bu trabzon inter maçında yapılan ve milleti gülmekden öldürüen bir mizahi sanata karşı yapılmış göndermedir ama işin acı tarafı inter maçındakileri ciddi düşünen zihniyetler vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: feruğum_61
bu trabzon inter maçında yapılan ve milleti gülmekden öldürüen bir mizahi sanata karşı yapılmış göndermedir ama işin acı tarafı inter maçındakileri ciddi düşünen zihniyetler vardı.
anladın kardeşim lll
quote:
Orijinalden alıntı: Manuel Fernandes
quote:
Orijinalden alıntı: feruğum_61
anladın kardeşim lll
Alıntıları Göster
Inanmayın beyler paint ile yapılmış
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Inanmayın beyler paint ile yapılmış
Alıntıları Göster
Mantıklı olun biraz ya bi diğer adamların boyuna bakın bir de en sağdaki adamın. O adamın 2.5 metre filan olması lazım ki Fenerbahçe'de o kadar uzun oyuncu yok. Paintle koymuşlar o adamı oraya.
Mantıklı olun biraz ya bi diğer adamların boyuna bakın bir de en sağdaki adamın. O adamın 2.5 metre filan olması lazım ki Fenerbahçe'de o kadar uzun oyuncu yok. Paintle koymuşlar o adamı oraya.
einstan mod : on
çizgi yamuk mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
hacılar bu çocukda iş var.
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
quote:
hacılar bu çocukda iş var.
Alıntıları Göster
fotoşok beyler inanmayın özetini izledim maçın
quote:
Orijinalden alıntı: Ipwntrolz
fotoşok beyler inanmayın özetini izledim maçın
Alıntıları Göster
özellikle kızmızı çizgiye dikkat ettim yamulmuyorsam yamuk çizilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy90
özellikle kızmızı çizgiye dikkat ettim yamulmuyorsam yamuk çizilmiş.
Alıntıları Göster
Çizgi hafiften yamuk mu arkadaşlar? İyi niyetli olamadım bu konuda.
quote:
quote:
o kim la
quote:
Orijinalden alıntı: Reinhardt
quote:
quote:
o kim la
Alıntıları Göster
oo inceden diyosun
quote:
Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore
Çizgi hafiften yamuk mu arkadaşlar? İyi niyetli olamadım bu konuda.
Alıntıları Göster
1gündür bunu tartıştığınıza inanamıyorum gerçekten. Çizgide hata yok beyler. saha yamuk. çizgiye göre dönmesi lazım biraz
quote:
Orijinalden alıntı: Arda'
1gündür bunu tartıştığınıza inanamıyorum gerçekten. Çizgide hata yok beyler. saha yamuk. çizgiye göre dönmesi lazım biraz
Alıntıları Göster
Süper yorumlar vallahi. Hani diyorsunuz ya püskürttüm diye aynen öyle. Allah hepinizin iyiliğini versin inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN
Süper yorumlar vallahi. Hani diyorsunuz ya püskürttüm diye aynen öyle. Allah hepinizin iyiliğini versin inşallah
Alıntıları Göster
Resmin orjinali olmadan olmaz bu işler
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Resmin orjinali olmadan olmaz bu işler
Alıntıları Göster
ne sanatçı ruhlu ve yaratıcı insanlar var bizde :)