Şimdi Ara

BEYLER DOLUŞUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler 23nisanınız kutlu olsun şimdi

Ben 17 yaşında okulu bırakan biriyim ne işle uğraşmam lazım sizce? bu yaşlarda en iyi yapılabilecek bir iş nedir ?

ben 15 yaşından beri yaz tatilleri olsun okul çıkışları olsun hep döner işlerinde çalışmışdım gerek servis elemanlığı gerek usta yardımcısı

Ama bu dönercilerde çalışmak adamı beter ediyo 12saat çalışıyon aldığın para günlük en fazla 25 hadi taş çatlasın 30 bu işlerden sıkıldım ve para da yetmiyo Önerebileceğiniz ne tür işler var ?

Asgari ücret falan farketmez en azından dönercilerin verdiği paradan daha fazla

• okulu bitirmediğin sürece asgari ücretten fazlasını alamazsın
  • a2 ehliyet kargocu ol.en azindan heyecani var hiz falan yaparsin ama 18 doldurman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönercide çalıştıysan servis yapmasını masa toplamayı biliyorsun demektir. civardaki restoranlara git komilik yap, extralara git organiasyon yapan yerele git garslonluk komilik için. o işlerde güzel para var

para ayır kenarıya azar azar yaşını doldurunca A2 ehliyet al. başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 23 Nisan 2013; 11:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

a2 ehliyet kargocu ol.en azindan heyecani var hiz falan yaparsin ama 18 doldurman lazim

Ehliyeti seneye alıcam zaten ehliyetim yok diye bir sürü polisle heyecan yaşadım artık yeter

Ehliyeti alsam bir sürü iş bulucam ama bir sene beklicem Bide çoğunlukla aşcılara özeniyorum bu gıda türü işleri yapmayı seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImLeGeNq

quote:

Orijinalden alıntı: _LeBron_

a2 ehliyet kargocu ol.en azindan heyecani var hiz falan yaparsin ama 18 doldurman lazim

Ehliyeti seneye alıcam zaten ehliyetim yok diye bir sürü polisle heyecan yaşadım artık yeter

Ehliyeti alsam bir sürü iş bulucam ama bir sene beklicem Bide çoğunlukla aşcılara özeniyorum bu gıda türü işleri yapmayı seviyorum

e olm madem asciligi seviyon devam et liseye gastronomi oku girmesi falan cok kolay sozelden aliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: 97ruzgar

okulu bitirmediğin sürece asgari ücretten fazlasını alamazsın

Ah bi bilsen abi okulu bitirmedim diye gerçekden kafamı vurasım var üç kuruşluk insanların ağız kokusunu çekmekten
    Annemin bir sözü vardı Okulunu mutlaka bitir en azından kalemini konuşturursun diye ama napıp ne edicem açık öğretimden bitiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

dönercide çalıştıysan servis yapmasını masa toplamayı biliyorsun demektir. civardaki restoranlara git komilik yap, extralara git organiasyon yapan yerele git garslonluk komilik için. o işlerde güzel para var

Resturantlarda çalışmak nasıldır hiç bi bilginiz varmı abi daha önce hiç çalışmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImLeGeNq

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

dönercide çalıştıysan servis yapmasını masa toplamayı biliyorsun demektir. civardaki restoranlara git komilik yap, extralara git organiasyon yapan yerele git garslonluk komilik için. o işlerde güzel para var

Resturantlarda çalışmak nasıldır hiç bi bilginiz varmı abi daha önce hiç çalışmadım

Ben restoranda çalışmadım fakat lisedeyken bile arkadaşım çalışıyordu. dediği şey yorucu olması sürekli ayakta durması vs ama aldığı para günlük 30-35 +bahşiş organizasyonlarda o şekil hafta sonu ve extralarda günlün cebine 60-70 lira koyduğunu biliyorum. tabi para konusu biraz kişiye kalmış bişe. dönercide servis yapmayı masa toplamayı nasıl davranacağını falan müşteriyle ilgilenmeyi biliyorsan restoranda zorluk çekeceğini düşünmüyorum.

• Aslında doğru dönercide günde 1tl bahşiş çıkarıcam diye anam ağlıyo

İzmirde olanlar bilir inciraltında dolu resturantlar var hemen araştırma yapıcam teşekkürler
  • Biride dememiş ki ne işi git okulunu oku diye

• quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Biride dememiş ki ne işi git okulunu oku diye

okulu bıraktım abi ya anca açık öğretim den devam edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.