+9 Cleaver Aldım +8 md..Reque earning..Silver earning..ve Priest pendant.. verdim..Acaba fazla mı verdim ve buna reque itemi olarak Sizce neler verirler lütfen bi bilgi verin..
ßence Normal ßir Fiyat
evet bencede normal fiyat...iyi item alırsın onla
mesela bu +9 cleaverin +8 sharddan fazla attağı var...mesela ben bu +9 cleaveri ...+8 shard + item ile takas edebilir miyim_?Acaba bi bilginiz varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy
mesela bu +9 cleaverin +8 sharddan fazla attağı var...mesela ben bu +9 cleaveri ...+8 shard + item ile takas edebilir miyim_?Acaba bi bilginiz varmı?
valla benim shard8 im olsa cleaver 9 ile takas etmem üste item filan vereceklerinide pek sanmıom shard8 almayı istersen cleaver +9la kafa kafaya yapmaya uraş ama shard 8 + item alabiliosanda helal olsun
kanka valla +8 shard veriyolar kesin orası ama ben item isteyince vazgeçiyolar....Ama Verecek birini bulurum 10 gb para da alsam gene yanıma kar kalır :D öyle değil mi dostum :D
quote:
Orjinalden alıntı: DARWİNİA
quote:
Orjinalden alıntı: JassiuS_FeatBoy
valla benim shard8 im olsa cleaver 9 ile takas etmem üste item filan vereceklerinide pek sanmıom shard8 almayı istersen cleaver +9la kafa kafaya yapmaya uraş ama shard 8 + item alabiliosanda helal olsun
Yani... +8 Shard ım olsa Hayatta vermem +9 cleaver a .
ama +9 cleaverın +8 sharddan attağı fazla istesem şimdi bile alabilirim +8 shard yani veren çokk ama ben üste item de istiyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme