad core

quote:

quote:

quote:

İmkansız 5Lnin üstünde zehirleniyorsun

Kesin konuşarak ardında da o saçma sapan smileyi konuşunca ödül mü veriyorlar? 2 saatlik filmi izlerken 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitiriyorum, gün içerisinde ise sayısızca içiyorum. Yani bilmediğin konu hakkında kesin konuşarak milleti yanlış yönlendirme.

malesef eğer bu şekilde devam edersen zehirlenirsin çünkü vücudundaki mineralleri ve vitaminleri aşırı derecede idrar ve terle birlikte atıcaksın buda seni zehirliycek oldumu istersen araştır internette 8 lt çok saçma bir rakam eğer bu kadar su içersen bir süre bu şekilde devam edersen mutlaka semptomları görürsün

4 yıldır durum bu ve hiçbir zararını görmedim, bak gene kesin konuştun. Emin olma, emin olma ve genelleme yapma. Elinde ne bilgiler var ki kesin konuşabiliyorsun? doktarlar bile ihtimal olarak söylüyor, olabilir diyor. Ama sen olur, olacak diye resmen saçmalıyorsun.

yaşadığım için biliyorum desem iyi sen günde 10 lt su iç devam et böyle 4 yıldır böyleymiş

Hocam sen doktorlar hastalığı mı muayene ediyorlar sanıyorsun? Hastayı muayene ediyorşar, çünkü hastalık her hastada farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabey_55

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

SENİN HESABA GÖRE arkadaşın kilosu x / + - = 200

Hocam, kilosu'ndan sonra yazan +-/x ne anlama geliyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

Benimki 2,04 filan çıkıyor. 4.5 L içmeyi deniycem bi gün bakalım nolcak

Bu arada yönteminde bug var aga
    Niye 4'le çarpıp 100'e bölüyoruz ki ?
    Direk 25'e bölsek ?

Sen bunu söyleyen 3. kişisin Matematikte bazı pratik yöntemler vardır. Örn 60 sayısı 25 tam bölünemediği için 4 le çarpıp 100 bölmek daha kolaydır hemen akıldan hesaplayabilirsin. O yüzden öyle dedim. Ben pek hesap makinesi kullanmam alışkanlık olmuş bende.

Daha da kolayı var. Her 25 kiloya 1 lt deriz. Mesela 80 liloysa adam 3,1-3,2 lt gibi bir şeye denk geliyor hemen kısa yoldan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Direk 25'e bölsek ?

Sen bunu söyleyen 3. kişisin Matematikte bazı pratik yöntemler vardır. Örn 60 sayısı 25 tam bölünemediği için 4 le çarpıp 100 bölmek daha kolaydır hemen akıldan hesaplayabilirsin. O yüzden öyle dedim. Ben pek hesap makinesi kullanmam alışkanlık olmuş bende.

Bazı durumlarda da bölü 100 ve daha sonra çarpı 4 mantıklı oluyor.
    Sayının sonunda birden çok 0 varsa tabi.

100-200-300 kilo olanlar gibi mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Direk 25'e bölsek ?

Bazı durumlarda da bölü 100 ve daha sonra çarpı 4 mantıklı oluyor.
    Sayının sonunda birden çok 0 varsa tabi.

100-200-300 kilo olanlar gibi mi?

Evet

• Iyide adam ŞU içiyormuş su değil ki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Iyide adam ŞU içiyormuş su değil ki..

Kimse fark etmemiş.

• böbrek ve şeker hastalığı sonucu çok su içilir
    doktora git sana ilaç versin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmkansız 5Lnin üstünde zehirleniyorsun

Kesin konuşarak ardında da o saçma sapan smileyi konuşunca ödül mü veriyorlar? 2 saatlik filmi izlerken 3 tane 1.5 litrelik şişeyi bitiriyorum, gün içerisinde ise sayısızca içiyorum. Yani bilmediğin konu hakkında kesin konuşarak milleti yanlış yönlendirme.

malesef eğer bu şekilde devam edersen zehirlenirsin çünkü vücudundaki mineralleri ve vitaminleri aşırı derecede idrar ve terle birlikte atıcaksın buda seni zehirliycek oldumu istersen araştır internette 8 lt çok saçma bir rakam eğer bu kadar su içersen bir süre bu şekilde devam edersen mutlaka semptomları görürsün

4 yıldır durum bu ve hiçbir zararını görmedim, bak gene kesin konuştun. Emin olma, emin olma ve genelleme yapma. Elinde ne bilgiler var ki kesin konuşabiliyorsun? doktarlar bile ihtimal olarak söylüyor, olabilir diyor. Ama sen olur, olacak diye resmen saçmalıyorsun.

yaşadığım için biliyorum desem iyi sen günde 10 lt su iç devam et böyle 4 yıldır böyleymiş

Hocam sen doktorlar hastalığı mı muayene ediyorlar sanıyorsun? Hastayı muayene ediyorşar, çünkü hastalık her hastada farklıdır.

hayır ama bir hastalığım semptomları ve nedenleri değişmez grip virüsü grip yapar ve burnun akar kendini halsiz hissedersin sen hiç grip olup enerjik hisseden insan gördün mü veya bakteri yüzünden grip olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

Hocam su iyidir yanlız makat a dikkat

hote nolur ki hocam?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.