Şimdi Ara

Beyler çok korkuyorum beyin kanaması geçiriyo olabilirim nolur bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene salonda çalisirken dedigin seyin aynisi bi elemana oldu,tansiyonu dusmustur diye tuzlu ayran falan icirdiler,sonra cocuk biraz dinlendikten sonra uyarilarimiza ragmen spora devam etti ve takriben 40_45 dakika falan sonra bayildi,ambulans falan geldi alip goturduler elemani.Ertesi gun ogrendik,cocugun beyin damarlarinda aşırı kan basıncından gerilme olmus ve spora devam ettiği icinde yirtik olusmus,durum anlasilinca hemen ameliyata almislar,bacagindan aldiklari bir damari yirtik damarla degistirmisler,o yuzden sıkıntı yok,ayakta yedegi varmis,bisey olursa korkma yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ben sana durum ciddi diyorum sen 8-9 diyorsun. Gercekten hafife alinacak bir durum degil varsa imkanin simdi git yoksada imkan yarat. Kalici hasar birakabilir gec mudahale. Ben sadece goz kaymasi olabilecegini soylediklerini hatirliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş dağda falan değilsen bi acile uğra bişe yoksa da dönüşte bi çorba içer gelirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Gecen sene salonda çalisirken dedigin seyin aynisi bi elemana oldu,tansiyonu dusmustur diye tuzlu ayran falan icirdiler,sonra cocuk biraz dinlendikten sonra uyarilarimiza ragmen spora devam etti ve takriben 40_45 dakika falan sonra bayildi,ambulans falan geldi alip goturduler elemani.Ertesi gun ogrendik,cocugun beyin damarlarinda aşırı kan basıncından gerilme olmus ve spora devam ettiği icinde yirtik olusmus,durum anlasilinca hemen ameliyata almislar,bacagindan aldiklari bir damari yirtik damarla degistirmisler,o yuzden sıkıntı yok,ayakta yedegi varmis,bisey olursa korkma yani.

hocam bende bayılma gibi bi durum olmadı ben direk eve gittim yattm geçti fakat internetten arastrdım beyin kanaması riski olabilirms

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuyamıyorumda korkudan sabah direk gidicem acile aç karna gidebilirm demi

• up

• Neden simdi gitmiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark0rden

uyuyamıyorumda korkudan sabah direk gidicem acile aç karna gidebilirm demi

Annemi saatler ile kurtardik haberin olsun kanama varsa yasasan bile felc yasarsin haberin olsun nerde yasiyosun hastane cokmu uzak sigortan mi yok babandan mi korkuyosun bir sey olmaz atla taksiye araba yoksa git mr cekecekler 1 saatlik is

• quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Neden simdi gitmiyorsun?

hocam simdi gidersen benimkiler çok büyütür babam zaten istemiodu spor salonuna gitmemi tantana yaratır yarn kimsenin haberi yokken gidiyim

• quote:

uyuyamıyorumda korkudan sabah direk gidicem acile aç karna gidebilirm demi

Lan gitsene doktora canına mı susadın

• bak kardeşim , şaka yapmıyorum gerçekten ciddi bu olaylar . babanın tantanası mı iyidir yoksa senin tantanayı çekemeden ölüp gitmen ve babanın arkandan ağlaması mı?
  • beyler şuan Allah`a şükür hic biseyim yok ama çok korkuyorum sinsi gelişen beyin kanaması olur mu :(

• Babam doktor, acilen doktora ugrasin dedi eger bir hasar var ise her yaptigin hareket beyindeki hasari buyutebilecek potsnsiyele sahipmis.

• Beyin cerrahı arkadaşlar acilen konuya bekleniyorsunuz, teşhis hızlıca yapılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

bak kardeşim , şaka yapmıyorum gerçekten ciddi bu olaylar . babanın tantanası mı iyidir yoksa senin tantanayı çekemeden ölüp gitmen ve babanın arkandan ağlaması mı?

hocam olay oldu başım fena ağrıdı sonra eve geldim yattım geçti olaydan yaklaşık bi 9 saat geçti beyin kanaması geçiren biri 9 saat dayanabilirmi

• quote:

beyler şuan Allah`a şükür hic biseyim yok ama çok korkuyorum sinsi gelişen beyin kanaması olur mu :(

Ip adresini gonder 112 den biri baglancak kontrol edecekmis beynini.

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

beyler şuan Allah`a şükür hic biseyim yok ama çok korkuyorum sinsi gelişen beyin kanaması olur mu :(

Ip adresini gonder 112 den biri baglancak kontrol edecekmis beynini.

Pıtır son zamanlarda espiri kalitende ciddi düşüş görüyorum titre ve kendine gel.
  • Ayrica olay beyin kanamasi degil beyin ile alakali bir ton rahatszlik var, tamam ciddi bir beyin kanamasi 9 saat tepkisiz durdurmaz adami ama beyin damarlarinda meydana gelen bir yirtik mudahale edilmedigi her saniye daha da genisler ver acil, sorun cikaran duzeye geldigi zaman tedavi secenekleri cok sınırlanır.

• Şaka bi yana ,bi sıkıntı olmaz sen rahat rahat uyu,sebebini sorarsanda cok kolay,basimiza cok geliyor cunku,kan ani sekilde kol ve gogus kaslarina hücum ediyor ve beyindeki kan miktari azaliyor,öle oluncada beyin tepki veriyor mide bulantisi ve baş dönmesi yapiyor,cvp bu kadar basit,birsey olmaz yani 👍 birdaha olursa hemen yere yat ayaklarini biraz yuksek biyere koy,bulanti yada baş dönmesi olmaz.Bu arada o salonları işleten bilinçsiz hocalarada slmlar.

• memati arabayı hazırla gidiyoruz.alıcaz evinden korkma sen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.