Şimdi Ara

Beyler hayat yine acımasız yüzünü gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 175 boyunda türkiyenin yarısına nazaran daha iyi bi vücuda sahip bi insan oldugumu düsünüyorum az cok çevremdekilerdende yakısıklı iltifafı alan bi kardesinizim bunlar önemsiz detaylar lakin söylemek istedim beyler bugüne kadar hani derler ya namus ve şeref için yaşamaj aynen öyleydi benim fikrim şu ki şerefle bitirilmesi gereken en önemli görev hayattır ve her zaman yaşımdan 5 yaş büyükmüş gibi ağırbaşlı takılmaya çalıştım ve bi kıza aşık oldum 1 sene boyunca karşılıksız sevdim bi gün cafeler sokağında giderken arkadasım dediki bak karsıdan gelen cocuk senin kızın sevdiği çocuk beyler çocuğu gördüm 182-3 boylarında tabiri caizse çubuk kraker gibi bi insan çocuğu sordum soruşturdum biraz zenginmiş 600 lük motoru varmış ve kız ortamı çok fazlaymış kısacası özetleyecek olursak:"zengin züppenin tekiymiş" bunu duyunca ufak bi boğaz düğümlenmesi ardından tonlarca küfür beyler bi insan şeref namus için yaşıyor yada öyle yaşadığinı düsünüyor diğeri ise her türlü ibnligin pesinden kosuyor revamıdır soruyorum size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ee bize ne loser git yatağında ağla kudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

ee bize ne loser git yatağında ağla kudur

Arkadaşın durumu üzücü ama seninki bayağı sıkıntılı galiba.

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    yoo ben sen miyim
  • motoru olana zengin demek

kanka bende 100 kağıtlık araba hem de boy var ama gelen geçen red ediyor. sıkıntı yapma yani sorun parada değil sende ve bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 3 Eylül 2017; 2:9:20 >
  • Kendin demişsin işte kız, oğlanı seviyor diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

ee bize ne loser git yatağında ağla kudur

Oglum git ergenligini metin2 lol gibi yerlerde at bura aşar seni

• B00STER kullanıcısına yanıt
    tamam sende ağlamaya devam et anca burda konu açıp ağlarsın işte loserrrr :dddddddddddd
  • kedi işine gir kızlar kedileri çok seviyor

ilk gün 2 kedi al kendine onlara bakmaya başla tasma falan takma kedilere tasma olmaz sonra ikinci gün bir bakmışsın 10 kedin olmuş kız yok ama olsun en azından kedin var

veeee elli altıncı gün 200 kedin olunca kızlar sana hayran kalacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

Kendin demişsin işte kız, oğlanı seviyor diye?

Anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: B00STER

quote:

Orijinalden alıntı: birisidiro

quote:

quote:

kedi işine gir kızlar kedileri çok seviyor

ilk gün 2 kedi al kendine onlara bakmaya başla tasma falan takma kedilere tasma olmaz sonra ikinci gün bir bakmışsın 10 kedin olmuş kız yok ama olsun en azından kedin var

Kardes ksjdjsdhbs kedi köpekle olsaydı o kızı alabilmek icin jurassic park yapardım aq

evet haklısın olmaz galiba ama kızın linkini bana at tavlayıp vereyim sana benden kıyak

Kanka o ayaklara cok girdim oturdugum sehirde bi sair var ve bayaa asık aq deli divane at gibi siir yazıyo kızla konusturdum benim azımdan kız tamam etkileniyo felan ama yok yani benle olmak istemiyo kaldı ki kız indirme yarısmasına girp seni geçicegimden emin gibiyim

kız indirme yarışmasıymış belli ki aşk adamı falan değilsiniz bayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

bunu ben de yaşamıştım benim de boy 1.75 tamam kızım tipimiz çok iyi diil 1.90 sarışın mavi gözlü de diiliz de neşeliyizdir yani şakalarımla güzel kızları güldürürüm xd ama o lavu*un (admin pls ban atma küfür yok) birini tercih etti.https://youtu.be/SVQ4huQPa04?t=156 2:35'i aç aynı böyleydim. öyle duygulara izin yoookkkkk. şimdi yine birine tutuldum 1 senedir platonik aşığım o beni tanımıyor bile xd inş o da bir sabah sevgilisi ile beraber foto atmaz öyle fotoğraflara izin yookkkk .s .s

Olum aynı ben yaw kanka bak ciddi diyorum ben komik biriyim baya özelliklerim felan var ama aq milletin yanlısı benim doğrum onların doğrusu benim yanlısım bir yerde kacırıyorum anlamıyorum

yapacak bir şey yok sevgine karşılık bulamayınca isyan etmek anlamsız artık. ne yapacak karşı taraf yok istemiyor işte. senin gönlüm hoş olsun diye kendi hayatından mı ödün versin. bu işlerin matematiği yok. olmuyorsa olmuyor. çekilmesi gereken acıyı santim santim çekeceksin ve ardından yoluna devam edeceksin. ben böyle atlatmıştım. 1 senedir platonik aşkıma da yine manyak gibi tutuldum oysa bundan sonra asla demiştim ama aşk işte naparsın ota da şeye de konuyor xd inş bir sabah uyandığımda yanında birisi ile fotosunu görmem her gece böyle dua edip yatıyorum xd

Çok düştük ya :) yanında fotoğraf cekildiğini hayal etmek varken insalllah baskasıyla cekilmez diyoruz mqque

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kedi işine gir kızlar kedileri çok seviyor

Kardes ksjdjsdhbs kedi köpekle olsaydı o kızı alabilmek icin jurassic park yapardım aq

evet haklısın olmaz galiba ama kızın linkini bana at tavlayıp vereyim sana benden kıyak

Kanka o ayaklara cok girdim oturdugum sehirde bi sair var ve bayaa asık aq deli divane at gibi siir yazıyo kızla konusturdum benim azımdan kız tamam etkileniyo felan ama yok yani benle olmak istemiyo kaldı ki kız indirme yarısmasına girp seni geçicegimden emin gibiyim

kız indirme yarışmasıymış belli ki aşk adamı falan değilsiniz bayım

Ah be reyiz be hayat bizi nerelere sürükledi aşk acısını baska kadınlarla kapamaya calıstık acısı hala taze kalıyomus onu ögrendik bize geri.kalan bu sürecte kız indirmeyi ögrendik yoksa isimiz olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.