Şimdi Ara

beyler her yeri golgeli goruyorum cift gibi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
15.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende de astigmat var bunun yanında migren ve sinuzitte var ve birisine baktığımda mesela üniversitede hoca ders anlatırken hoca olduğu yerden gidiyor ama parlak gölgesi orada kalıyor bunun yanında ani ışık parlamaları ve o kadar çok karınca varki görüntü de anlatamam birde uçuşan cisimler daha bir suru şey alistinmi dersen alışmak zorunda kaldım böylece yaşıyorum işte. Tavsiyem kendini sıkıntıya sokma elbet alisacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sar38

Bende de astigmat var bunun yanında migren ve sinuzitte var ve birisine baktığımda mesela üniversitede hoca ders anlatırken hoca olduğu yerden gidiyor ama parlak gölgesi orada kalıyor bunun yanında ani ışık parlamaları ve o kadar çok karınca varki görüntü de anlatamam birde uçuşan cisimler daha bir suru şey alistinmi dersen alışmak zorunda kaldım böylece yaşıyorum işte. Tavsiyem kendini sıkıntıya sokma elbet alisacaksin.

baş Ağrısı oluyor mu hocam sinüzit baş ağrısı yapıyor mu tanısı nasıl kondu sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son yakaladığında migren ağrısından daha ağır bir ağrıyla yakaladı beni 3 ağrı kesici kesmedi sonunda doktor diazemle uyuttu beni.Hocam ama bunun ön belirtileri var genellikle ağrı göz çevresinde yerleşim gösteriyor birde kaşların üzerinde olabiliyor ağrı başlarda hafif olay ilerledikçe dayanılmaz bir hal alıyor.Ayrıca yüzde karıncalanma alında karıncalanma olabiliyor.Geniz akıntısı ve en belirgini ağız kokusu dönemsel olarak baş dönmeside yapıyor.14 yaşından beri 3 yılda bir sinüzit oluyorum.Bana tanı başağrısıyla gitmiştim devlet hastanesine görüş alanımdada daralma vardı tomografi sonucu sinüzit olduğum ortaya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leodex -- 17 Mart 2016; 0:10:51 >
  • Sende visuel snowmu var kardeşim onu tarif etmisin gibi

• gburrakkk G kullanıcısına yanıt
    Visual snow mu jon snow mu bilmem ama takmıyorum kafaya iş olacağına varır

• Öyle kardeşim aynen de böyle görmekte kötü işin kotusude hiç bir göz doktorunun anlamamasi ama senin anlattigin 2014 yıldır nda çıkan bir sendroma benziyor tipa tip ayni hatta da benim bu çift görme ne onu çözemedim hayati mi mahvetti resmen

• Gözüm çok kötü

• Bende takmayabiksem ama gözlerim harbi çok kötü ne yaocaksam

Düzelme varmı?

• yok kardesim senin nasil

Tacuara61 T kullanıcısına yanıt
    kardesim duzeldimi bende cift gormeye basladim 2 gundur

• Sharingan acmis olabilirsin

• gözüme japon yapıştırıcı 502 kaçtı komple kaplamıştı. 3 gün ayın sokak lambasının etrafında haleler gördüm anlıyorum seni . ama benimki geçti

• Çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bendede var. 05054753880 arayabilirsiniz. Görüşürüz

• retineda bir problem makula dejenerasyonu olabilir
  • Goz doktoruna değil de nörolojiye gitmelisin. Bi kafana baksınlar. Tümör vs olabilir

• Hocam aynı şey bende de var, çözüm buldunuz mu?

• Merhaba, bu sebepten tedavi olan var mı? Uzunu yıllardır bende aynı problemle yaşıyorum. Doktorlar tedavisini bulamıyor. Tedavi olan varsa yazabilir mi

• bunun için nörolojiye gittim ama maalesef bir şey çıkmadı.. gerçekten yoruldum bu durumdan tam olarak nisan ayından beri bu sorunu çekiyorum ve hala bitmedi bugün yaklaşık 7 ay oldu

• çözüm bulan var mı veya neden olduğunu öğrenen?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.