Şimdi Ara

beyler havaalanından yazıyorum acil bir dolusun hele .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • havaalanındaym uçakta basınç problemi yaşadığımdan sakız almam gerek , fiyatı ne kadardir ,havaalanında çok geçiriyorlar mi bilen var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHangover -- 17 Nisan 2013; 5:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafiften geçiriyorlar kardeş alışkınsan etkilemez. 5,6 lira civarında birşeydir.
  • Sabiha Gökçende 2 simit 2 büyük çay 2 tanede ek için 34tl civarı ödedigimi bilirim fiyatını 4-5 ile çarp sonuç havalimanındaki fiyattır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

Hafiften geçiriyorlar kardeş alışkınsan etkilemez. 5,6 lira civarında birşeydir.

Aynen hocam hafifmis , ben şöyle düşündüm şimdi 5o kr'luk su 4 lira okuyorsa burda 2liralık sakız da 15-2o tl falan yapıyordur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Sabiha Gökçende 2 simit 2 büyük çay 2 tanede ek için 34tl civarı ödedigimi bilirim fiyatını 4-5 ile çarp sonuç havalimanındaki fiyattır

Size de bayagi hocam .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHangover

quote:

Orijinalden alıntı: Achteruit

Sabiha Gökçende 2 simit 2 büyük çay 2 tanede ek için 34tl civarı ödedigimi bilirim fiyatını 4-5 ile çarp sonuç havalimanındaki fiyattır

Size de bayagi hocam .

Aynen öyle oldu hocam arkadaşım ıvır zıvırları alıp masaya götürmeseydi geri vericektim adam mı soyuyorsunuz diye bir defa oturdum o kazıga bir daha asla Allahtan Burger Kingde fiyatlar varda kaçabiliyorsun

• quote:

quote:

Hafiften geçiriyorlar kardeş alışkınsan etkilemez. 5,6 lira civarında birşeydir.

Aynen hocam hafifmis , ben şöyle düşündüm şimdi 5o kr'luk su 4 lira okuyorsa burda 2liralık sakız da 15-2o tl falan yapıyordur .

Kaç liraya aldın hocam
  • quote:

quote:

quote:

Kaç liraya aldın hocam

Aynen hocam bide bulaşma derim :)

• quote:

quote:

quote:

Kaç liraya aldın hocam

Korkacak bişey yok hocam 6 lira :D

• burger king menü fiyatları azıcık normalden pahalı :)
  •  beyler havaalanından yazıyorum acil bir dolusun hele .

bu da böyle bir anımdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.