Şimdi Ara

beyler eski sevgilim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece yarısı durup dururken aklıma geldi gene. ne yaptı ne etti bilmiyorum bile. pek zannetmiyorum ama belkide sevgilisi bile vardır.sevmiyorum sanırım artık ama şeytan mesaj at diye dürtüyor gece gece. gözüme uyku girmedi. konu açıp tavsiyelerinizi alayım dedim. mesaj atıp sonra pişman olmak da istemiyorum, ama içimde de kalmasın istiyorum. bu konularda aıl almayı pek sevmem ama bu kez akla ihtiyacım var :(

• Bence at. Belki atmazsan ilerde keşke niye atmadım diye pişman olma. Sonuçta geçmiş denen birşey var. Azcık hatır için. Halini hatrını sormak kötü değil :)
  • kinqrude K kullanıcısına yanıt
    hocam ne diyeceğimi bile bilmiyorum kıza, belki yaptığım şey çok saçma olacak ama bizim şarkımız vardı onu atacam.. eğer o şarkı onda bişeyler uyandırıyorsa bi cevap verecektir. nasılsın gibi bi mesaj atmam çok saçma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer33

hocam ne diyeceğimi bile bilmiyorum kıza, belki yaptığım şey çok saçma olacak ama bizim şarkımız vardı onu atacam.. eğer o şarkı onda bişeyler uyandırıyorsa bi cevap verecektir. nasılsın gibi bi mesaj atmam çok saçma olur

En basitinden dedim hocam. Şarkı güzeldir. :) Dene şansını demek istediğim budur.
  • dostum atarsan senden sazanı olmaz.
  • benimde aklıma getirttin şimdi iyi mi

mesaj filan atma salla gitsin
  • Ben atmasının kanaatindeyim çünkü içine girmiş arkadaşın bu duygu. Pişman olmasın neden atmadım diye o yönden atmasını dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    5 ay önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • millete ben de hep böyle yorumlar yapardım bu durumlarda ama başına gelince aklınla hareket etmek zorlaşıyor. 4 saattir atsam mı diye düşünüyorum
  • Kız sende birşeyler hissediyorsa, seni seviyorsa mesaj atan o olacaktır. Umursamaz olursan sen kazanırsın, mesaj atarsan da çok pişman olursun seni tersler haberin olsun.

Sabır acıdır, fakat meyvesi tatlıdır.
  • Sakın mesaj atma,arama zaten biten bir ilişki hiç bir zaman aynı tadı vermez.En azında aklında onurlu biri olarak kalırsın.Ararsan maymuna dönersin uyarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

Sakın mesaj atma,arama zaten biten bir ilişki hiç bir zaman aynı tadı vermez.En azında aklında onurlu biri olarak kalırsın.Ararsan maymuna dönersin uyarıyorum.

vazgeçtim mesaj falan atmayacağım. atmaktaki amacım ne onu da bilmiyordum zaten, allahtan bi hata yapmadım. cevap atmasa deli olurdum çünkü.
  • Benim de aklıma geldi,
    Bırak atma bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri arada gelir aklına duygusal hormonlar mı artıyor nedir bilmem ama sakın atma mesaj. Cevap atmazsa dediğin gibi çok kötü oluyor bir de pişman oluyorsun sabah olunca emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.