Şimdi Ara

Beyler çok fazla şu içiyorum (Günde 8 litre) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • odana çeşmeden hortum falan çek işin kolaylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

Benimki 2,04 filan çıkıyor. 4.5 L içmeyi deniycem bi gün bakalım nolcak

Bu arada yönteminde bug var aga
    Niye 4'le çarpıp 100'e bölüyoruz ki ?
    Direk 25'e bölsek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

Ben de özel olarak hiç su içmem, çay, kola, meyva suyu, içkiler derken zaten bir şekilde yolumu buluyorum.

krstarica ağabey bişey konuşabilir miyiz?

Buyur.

Hocam şimdi ben konu açtım konu dışına;"Hangi laptop'un tasarımı daha iyi?" Şeklinde.Amacım tasarım olarak görüş almaktı,yani laptopla pek alakası yoktu.15 gün konu dışı yazıyor yardımcı olur musunuz? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz

Maalesef, madde 2 bölüm kurallarını okumanız gerekirdi. Tasarım dahi olsa fark etmez, konu dışına aykırıdır.

• bende en az 5L içiyorum.3 tane 500ML su şişem var doldurup buzdolabına koyuyorum.bir şişe bitince dolaptan başk bir şişe alıp bitenin içine su doldurup dolaba koyuyorum.

günde en az 15 kere tuvalete gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 5 Temmuz 2013; 1:15:25 >
  • kilonuz 170'ten düşük mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

kilonu 4 ile çarp , 100 e böl. Günlük tüketmen gerek su miktarı. Eğer bu limitin 2 katı tüketirsen su zehirlenmesinden ölürsün.

Direk 25'e bölsek ?

Sen bunu söyleyen 3. kişisin Matematikte bazı pratik yöntemler vardır. Örn 60 sayısı 25 tam bölünemediği için 4 le çarpıp 100 bölmek daha kolaydır hemen akıldan hesaplayabilirsin. O yüzden öyle dedim. Ben pek hesap makinesi kullanmam alışkanlık olmuş bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

100 kilo musun?
    Seni kullanıcı adın-avatarın yüzünden hep fit sanardım

%6 yağ oranım,1.92 boyum var;Sakin ol kardeşim.

geçen intihar konundan aklımda kalan yaşınının 14 olduğunu yazmışlar zaten ama kilolu olduğunu da yazmıştın 20-30 kilo fazlan vardı yanılmıyorsam boyunda kısaydı kurtulacam bu hayattan diyordun benide al yanına paranda vardır arabanızı yürütür köprüden aşa uçarız

Su içerek intihar ediyor

• Sifona giden su parası öldürür adamı Her seferinde çekmiyosundur kesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de özel olarak hiç su içmem, çay, kola, meyva suyu, içkiler derken zaten bir şekilde yolumu buluyorum.

krstarica ağabey bişey konuşabilir miyiz?

Buyur.

Hocam şimdi ben konu açtım konu dışına;"Hangi laptop'un tasarımı daha iyi?" Şeklinde.Amacım tasarım olarak görüş almaktı,yani laptopla pek alakası yoktu.15 gün konu dışı yazıyor yardımcı olur musunuz? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz

Maalesef, madde 2 bölüm kurallarını okumanız gerekirdi. Tasarım dahi olsa fark etmez, konu dışına aykırıdır.

Ya reyiz okudumda tasarım arkadaş yav,tasarım.Toplumun görüşünü alayım dedim

• quote:

quote:

quote:

Direk 25'e bölsek ?

Sen bunu söyleyen 3. kişisin Matematikte bazı pratik yöntemler vardır. Örn 60 sayısı 25 tam bölünemediği için 4 le çarpıp 100 bölmek daha kolaydır hemen akıldan hesaplayabilirsin. O yüzden öyle dedim. Ben pek hesap makinesi kullanmam alışkanlık olmuş bende.

Bazı durumlarda da bölü 100 ve daha sonra çarpı 4 mantıklı oluyor.
    Sayının sonunda birden çok 0 varsa tabi.

• Ben 8 litreyi 1 ayda tüketemiyorum adam günde o kadar içiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 5 Temmuz 2013; 1:38:35 >
  • ben su icmiyorum ne diyon sen

• böbreklerin iflas eder
  • Ben günde 1 bardak içiyorum.Ciddiyim
  • Benim unutup hiç içmediğim günler oluyor.Yalnız mıyım?

• benim kuzenimde böyle hastalık onunki ölene Kadar ilaç kullanicak sende bir doktora gözuk derim yoksa böbrekler yakında...

• Gizli seker hastaligi diye bisey de var hocam aman dikkatli olun, mobildeym detayli arastramadm bu haberdeki bilgler isinize yarar umarım
    http://www.haberturk.com/saglik/haber/779248-iste-gizli-sekeri-anlamanin-yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eexpert -- 5 Temmuz 2013; 9:31:58 >
  • nasıl bir insansın sen anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

Direk 25'e bölsek ?

Direk kilonun %4 ü kadar su içmelisin desen daha iyi değil mi :) bırak onlar uğraşsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

Arkadaşlar suyun vücuda hiç bir zararı yoktur... Su bizim yaşamamız için gereken doğal bir kaynaktır... Duş alıp nasıl bedenimizi temizliyorsak , su içip içimizide temizlemeliyiz... 4 litreymiş 8 litreymiş ne olursa olsun bir insanın günde en az 1.5 litre su içmesi gerekir... Arkadaşlar Su İçmek çoğu hastalıkları önler , mesela başınız asla ağrımaz ... Gece çok rahat uyursunuz ... Zinde olursunuz... Sağlıklı bir Yaşam İçin Su İçin... Tam Admin gibi Konuştum

jumong suları için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.