Şimdi Ara

Beyler gerçekten önemli.. [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

Okumayın ateist olunca havalı olduğunu sanan ergen.

Sende muslumanin cool ergeni mi oluyorsun ? Adam matara sormus alkolun gunahini sevabini deil,gunahtan sevaptqn bahsedenlere de ateist oldugunu belirtmis bi bitmediniz ulan memlekette.islamda kendine bakmadan baskasinin alkolune gunahina bakmak elestirmek alkolden daha gunah deil mi ?

• Bende aynısı var bunun. Konyak matarası bu. Resimdekinin aynısı var ama birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

Günah oğlum günah içmeyin şu zıkkımı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Kalbinde iman olmadıktan sonra düzgün Türkçe konuşmuşsun ne işe yarar ? Ha tabi siz hepiniz dili edebiyatı iyi bilen günde 5 vakit namaz kılıp bir anda hepsini yitiren insanlarsınız demi :) hem memleketimin hem de yaşadığım yerin yöresinde "Dokanmak" denir. Buda Turkçe'mizin zenginliği ve çeşitliliğidir. Burda artistlik yapıp küçük hesaplara girme. Benim asabıma DOKANMA.

demi - degil mi?
    ne ise yarar ? - ne ise yarar?
    dili edebiyati iyi bilen - dili, edebiyati iyi bilen
    dokanma - dokunma

Biraz daha arasam daha fazla bulurdum muhtemelen.
  • Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    İmla kurallarıyla ülkeyi kurtardınız bravo. Madalyanızı bugün verelim mi ? Vallahi bir çok insan size müteşekkir. Boş işler müdürleri. Akıl ve bilim deyince şaşıran varlıklar..

• Yardım alıyorum zaten. Rabb'imden. Şu ana kadar ettiğim tüm duaları kabul etti. Tüm yolculuk ve işlerimde sıkıntı yaşadığım konular çözüldü. Çok şükür yardım alıyorum. Ama siz daha şanslısınız. Allah sizlere dünyada sıkıntı çektirmeyecek. Her işinizi yapacak. Bu dünyada imtihanınız bitti. Ta ki öbür dünyaya kadar :)

• ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    Ülke bu yüzden değişti. Adam yol ortasında zina yapsın, taciz tecavüz yapsın dokanmayalım o zaman ? Onun günahı kendine çünkü? Müslümanlık demek birbirini uyarma yardım etme demek. Benden size zarar gelmez demek. Asıl bu vurdumduymazlık yüzünden bu haldeyiz. Tabi birde canım hükümetim tacizi tecavüzü yasallaştırıyor oda var..

• Mezuniyette içki içince havalı mı oluyorsun kardeş?

• Küçükken baban totondan vurup "kalk len cumaya" diyodu ne ara ateist cool badboy oldunuz

• Ateistliğini geçtim sadece "Havam Olsun" duygusuyla hareket eden "İnsanlar Acaba Ne Düşünür" diye davranan ve malesef ömrü hayatı boyunca başkalarının hayatını yaşayacak bu ve bunun gibi binlerce gencimiz var. Allah onları ıslah etsin. Allah onlara akıl ve mantıklarını kullanıp bu ülke için matara bulmaktan daha faydalı şeyler yapması nasip etsin.

• quote:

İmla kurallarıyla ülkeyi kurtardınız bravo. Madalyanızı bugün verelim mi ? Vallahi bir çok insan size müteşekkir. Boş işler müdürleri. Akıl ve bilim deyince şaşıran varlıklar..

Akil, bilim ve din

• Cocuk bir soru sormus cevaplara bak. Bu kadar mi batti beyler ? Adam ateistim diyor ve basitce yardim istiyor , orda birisi yazmis kendini cool sanan veled. Size ne oglum? Dunya muslumanlar etrafina mi endeksli ? Su artilanan yorumlara baktikca sizin yerinize utaniyorum.

• Kucukken kullandigimiz suluk benzeri bir sey bul ona koy ya da meyve suyu süt şişesine falan

Bizim hoca alkol getirirseniz ya da alkollu gelirseniz gerekirse hastaneye teste götürürüm diyordu. Aklıma geldi.

Aynen öyle. Allah'a şukur hepsiyle dd uğraşıyorum. "Arşa bakınca bir adet düzensizlik, çatlak görebilir misin ?" Yıllardır bilimin içindeyim ve dinimin de içindeyim tıpkı eski zamanlarda en iyi bilim adamlarının Müslümanlardan çıktığı günler gibi. Allah'a şükürler olsun ki yobaz değilim.

• Üzdün bizi dünya tüm insanlara endeksli. Hatta haram mal yiyen ve inanmayanlara daha fazla endeksli. Onlara bu dünyada imtihan yoktur çünkü.

• quote:

Aynen öyle. Allah'a şukur hepsiyle dd uğraşıyorum. "Arşa bakınca bir adet düzensizlik, çatlak görebilir misin ?" Yıllardır bilimin içindeyim ve dinimin de içindeyim tıpkı eski zamanlarda en iyi bilim adamlarının Müslümanlardan çıktığı günler gibi. Allah'a şükürler olsun ki yobaz değilim.

Gorebilirim

Buyur göster. Geçen gün gök delindi uzaylılar içeri fışkırdı ondan bahsediyorsun değil mi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharebe başlamış yine.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.