Şimdi Ara

Beyler gerçekten önemli.. [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler beyler, benim acilen yarın gündüz saatlerinde içki matarası almam gerekiyor. Resimdeki gibi bişey olsa yeter, biraz ucuza alabileceğim nereler var nereden bulurum , bildiğiniz satan market,dükkan vb.. Bu arada kadıköyde oturuyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim :)

not: yarın akşam ki mezuniyet balo gecesine alkol sokmak için alacağım, alkol 100 lük şişenin içinde, şişeyle beraber sokamam. Önerilerinizi bekliyorum acilen teşekkürler :) Beyler gerçekten önemli.. [SS'li]

• yani bununla sokunca alkol olduğunu anlamayacaklar mı? bir tane atom ya da 1 lt kutu meyve suyu al boşalt içki doldur götür.

bak senin için ahiretimi tehlikeye attım.
  • Mevlam ; Öbür tarafta sana bunların hesabını sormayacakmı Yiğidim ...
  • Günah oğlum günah içmeyin şu zıkkımı ya.
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Bozuk Türkçe de sorulacakmış.
  • Ateist olduğum için oralar beni bağlamıyor beyler siz eğer biliyorsanız nereden alacağımı yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KokoJamboo

Ateist olduğum için oralar beni bağlamıyor beyler siz eğer biliyorsanız nereden alacağımı yardım edin

Hocam pm attim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KokoJamboo kullanıcısına yanıt
    Allah ıslah etsin. Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo -da Vinci

Allah ıslah etsin. Amin.

AMİN ...

• Rakı veya votkaysa gerek yok.50lik votka al,kokusu da pek yok kolonya gibi bi sey zaten.500 mllik pet siseye doldur.Kimse fark etmez su olmadigini.Tabi birisi susayip senin siseyi kafaya da dikebilir orasi ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahu ekber

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Hocam zencici misin hala?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Allahu ekber

• KokoJamboo kullanıcısına yanıt
    Aaa bu ateist dokanmayalım, demeyecekler zaten :) muslumanıda ateistide yanacak. Neyse Allah herkese nasip etmiyor İslamı. O şişede direk alkol diyor, tecrübe etmedim ama meyvesuyu kutusu falan mantıklı.

• Düzgün Türkçe kullanımını da öyle.

'Dokanmak' nedir ?
  • Kalbinde iman olmadıktan sonra düzgün Türkçe konuşmuşsun ne işe yarar ? Ha tabi siz hepiniz dili edebiyatı iyi bilen günde 5 vakit namaz kılıp bir anda hepsini yitiren insanlarsınız demi :) hem memleketimin hem de yaşadığım yerin yöresinde "Dokanmak" denir. Buda Turkçe'mizin zenginliği ve çeşitliliğidir. Burda artistlik yapıp küçük hesaplara girme. Benim asabıma DOKANMA.

• Bu da* -da ayrı. Turkçe değil Türkçe. demi değil 'değil mi?'

Atatürkçü ha? İronik.
  • Allah'a şukur Atatürkçü ve onun gibi dini yerinde bir insanım. Din tüccarlarıyla işim olmaz. Asıl sızın gibi insanlar yüzünde Ataturkçuleri dinsiz sanıyorlar. Aa yazımları düzelttin aldılarmı seni kontenjana? Öğretmen oldun mu ? Veya ODTU seni öğrencisi yaptı mı bu davranışından ötürü ? Akıl ve mantığıyla düşünmeyen insan iflas etmiştir. De bakalım 5 vakit namaz kıldığın dönemlerde ne olduda ateist oldun ? Haa doğru birde Kur-an'ı okumuştunuz ve saçma bulmuştunuz ha ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBus -- 26 Mayıs 2016; 1:06:19 >
  • Alkol icmek iyi birsey degilde neden hemen dine bagliyorsunuz herkesin gunahi kendine cok degisti ulke cok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.