Şimdi Ara

BEYLER ÇOK ÜZÜLÜYORUM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teyzemın kızı eşinden boşanmak istiyor eniştemi çok seviyorum suçuda yok süper bir insan bugun gorustuk son kez konusmaya gelmıs ama kız nuh dıyor peygamber demıyor. adam çok kötü durumda kahrından 15 kilo vermiş ve saçları sakalları beyazlamış benimle konuşurken ağladı bende dayanamadım ağladım onu öyle gorunce. evden cıkarkende asansorde agladı omzumda. onu mınıbuse bındırırken benden helallık ıstedı çok kötü oldum allah kımseye böyle dert vermesin gittiginden beri kafama takıyorum uzulmekten bır saatte bır paket sıgara bıtırdım neyapmam gerekıyor lütfen fikir verin :(

• Çelme tak yere düştüğünde ağzını burnunu kır teyzenin kızının, sonra çık bi arkadaşının üstüne bağır Edriyınnnnnnnnnnn !
  • ciddi yorumlar atmanızı ıstıyorum cok kotuyum lütfen
  • Olayı tam ögren insanlar durup duruken ayrılmaz karsındaki aglıyo diye haklı olacak diye bişey yok ayrıca timsahta avını öldürdükten sonra gözyası döker bunuda unutma
  • sebep neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Olayı tam ögren insanlar durup duruken ayrılmaz karsındaki aglıyo diye haklı olacak diye bişey yok ayrıca timsahta avını öldürdükten sonra gözyası döker bunuda unutma

Onlar gözünü temizlemek için gözyaşı dökmüyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sosisli Süt Olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belki aldattı kardeşim Allah Allah her şey olabilir ne yani çok seviyorsan sen al o zaman
  • ben haline üzülüyorum arkadaşlar ne yaşadıkları neyaptıkları veya nıye ayrıldıkları benı baglamıyor sadece adam kötu durumda cok uzucu boyle olması ve kızın dedıgıne gore hıcbır problemlerıde yokmus sadece calısmıyor falan dıyo bıde sogudugunu soyluyor tabı dort duvar arasını bız bılemeyız ama benım gorusum adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

belki aldattı kardeşim Allah Allah her şey olabilir ne yani çok seviyorsan sen al o zaman

aldatsa bilmicekmiyiz kardesım ters cevap vermenın mantıgını cozemedım cıddı bırsey ıcın yardım ıstedım
  • dediğin gibi mükemmel bir insansa neden olabilir neden affedilmez bir durumda, madem çok seviyorsun enişteni git konuş onunla biraz sorumluluk al aralarını yapmaya çalış, o zaman kız aldatıyordur çalışmıyor diye zannetmiyorum yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

dediğin gibi mükemmel bir insansa neden olabilir neden affedilmez bir durumda, madem çok seviyorsun enişteni git konuş onunla biraz sorumluluk al aralarını yapmaya çalış, o zaman kız aldatıyordur çalışmıyor diye zannetmiyorum yazık

bencede yazık of bu hayatın oyunlarından bıktım hakedenı sevındırmıyor uzuyor yıpratıyor haketmeyenı mutlu edıyor sevındırıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.