Şimdi Ara

beyler herkes fikrini sölesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar skıll sıfırlıyıp da flame olam mı

lıghtlıngim

• olma bence... apos deru partylerine girersin iyi exp gelir orda :)
  • Bence sıfırla ve sıfır olarak devam et... (Tamamen kendi fikrimdir)
  • komedisin laaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bence sıfırla ve sıfır olarak devam et... (Tamamen kendi fikrimdir)

• ya ama goblınlere alanım tek atmıyo elimde 58 attack 48 damage staff var kafayı yiyorummmmmmmm

• exp pointleride sıfırla dex e bas al eline mirage :D dağıt ortalığı :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ABARTTINIZ YAW

• skill 0la ve 1.skill glacier 2. skillde lighting yap bu şekilde harpy ve apos da yer bulursun ve hızlı kasarsın 59%99da flameye dön czde np kas

• İYİ DE ARKADAŞLAR APOSA 80 LR ALIYOLAR BUZCU OLSAM AZ VURUYO DELİ OLUYORUM YANİ SİZ OLSANIZ BUZCU MU OLURDUNUZ YAW BEN LIGHTLING İM LWL 51 NE GÜZEL STATIC ORBUM VAR NOWASI FLAMEYLE AYNI VURUR DERSENİZ BEN SKILL SIFIRLAMAM 3 HAFTADA NOWACER OLURUM (APOSTA TABİKİ) DİEZDEKİ RANGER VE BLADELERİ APOS PARTYSİNE DAVET EDİYORUM GELMEK İSTEYENLER NİKİM: _L_O_G_A_R_ BELKİ TANIYAN VARDIR
  • ABİ VALLA ENİYİ BUZZ HERŞEYE PARTY VAR ONDA. BUZÇULAR YAVAŞLATIR DAHA KOLAY KESERLER CAN DA GÖTÜRÜR BİDE ONUN YANINDA ARTAN PUANLARI ELEKTİRİGE VERDİN Mİ HER PARTYDE GİRERSİN

• en iisi buz diosun da flame ve buza verince hem yavaşlatıosun hemde acaip vuruosun.lvl 1 de wormu tek vuruşta öldürebilen tek karakter paper magedir
  • bence süper olmuş, (Tamamen kendi fikrimdir)
  • Ben değiştirdim adamı ama tek başına fazla bir işe yaramuyor alanın ama partilere daha çok girme ihtimalin böyle yüksek
  • glacier/lightnin için lvl kasmak daha kolay ama cz için ben lightning/glacier öneririm. tabi tek başına olmıycaanı, bir partide olucaanı düşünerek söyledim. eğer tek takılırım diyosan gidip flame/glacier olmak en iyisi
    quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

skill 0la ve 1.skill glacier 2. skillde lighting yap bu şekilde harpy ve apos da yer bulursun ve hızlı kasarsın 59%99da flameye dön czde np kas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.