Şimdi Ara

beyler hala veteran olamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlamadım nasıl oluyor daha öncede konu açmıştım 100 maçın ardından veteran olamadım diye dedilerki ilk 10 oyun sayılmıyor tamam dedim şimdi 112 oldu gümüş 1 oldum ama hala vetaran iconu cıkmadı neden acaba ?

• 100 maç üstü maç oynamıştır bu ligde yazısı mı ?
  • Bir ligde oynaman lazim diye biliyorum dostum. Sen silver 1 e falan cikmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hopdedikmahmut

evet o hocam o yazı

@Hit-Man

hocam gümüş 4 de başladım gümüş 1 şuan 5-1 arası küme oluyor yani ben hiç lig yükselmedim düşmedim sadece küme yükseldim
  • arada çıkıp düşmüşsündür ondandır
  • attakkann1 kullanıcısına yanıt
    sillver 1de 100 oyun atarsan veteran oluyon yani kümeye özgü birşey her küme atladığında sıfırlanır. ayrıca veteran olmak boktan birşey neden istediğini anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

sillver 1de 100 oyun atarsan veteran oluyon yani kümeye özgü birşey her küme atladığında sıfırlanır. ayrıca veteran olmak boktan birşey neden istediğini anlamadım

hocam o nasıl birşeydir daha gümüş 1 de maç atmadım ama diğer liglerde 30 a yakın puan gelıyor nasıl veteran oluyorlar gumuş 3-4-5- dekiler ? 100 oyun nedemek hani istemiyorum gelmesını bılıyorum kotu bırşey olduğunu ama neden gelmedı onu merak ettım.

bu arada hiç düşmedim onla alakalı değil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

kümeye değil lige özgü
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

@Hopdedikmahmut

evet o hocam o yazı

@Hit-Man

hocam gümüş 4 de başladım gümüş 1 şuan 5-1 arası küme oluyor yani ben hiç lig yükselmedim düşmedim sadece küme yükseldim

o zaman olmak için uğraşma boşver ne kadar fazla zaman geçirirsen win lost win lost şeklinde bir ligde o kadar az puan gelir zamanla bu yüzden hiç gelmesini falan isteme
  • Üzümü ye bağını sorma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.