Şimdi Ara

Beyler Cypherda +9 Cleaver Piyasası nedir bilen varmı ne item verirler buna?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +9 Cleaver Aldım +8 md..Reque earning..Silver earning..ve Priest pendant.. verdim..Acaba fazla mı verdim ve buna reque itemi olarak Sizce neler verirler lütfen bi bilgi verin..

• ßence Normal ßir Fiyat
  • evet bencede normal fiyat...iyi item alırsın onla
  • mesela bu +9 cleaverin +8 sharddan fazla attağı var...mesela ben bu +9 cleaveri ...+8 shard + item ile takas edebilir miyim_?Acaba bi bilginiz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy

mesela bu +9 cleaverin +8 sharddan fazla attağı var...mesela ben bu +9 cleaveri ...+8 shard + item ile takas edebilir miyim_?Acaba bi bilginiz varmı?

valla benim shard8 im olsa cleaver 9 ile takas etmem üste item filan vereceklerinide pek sanmıom shard8 almayı istersen cleaver +9la kafa kafaya yapmaya uraş ama shard 8 + item alabiliosanda helal olsun
  • kanka valla +8 shard veriyolar kesin orası ama ben item isteyince vazgeçiyolar....Ama Verecek birini bulurum 10 gb para da alsam gene yanıma kar kalır :D öyle değil mi dostum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARWİNİA

quote:

Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy

mesela bu +9 cleaverin +8 sharddan fazla attağı var...mesela ben bu +9 cleaveri ...+8 shard + item ile takas edebilir miyim_?Acaba bi bilginiz varmı?

valla benim shard8 im olsa cleaver 9 ile takas etmem üste item filan vereceklerinide pek sanmıom shard8 almayı istersen cleaver +9la kafa kafaya yapmaya uraş ama shard 8 + item alabiliosanda helal olsun

Yani...
    +8 Shard ım olsa Hayatta vermem +9 cleaver a .
  • ama +9 cleaverın +8 sharddan attağı fazla istesem şimdi bile alabilirim +8 shard yani veren çokk ama ben üste item de istiyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.