hem thif hem de kervancı geliyo yanıma onun pc thifleri bana dalıyoo
sonra ben ölünce mallarımı alıyooo
nasıl oluyolar hem kervancı hem thief nasıl oluyoo aynı andaa
up!!
THİEFLİK İŞTE ADAM SENİN MALLARINI ÇALIYO ÖYLE YÜKSEK LVL THİEF ARKASINDA KERVANIDA VARSA KAÇICAKSIN
bu oyunun bi taktigi arkadasım yüksek lvl yerden mal aldımı oyun tiflerini düsük lvl lere taktırcam diye bakar thief kervanında cıkan oyunda tifleri etrafta yakın biri varsa direk ona dalar :((:
onu demiyom
adam hem kervan alıp hem theiflil nasıl oluyo diyorum ??????
ya işte thief yerde mal buldumu çıkrıyor kervan atını alıyor malı
Bu arkadaş thieflerin çaldığı malları kucakla taşıyo sanıyo kanımca
arkadaşım 1 yıldızdan fazla gördümü yada yerde fazla mal buldumu çıkartır atını alır bunu sora düşük lwl lerin beşine düşer onların malını toplar thief şehrine giden bandit scrool war onu çalıştırır yaklaşık 7-8 dakikada gider malları satar yolunu bulur
quote:
Orjinalden alıntı: msg180
onu demiyom
adam hem kervan alıp hem theiflil nasıl oluyo diyorum ??????
karşında kör yok küçük yaz şunu adamlar anlatmış işte thief yani hırsız senin malı çalıyo nası çalıyo?kervan atı yada devesi yada öküzüyle çaktın mı köfteyi?
hem thief hem kervan olanlara
hem thief hem kervan + amuda kalkan tavşan olamayanlara çift
arkdaşım theif ve traderler at ve deve cıkarabilir trader malı bir yerden bir yere götürür ama yerdeki malı alamaz thef ise tam tersi malları calıp senin mallarını ykıp malı alır eger öle birşey olmasa zaten traderler sırf 5 yıldız yaparlardı
quote:
Orjinalden alıntı: msg180
beyler hem kervan götürüyo hem thif nasıl oluyoo
ben kervan götürüyom adam yüksel level
hem thif hem de kervancı geliyo yanıma onun pc thifleri bana dalıyoo
sonra ben ölünce mallarımı alıyooo
nasıl oluyolar hem kervancı hem thief nasıl oluyoo aynı andaa
Thief bi mal bulur.Black suiti takar ata biner malı alır.Daha sonra ezik traderler geçince atını yaklaştırır ve kendi theflerinin tradere dalmasını sağlar olay bu.
Thiefliğin amacı bu zaten 1 starları ancak böyle yıkıyolar adam kervan almıyo thief olup senın mallarını çarıyp ve thief town a satıyo para karşılıındaaa
quote:
Orjinalden alıntı: haadeess
Bu arkadaş thieflerin çaldığı malları kucakla taşıyo sanıyo kanımca
Thiefliğin amacı o zaten sen yüksek lvl olursun az bi mal alırsın ezk kervanlar ararsın senin thieflerin ezk kervanlara dalar kervan yatar sen mallarını toplarsın gidersin
senin mallarını aldıktan sonra cebine koyup goturcek hali yok herhalde
O da sendeki gibi bi at ve ya deve cıkarıp malları goturuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme