Bildirim
Beyler Gerçek Para ile oyun parası alsam yani güvenilir mi(bana bi site evrin lütfen)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında site çok ama almanı tavsiye etmem ben aldım 2 gün sonra karakterin parası çalındı -
Para satan bütün sitelerde hesabın çalınır.quote:
Orijinalden alıntı: Red_Alchemist
Aslında site çok ama almanı tavsiye etmem ben aldım 2 gün sonra karakterin parası çalındı
Güvenli bir site yok. -
e peki alanlar nasıl alıyor mesela Deyasittük diye Biri adam yabancı hep siteden aldıquote:
Orijinalden alıntı: dogujans
Para satan bütün sitelerde hesabın çalınır.
Güvenli bir site yok.
Alıntıları Göster -
bir çeşit hile hurda dalevere için yardım istediğinin farkında değilsin galiba.quote:
Orijinalden alıntı: IDeadGameI
e peki alanlar nasıl alıyor mesela Deyasittük diye Biri adam yabancı hep siteden aldı
Alıntıları Göster -
biz cok cektik para bugune kadar pek sorun olmadi ama yakalnirsan oyun gm leri elindeki cektini anladiklari para dogrultusundaki ithemleri aliolar banlama olmuyor yane bir ark.simnşin basina geldi biz thepowerlevel , virgame vede supgold dan alioruz nerdeyse turkie temsilcisi olucaz heriflerin :D:D bide cekmeden once online servisleri var onceden sor para olup olmadini sora 1 2 gun beklemek zorunda kaliyorsun ..... -
peki kredi kartınıda veriyomusun nosunu?quote:
Orijinalden alıntı: mocca
biz cok cektik para bugune kadar pek sorun olmadi ama yakalnirsan oyun gm leri elindeki cektini anladiklari para dogrultusundaki ithemleri aliolar banlama olmuyor yane bir ark.simnşin basina geldi biz thepowerlevel , virgame vede supgold dan alioruz nerdeyse turkie temsilcisi olucaz heriflerin :D:D bide cekmeden once online servisleri var onceden sor para olup olmadini sora 1 2 gun beklemek zorunda kaliyorsun ..... -
daha önce bende açmıştım bu konuyu bak söleyimquote:
peki kredi kartınıda veriyomusun nosunu?
Alıntıları Göster
1)siteler hep aynı genelde fiyatları ucuz gösterenler sahtekar ama thekinggame di heralde o güvenilir die biliyodum
2)su çalma olayı gerçekten var
3) sen onlardan 30$ karşılıgı 100 mil aldın diyelim seninle oyunda bi nick le konusuyorlar ve sana paranı veriyorlar ama bu sırada adam sana diyor siteden sana msj gelcek onu onayla dicek sende onaylican parayı almak için ve trojen i sokacaklar
bunuda engellemek için git bi net cafeye yeni char aç parayı onunla al hemen gerçek çarına tradeden ver bitsin herkes rahat etsin
-
ilk olarak kk dan sanal kart cikart kullancan kadar parayi sanal kartina yukle sanal kart non ile paypaldan hesap al sora siteden satin alirsin parani kimi siteler 1,15 2 sdolar arasi yazan paranin harici bi para alior ama yazior oda sitede zaten dedim gibi yancharindan yapman en mantiklisi bu isi kendi kastin charina para yollama cektin sitenin elemanlari deil gmler alior yakalndinda para cektin sitenin charida banlaniyorquote:
biz cok cektik para bugune kadar pek sorun olmadi ama yakalnirsan oyun gm leri elindeki cektini anladiklari para dogrultusundaki ithemleri aliolar banlama olmuyor yane bir ark.simnşin basina geldi biz thepowerlevel , virgame vede supgold dan alioruz nerdeyse turkie temsilcisi olucaz heriflerin :D:D bide cekmeden once online servisleri var onceden sor para olup olmadini sora 1 2 gun beklemek zorunda kaliyorsun .....
-
şimdi alıyım mı almıyım mi?quote:
ilk olarak kk dan sanal kart cikart kullancan kadar parayi sanal kartina yukle sanal kart non ile paypaldan hesap al sora siteden satin alirsin parani kimi siteler 1,15 2 sdolar arasi yazan paranin harici bi para alior ama yazior oda sitede zaten dedim gibi yancharindan yapman en mantiklisi bu isi kendi kastin charina para yollama cektin sitenin elemanlari deil gmler alior yakalndinda para cektin sitenin charida banlaniyor
Alıntıları Göster -
quote:
e peki alanlar nasıl alıyor mesela Deyasittük diye Biri adam yabancı hep siteden aldı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: IDeadGameI
Degayabsituk' ten bahsediyosun heralde deyasittuk derken
-
işte öle bişilerdiquote:
Orijinalden alıntı: kochiqaquote:
Orjinalden alıntı: IDeadGameI
Degayabsituk' ten bahsediyosun heralde deyasittuk derken
Alıntıları Göster
-
arkadaşım ben iki kere 80 milyon gold aldım tradeyle verdiler hiç bişe olmadı ama almak için biraz ingilizce lazım müşteri hizmetleriyle online konuşarak aldım, tabi bazı arkadaşların çarları soyulmuş nası oluyor bilmiyorum.yinede sen bilirsin tabi.sonuçta adamlardan saçma sapan mail felan almadıkça trojan yemedikçe çarı nasıl soyacaklar ben bulamadım.belki mailini patlatırlarsa o başka.ben payballa gameim (www.buy-hero-online.com) diye bi siteden aldım tabikide yine sen bilirsin çünkü bazı arkadaşların dediklerine çarları soyulmuş, sonra bana küfür etme yani, fikir istedin bende kendi yaptığımı söyledim karar seninquote:
işte öle bişilerdi
Alıntıları Göster
-
ok saol kardeşquote:
Orijinalden alıntı: veysem
arkadaşım ben iki kere 80 milyon gold aldım tradeyle verdiler hiç bişe olmadı ama almak için biraz ingilizce lazım müşteri hizmetleriyle online konuşarak aldım, tabi bazı arkadaşların çarları soyulmuş nası oluyor bilmiyorum.yinede sen bilirsin tabi.sonuçta adamlardan saçma sapan mail felan almadıkça trojan yemedikçe çarı nasıl soyacaklar ben bulamadım.belki mailini patlatırlarsa o başka.ben payballa gameim (www.buy-hero-online.com) diye bi siteden aldım tabikide yine sen bilirsin çünkü bazı arkadaşların dediklerine çarları soyulmuş, sonra bana küfür etme yani, fikir istedin bende kendi yaptığımı söyledim karar senin
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar bende mecburiyetten para çekmeye karar verdim güvendiginiz site veya ankaradan satan varsa yardımcı olursanız sewinirimquote:
ok saol kardeş
Alıntıları Göster -
lolsale.com son derece guvenli hatta eve telefon bile ediyorlar bu kredi kartından odeme yaptınızmı diyequote:
Orijinalden alıntı: insatanity
arkadaşlar bende mecburiyetten para çekmeye karar verdim güvendiginiz site veya ankaradan satan varsa yardımcı olursanız sewinirim
Alıntıları Göster
simdiye kadar 2 kere alısveris yaptım Gercekten kaliteli bir sirket ve paranı oyunda 5 dakka icinde alabiliyosun -
ustam en güvenilir thepowerlevel var en iyisi sen yeni char aç onun ismini ver dc de bank önünde sana pazar açtırıyolar ve onlar çekiorlar yane kendi charınla yapma ve o aldıgın parayı 1 gün içinde iteme dönüştürmeni tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: Arsmoriendi
lolsale.com son derece guvenli hatta eve telefon bile ediyorlar bu kredi kartından odeme yaptınızmı diye
simdiye kadar 2 kere alısveris yaptım Gercekten kaliteli bir sirket ve paranı oyunda 5 dakka icinde alabiliyosun
Alıntıları Göster -
Bende thepowerleveli duymustum o siteyi cok iyi bulanlar var hatta oradan char bile alabiliyorsun fakat benimde sitelerin guvenilirliği konusunda suphelerim vardı halada var losaleye bakıorum ama bunların hiçbirine guven olmaz bence yapabiliyorsan kendin kas yapamıyorsanda lolsale yada thepowerleveli dusun yani en azından yukarıda o siteler hakkında kotu bir dusunce gormedikquote:
Orijinalden alıntı: jackal16820
ustam en güvenilir thepowerlevel var en iyisi sen yeni char aç onun ismini ver dc de bank önünde sana pazar açtırıyolar ve onlar çekiorlar yane kendi charınla yapma ve o aldıgın parayı 1 gün içinde iteme dönüştürmeni tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
Size benden bi tavsiye. Bu tür sitelere başvurmayın. HeroTavern den paranızla alın satın. Bu konu hakkında bir sürü topic açıldı. Lütfen önceki topiclere bakarak kararınızı verin. Sonra siz pişman olursunuz. Oyunu bırakmama rağmen bu sitelere -özellikle powerlevel'a- güvenmemenizi tavsiye ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: batukhan7
Bende thepowerleveli duymustum o siteyi cok iyi bulanlar var hatta oradan char bile alabiliyorsun fakat benimde sitelerin guvenilirliği konusunda suphelerim vardı halada var losaleye bakıorum ama bunların hiçbirine guven olmaz bence yapabiliyorsan kendin kas yapamıyorsanda lolsale yada thepowerleveli dusun yani en azından yukarıda o siteler hakkında kotu bir dusunce gormedik
Alıntıları Göster
-
Off Atatürk Offfquote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Size benden bi tavsiye. Bu tür sitelere başvurmayın. HeroTavern den paranızla alın satın. Bu konu hakkında bir sürü topic açıldı. Lütfen önceki topiclere bakarak kararınızı verin. Sonra siz pişman olursunuz. Oyunu bırakmama rağmen bu sitelere -özellikle powerlevel'a- güvenmemenizi tavsiye ediyorum.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- wintrader ne demek
- 3-4 harfli nickler
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- albion online en iyi sınıf
- wow kaç bölüm
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X