Şimdi Ara

Beyler çok korkuyorum beyin kanaması geçiriyo olabilirim nolur bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Dark0rden

beyler şuan Allah`a şükür hic biseyim yok ama çok korkuyorum sinsi gelişen beyin kanaması olur mu :(

Ip adresini gonder 112 den biri baglancak kontrol edecekmis beynini.

Pıtır son zamanlarda espiri kalitende ciddi düşüş görüyorum titre ve kendine gel.

Ben burada sinirlendim kamile 50 kisi hastaneye git diyor bu hala tecrubeli biri bir seyler desinde yatayim pesinde cerrah var sanki aramizda olsa bile oda git diyecek bu hala up up gece gece sinir oldum vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Şaka bi yana ,bi sıkıntı olmaz sen rahat rahat uyu,sebebini sorarsanda cok kolay,basimiza cok geliyor cunku,kan ani sekilde kol ve gogus kaslarina hücum ediyor ve beyindeki kan miktari azaliyor,öle oluncada beyin tepki veriyor mide bulantisi ve baş dönmesi yapiyor,cvp bu kadar basit,birsey olmaz yani 👍 birdaha olursa hemen yere yat ayaklarini biraz yuksek biyere koy,bulanti yada baş dönmesi olmaz.Bu arada o salonları işleten bilinçsiz hocalarada slmlar.

hocam yüreğine su serptin yinende korkuyorum sabah baktiricam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Dr.Karizmatic -- 24 Mayıs 2015; 2:48:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Kontrol iyidir tabi ama durumundaki kisilerle cok karsilasiliyoruz ,o yuzden sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin kanaması gecirmek o kadar kolay değil
    Biraz fazla yüklenmişsin başında ağrı oluşmş.Eğer kanama geçirseydin vücudun çok ısınır ve bayılırdın.Artı komaya girerdin.Zaten geçmiş senin ki.

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Beyin kanaması gecirmek o kadar kolay değil
    Biraz fazla yüklenmişsin başında ağrı oluşmş.Eğer kanama geçirseydin vücudun çok ısınır ve bayılırdın.Artı komaya girerdin.Zaten geçmiş senin ki.

eminmisin hocam nerden biliosun biraz daha detaylı anlatrmısn

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark0rden

quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

Beyin kanaması gecirmek o kadar kolay değil

eminmisin hocam nerden biliosun biraz daha detaylı anlatrmısn

Ben OKB hastas8yım.Yani takıntı ve kişilik bozuklugi.Doktoea gitmeden önce neler atlattım bi bilsen.Delirme noktasına gelmiştim.Kötü birseyler görünce moralim aşırı düserdi.İntihar fln dusurnurdum.Bana bisi olmadıysa sanada hic olmaz.Sadecene o an panik atak gecirmissin.Ama yinede emin degilsen yarın doktara git.Belki ani olaydan sonra beyin hasar almış olabilir.Bu işin sakası olmaz.Timöre,kitleye kadar yolu var.

• Ağrın sıkıntın varsa kalkar hastaneye gidersin daha burda durup konuyu uplamak nedir ya.. Böyle devam edersen olmayan bişeyin kanamasını geçiremezsin zaten vur kafayı yat sen.
  • Burdan sana teşhis yapamayacaklarina göre acile gitmelisin. Yarın gittiğinde neden o an gelmedin diye sorarlar adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windstyle -- 24 Mayıs 2015; 3:16:40 >
  • açılın ben doktorum.

beyin kanaması değildir o beyin kanaması olsa duramazdın.

iyi forumlar.

not: kırıkçı-çıkıkçıyım.bir yerin kırılırsa pm at yeter.
  • yanlız komik geldi kusura bakmada beyin kanaması geçiyorum tecrübeliler yazabilir miiii ??
  • Bir şey olmaz kardeş, merak etme. Yatıp uyu sabaha hiçbir şeyin kalmaz.

Bana da helva yollarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

açılın ben doktorum.

beyin kanaması değildir o beyin kanaması olsa duramazdın.

iyi forumlar.

not: kırıkçı-çıkıkçıyım.bir yerin kırılırsa pm at yeter.

bunu yazmak için geldim gidiyorum
  • fıstıklı olsun
  • Millet internetten kendi kendine teşhis koyar olmuş. Beyin kanamasını geçirsen şu an burda bu satırları yazamazdın. Bişey yoktur basınç ve oksijensizlikten olmuştur o. Ağırlık basarken nefesi çok tutmamaya özen gösterin vücutta özellikle beyinde aşırı basınç birikiyor.
  • usta son durum nedir?valla iyi cesaret ben olsam şimdiye acile kaç yol yaptığım belli olmazdı,inşallah bir sıkıntı yoktur.
  • Bilgi vermek için yazayım belki birinin işine yarar

Her beyin kanaması aynı değil kısacası elin nasıl kanıyorsa orada da küçük bir kanama ve iyileşme görülebiliyor

Ben tanıdığımın başına gelenleri yazayım

Spor salonundan dönüyor midesi bulanıyor
    Uyumaya çalışıyor dalıyor fakat kusarak uyanıyor
    Hastaneye gidiyor mr a giriyor kanama olduğu ve devam ettiği söyleniyor

Ameliyatsız atlatıyor 6 ay uçak yasak vesaire

Başı ağrıyıp midesi bulandığında psikolojisinin çok bozulduğunu söyledi en son
    Küçük panik ataklar geçiriyor başı ağrıdığında ya yine kanama varsa korkusuyla

Kısacası kusarak uyanırsanız doktora demek ki

• Resmen kör cahillikten hayatibi kaybedecekmişsin. Sabaha kadar beklenir mi oglum? Gitceksin acile danismaya derdini anlatacaksin onlar yonlendirecek iste.

Gerci hala arkadaştan ses seda yok ama...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.