beyler şimdi arkadaşımla dayı ndolandıryoduk öyle azdırırıyoduk adamları bugün instada gezninirken adamın biri mesaj attı annem gördü baya küfürlü cinsel konuşmalar var ne yapcağım acil söylşeyin arkadaşımın annesinede söyleyecek not buarada hesapları kappatım |
beyler çok fena yakaldım

-
-
Türkçe yazmayı öğren önce.
-
Aynı şeyi benim çocuklarım yapsa inan ki ilk önce güzelce döverim. Ondan sonra o adamı bulurum ve şikayetçi olması için elimden geleni yaparım.
Senin yaptığın bir suç ve bence ağırlaştırılmış bir cezası olmalı insanların duyguları ile oynayıp onlardan çıkar elde etmeye çalışıyorsun adice dolandırmaya çalışıyorsun.
Senin ve senin gibilerin toplum içinde dolaşmaması gerekiyor.
-
Öncelikle yaptığın çok yanlış bir şey. Aynısı sana yapılsa ne hissederdin mesela? Yakalanma konusuna gelecek olursak, annene, sadece eğlenmek için bunu yaptığınızı, niyetinizin kötü olmadığını söylersen, en azından siniri bir nebze de olsa geçebilir.
-
Şiddet kesinlikle çözüm değil. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. Eğitimden kastım sadece okumaktan bahsetmiyorum. Aile eğitimi de önemli. Hadi bu kardeşimiz yapmış bir hata. Ona bu kadar yüklenmek yerine, tatlı bir dille yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmalıyız ki, o da böyle şeyleri tekrar yapmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X