Şimdi Ara

Beyler gerçekten önemli.. [SS'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Expireme

Aaa bu ateist dokanmayalım, demeyecekler zaten :) muslumanıda ateistide yanacak. Neyse Allah herkese nasip etmiyor İslamı. O şişede direk alkol diyor, tecrübe etmedim ama meyvesuyu kutusu falan mantıklı.

Cidden beyin eksikliği mi yaşıyorsunuz adam ateist ve öbür taraf diye bişey olmadığını düşünüyor ki gerçektende yok, sen bu adama nasıl yanacağını söyleyebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım sen büyüksün yarabbim

• quote:

Kalbinde iman olmadıktan sonra düzgün Türkçe konuşmuşsun ne işe yarar ? Ha tabi siz hepiniz dili edebiyatı iyi bilen günde 5 vakit namaz kılıp bir anda hepsini yitiren insanlarsınız demi :) hem memleketimin hem de yaşadığım yerin yöresinde "Dokanmak" denir. Buda Turkçe'mizin zenginliği ve çeşitliliğidir. Burda artistlik yapıp küçük hesaplara girme. Benim asabıma DOKANMA.

memleket nire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sabah süslümanlar doluşmuş. adamın işine yardımcı olamıyorsanız konuda kirlilik yapmayın az ötede yaşayın. temizlik imandandır biliyosunuz.

• Kadikoyde alabilecegin bir suru yer var. Rexx sinemasi civarinda hediyelik dukkanlar var kostebek vb gibi oralara bak en son aldigimda 15 liraydi.

• Ne kadar beynini kullanmayan insan var ya. Sana ne lan adamın dininden ? Adam sana onu mu soruyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Buyur göster. Geçen gün gök delindi uzaylılar içeri fışkırdı ondan bahsediyorsun değil mi

Yok; tanriyla sohbetteydim ve bana oglumu kesmemi soylemisti ama tam oglumu kesecekken fikrini degistirip koyun diye bir sey yaratti ve onu gokten onume atti.
    O kadar yuksekten dustugu icin zaten yanmisti daha asagi inerken ve onume pismis halde dusmustu, ustune baharat sosu yapip gomdum direkt butun koyunu migdeye.
  • gizlice alkol sokmak için alkol matarası kullanma fikri... çok epikmiş
  • Alkol haram
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beyler gerçekten önemli.. [SS'li]

• AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    "ki gerçekten de yok" lafından ne kadar ZEKİ olduğun anlaşılıyor. Arkadaş obur dünyayı gitmiş gezmiş yokmuş :D banane sizden. Ben kendimi ve ümmetimi kurtarırım nereye giderseniz gidin. Müslüman adam akıllı olur. Ordan bile kaybediyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    OF'luyum güzel kardeşim

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Lafı çevirince haklı olmuyorsun :) hepiniz ilim bilim manyağısınız ya. Bil istedim. Tubitağa Evrenin oluşum ve Karadelik teorisiyle ilgili 2 proje ve teori verdim. Şimdi ateist olmam lazımdı olmadım bende mi sorun var ?

• Tabii ki dili ve edebiyatı iyi biliyor olmanın yanısıra günde 5 vakit namaz kılıp hayatına devam eden kişileriz biz. Anladın mı sincap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu sana. Allah inşallah seni cennetine alır dediğin gibiysen. Cümlemize inşallah.

• aferin bugün de hepiniz müslümansınız
  • quote:

Lafı çevirince haklı olmuyorsun :) hepiniz ilim bilim manyağısınız ya. Bil istedim. Tubitağa Evrenin oluşum ve Karadelik teorisiyle ilgili 2 proje ve teori verdim. Şimdi ateist olmam lazımdı olmadım bende mi sorun var ?

Lafi cevirmedim, ne soylersem soyliyim ayni kafada gideceksin nasil olsa.
    Ayrica projelerini Nobel almis kizin projesine gereksiz diyen ve okunmus fasulyeye odul veren TUBITAK'la ayni TUBITAK'a vermemissindir umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 26 Mayıs 2016; 20:21:14 >
  • ilkokul mezuniyeti mi?
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Yok projeleri Tubitak gerçekten Tubitak olduğu zamanlarda verdim. Şimdiki gibi hükümetin ve yobazların elinde olduğu zaman değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.