Şimdi Ara

Beyler gelin içimi döküyorum ailemle kavga ettim Napayım?? Mezuna kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim ben bu sene 2 yıllık muhasebe bitirdim .Bu sene zevkine ygs lys ye girdim aslında ygs den polislik deneyecektim ama olmadı ygs den 256 aldım lys ye girdim ama hiç kitap açmadım ailem illa tercih yap diyor ama ben yapmak istemiyorum çünkü istediğim hiç bir yer gelmiyor tm1 sıralamam 325 bin bu sıralama ile anadoluda çoğu yerde iktisat işletme geliyor ama bu bölümleri pek sevmiyorum düşüncelerim değişti pdr yada sınıf öğretmenliği istiyorum ama bu sene imkansız tabi. Bizimkilere hafiften çıtlattım karşı çıktılar git bu sene falan neresi olursa dediler ama ben gerçekten istemiyorum ya belki sizlere saçma gelebilir ama ben okulda çalışmak istiyorum hedefim pdr tabi matematiğim kötü o olmaz sa sınıf öğretmenliği istiyorum. En kötü DGS ye gireceğim muhasebenin üzerine iyi bir ünide iktisat işletme okumak daha mantıklı değil mi sizce de? şuan bir işte çalışıyorum ekimin ortalarına kadar çalışacağım ekimde çıkacağım bizimkilere Dgs ye diye ygs lys ye hazırlanacam gerçi dgs de de 60 türkçe 60 matematik var hem benzer konular sizce ne kadar mantıklı?benim yerimde siz olsanız ne yapardınız? Bu arada matematiğm çok zayıf marta a kadar ygs 20 lys 20 matematik yapmam lazım bu sene ygs de 3 lys 5 mat yaptım gerçi bu konu hakkında ilerde konu açacağım. Sizce ne yapayım olur mu seneye arkadaşlar? En kötü tm3 40k tm2 70k yapmam lazım Yoksa bu sene gideyim mi ?
    Bu seneki sonuçlarım
    Tm1:325 k
    Tm2:300k
    Tm3:290k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos20 -- 25 Temmuz 2017; 22:53:26 >

• Ya beyler kusura bakmayında şu kafayı bırakın artık senin bir hedefin vardır çalışırsın olmaz eyvallah ama çalışmadım hedefim vardı deyince hedefin varsa bile babana nasıl anlatıcaksın ki adam diyorki bu sene çalışmadı seneye neden çalışsın ha kal ama cidden çalışacaksan kal çok var forumda mezuna kaldım kitap açmadım 3. Seneye kalıyorum sen bir gerizekalısın 2 seneni yaktın 3. Seneye kaldın oda yanacak böyle yapmayacaksan kal ipleme babanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileniz üniversiteyi hobi olarak mı görüyor?

• Yerleşsen bile normal bir çalışmayla 30k yaparsın tm3 bölümünde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.