Şimdi Ara

haftaya 2 tane önemli midterm'üm var ben Türkçe yazısı yazmaya çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlham da gelmiyor moruk, bir şeyler içmem lazım ev müsait değil. Aklımdaki konu savaşın sonrasındaki yıkıcı etkileri. Nefret etsem de Yahudi güzellemesi yapacağım (araplardan da nefret ederim filistinci değilim xd).

Bilkent'e gelirseniz bölümünüzden ziyade ingilizce ve türkçe ile uğraşacaksınız. lan çarşamba da ingilizcenin deadline'ı var. şimdi aklıma geldi. of bu nasıl okul ya.

• Ver parayı, al yazıyı.

• Jamser kullanıcısına yanıt

sonraki dönem öyle yapcam.

elf'ime yazdığım yazı 9.5 aldı. yine ona ithafen bir şey yazsam karı "abazaya bak hele" diyip düşük verebilir.

• an itibari ile Türkçe ve ingilizce yazım yeni bitti. 10 saattir bu ikisi ile uğraşıyorum. Yazık günah ya.

ingilizce essay öyle yaz geç ile de olmuyor, bir sürü makale var ve onlardan alıntı yapmamız lazım. her body'de 2 alıntı olmalı ve en az 3 farklı kaynaktan alıntı göstermeliyiz. rahat 100 sayfa makale okumuşumdur.

yav ben yazılım okuyorum niye bunlarla uğraşıyoruz? sonraki dönem daha zoru eng102 var. hciv diye 2 ders var. onlar da aynı halt.

sırf bu dersler bilkent yazmama sebebi.

kod yazmam, problem çözmem, algoritma çalışmam gerekirken türkçe ödevi için saçma betimlemelerle ajitasyon yapıp, eng için de abuk sabuk işlerle uğraşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 18 Kasım 2024; 6:27:48 >
  • bilkente özel değil o saçmalıklar valla, asıl önemli derslere kasıp diğerlerini salmak gerekiyo da nerdeeee

• Ne demek İngilizce dersleri hazırlık notuyla geçilmiyor ve Türkçe dersleri online değil

Gerçi bizde de onun acısı assignmentta çıkıyor ama olsun xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen niye ban yiyip duruyon la

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yazıdan 9.75/10 aldım rekorum oldu. 0.25 de imladan gitti

hocanın feedback'i

Yazın ve emeğin için çok teşekkür ederim. Yazını zevkle okudum. Konuyu başarıyla derinleştiriyoruz. Çok akıcı bir yazı. Çarpıcı, düşündürücü. Kaynak ile konu arasında kurduğumuz bağlantı da muhteşem. Birkaç yazım hatamız var, onları düzenleyelim lütfen. Giriş paragrafında biraz daha ben dilini hâkim kılabiliriz. Metnimizin devamında ben dilini kullanmamız başarılı.

• atsana bana yazıyı merak ettim :D

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Eve geçince atam pmden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.