Şimdi Ara

Beyler çok korkuyorum beyin kanaması geçiriyo olabilirim nolur bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bugün spor salonundayken bench press yapiodum son tekrar da biraz zorlandım ve kafam öyle bi ağrıdıki yemin ediyorum yok böle bi ağrı midemde çok bulandı başım döndü salondan çıkp eve gittim yattm hemen 1 2 saat ağrı felen geçti internette biraz araştrdım beyin kanaması geçiriyor olabilme ihtimalim varmış konu hakkında tecrübeli arkadaşlar yazsın nolur bakın çok korkuyorum beyler söylemeyi unuttum olay olalı bi 8-9 saat oldu beyin kanaması geçiren biri bu kadar bisey olmadan gecirebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Dr.Karizmatic -- 24 Mayıs 2015; 2:43:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyin Kanaması Geçirenlerin Yorumları:

Beyin kanaması hayatı tehdit eden ciddi bir durumdur. Bu durum, beyindeki bir kan damarının yırtılması veya sızması sonucu oluşur. Ani baş ağrısı, mide bulantısı ve kusma gibi belirtilerle kendini gösterir.

Beyin Kanaması Belirtileri:

• Ani ve şiddetli baş ağrısı
    • Mide bulantısı ve kusma
    • Boyun tutulması
    • Görme sorunları
    • Konuşma veya anlama güçlüğü
    • Kol veya bacaklarda güçsüzlük veya uyuşukluk
    • Denge sorunları

Beyin kanaması geçiren kişilerin yorumları, yaşadıkları belirtilerin ve deneyimlerin çeşitliliğini ortaya koymaktadır. Bazı yaygın yorumlar şunlardır:

• "Başımın içinden kesici bir bıçak geçiyormuş gibi aniden çok şiddetli bir ağrı hissettim."
    • "Midem bulanıyor ve sürekli kusuyordum. Başımın ağrısı o kadar şiddetliydi ki gözlerimden yaşlar akıyordu."
    • "Konuşmamı anlamakta güçlük çekiyordum ve sağ tarafıma hiç? yoktu."

Tedavi Seçenekleri:

Beyin kanamasının tedavisi, kanamanın nedenine ve şiddetine bağlıdır. Tedavi seçenekleri arasında şunlar yer alır:

• İlaç tedavisi
    • Cerrahi müdahale
    • Rehabilitasyon

Sonuç:

Beyin kanaması, acil tıbbi müdahale gerektiren ciddi bir durumdur. Belirtileri tanıyor ve zamanında tıbbi yardım alıyorsanız, tedavi edilebilir bir durumdur. Beyin kanaması geçirenlerin yorumları, bu durumun ne kadar ciddi olabileceğini ve erken teşhis ve tedavi önemini vurgulamaktadır.

Anahtar Kelimeler:

• Beyin kanaması geçirenlerin yorumları
    • Beyin kanaması belirtileri
    • Beyin kanaması tedavisi
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kusura bakma ancak beyin kanamasinin tecrubesi nasil oluyor?

aynen burdan cikacak bir sey ile hareket etmek sacma olur en iyisi bir an once hastaneye gitmektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 24 Mayıs 2015; 1:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrın devam ediyorsa hemen acile git

• Tecrübeli? Şüphen varsa doktora gitsene arkadaş...
  • Banada şınav çekerken son setlerde zorlayınca oluyor. Sıkıntı etme kendini kasarken beyninide kasabiliyorsun bazen birşey olmaz, birde zaten beyin kanaması olursa istifra ederdin.

• Kardeşim kafan mi güzel anlamadım gelmiş buraya soruyorsun ciddi birşeyse nolacak,git acilen hastahaneye burada vakit kaybetme,bu işin tecrübesi olmaz.

• yarın ögleyn gidicez zaten acile ama öyle boyle değil kafamı patlıcak gibi hissettim bir anda beyler tecrübesi olan varsa yazan fena korkuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

Banada şınav çekerken son setlerde zorlayınca oluyor. Sıkıntı etme kendini kasarken beyninide kasabiliyorsun bazen birşey olmaz, birde zaten beyin kanaması olursa istifra ederdin.

miden bulanıyormuydu benim baya bulandıda kusmadım ama

• up

• Beyin travmasi gecirdim tum belirtiler ayni cabuk acile ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark0rden

quote:

Orijinalden alıntı: adammısınolum

Banada şınav çekerken son setlerde zorlayınca oluyor. Sıkıntı etme kendini kasarken beyninide kasabiliyorsun bazen birşey olmaz, birde zaten beyin kanaması olursa istifra ederdin.

miden bulanıyormuydu benim baya bulandıda kusmadım ama

Beynini zorladığında beyin hücrelerin öldüğü için başın dönmüştür, miden bu yüzden bulanmıştır büyük ihtimalle. Sen işini yinede sağlama al bir doktora görün yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Beyin travmasi gecirdim tum belirtiler ayni cabuk acile ..

kardeşim sabah gitsem sorun olurmu şu an bi ağrı sızı yok sendede öylemiydi

• up

• quote:

quote:

Benim ilkokulda olmustu basimi siddetli sekilde duvara carpmistim basim falan donuyordu sonra hastaneye gittik, yolda biseyim yok diyordum da hastanede yuvarlak biseye soktular hareket etme dediler (adini unuttum) sonra anneme gozu kayabilir falan demislerdi 1 hafta yagli yemek yemedim. Kardesim imkanin varsa git suan.

• quote:

quote:

quote:

Benim ilkokulda olmustu basimi siddetli sekilde duvara carpmistim basim falan donuyordu sonra hastaneye gittik, yolda biseyim yok diyordum da hastanede yuvarlak biseye soktular hareket etme dediler (adini unuttum) sonra anneme gozu kayabilir falan demislerdi 1 hafta yagli yemek yemedim. Kardesim imkanin varsa git suan.

kardeşim bu işlerden fazla anlamam acile gidip ne diyecegim

• Eğer ciddi bir durum varsa ve öğleni beklersen o evden öğlen vakti cenazen kaldırılabilir. Mümkünse hemen gitmelisin.
  • Zaten acil bu saatte cok kalabalik olmaz, danismaya git durumu anlat onlar yonlendirir. Aman ha ihmalr gelmez bu isler.

• Sabaha helvanı evime kargola bol fıstıklı olsun.

• beyler sabah 8 9 da gidicem acile dualarınızı nolur esirgemeyin şuan birseyim yok ama yinede çok korkuyorum belirtiler beyin kanamasını tutuyor inşallah yoktur bisey :(

• Sakın uyuma arkadaşım beyin kanaması geçirmişti halsizlik aşırı uyuma isteği vardı hep diye anlatmıştı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.