Bildirim
beyler ebayden asus zenfone 2 alsam hiyar gönderirlermi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Domates gönderirler
Gumrukten gecmez her turlu
İster telefon gelsin, ister hiyar, gumrukten gecmiyor aga. Burasi turkiye.
sana gümrük memurunun hıyarı gelir
Şaka bir yana gümrükten gsm işlevi veya radyo tv vb işlevi olan bir ürün trt bandrolü olmadan geçemez -
Arkadaşların dediği gibi gümrükten geçemez. Paranız boşa gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekürler peki telefon dışındaki elektronik olmayan cihazlar ? -
Ben birsürü elektronik ürün aldım ve alıyorum yalnız bu aralar biraz sıkıntılı. Forumda birçok konu var ayrıntılı bilgi verilmiş oralarda hangi yasal dairede ürün getirtebileceğin hangi siteleri kullanabileceğin belirtiliyor
http://forum.donanimhaber.com/forumid_2120/tt.htm -
Eger satici bu islerde usta ise rahatca gumrukten gecirir. Cihaz 2 parcaya ayriliyor ve ulkeye ayri ayri gonderiliyor. Bu sekilde oldugunda gumrukte kalmiyor. Siz burada o cihazi birlestiriyorsunuz. Eger tek parca gelsin derseniz gumrukte kalir.
Diger yurtdisi hakkinda sorunuz varsa Sicak firsatlar basligi altindan yurt disi alt basliginda detayli konulari gorebilirsiniz.
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X