Şimdi Ara

Beyler HPV'yim Galiba. (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum videolardan birini açmıştım, yorumları okurken bu adam HPV filan demişler.Araştırdım belirtisi, peniste ufak kabarıklık pütürlükler oluşmasıymış.Şimdi baktım penisimin en altlarında 5-6 ufak kabarcık gibi şeyler var.Bu herkesde mi var yoksa ben cidden gidici miyim ? Bu hastalık nasıl bulaşıyor filan hiçbir bilgim yok.Şuana kadar hiçkimseyle cinsel ilişkide yaşamadım.Eğer şüphelerimden emin olursam doktora gideceğim.

• Cinsel ilişki yaşamadıysan nasıl kaptın o zaman?

İçinin rahat etmesini istiyorsan bir ilişkiye gir de doktora öyle git. Elinde kanıt olur en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Cinsel ilişki yaşamadıysan nasıl kaptın o zaman?

İçinin rahat etmesini istiyorsan bir ilişkiye gir de doktora öyle git. Elinde kanıt olur en azından

Hocam konuda bahsettiğim gibi bu tür hastalıkları pek önemsemez bilmezdim.Erkeklere sadece kadınlardan mı bulaşıyor yani ? Kendiliğinden olmaz mı ?
  • Az çek geçer

• YALFA kullanıcısına yanıt
    Bu hastalıklar kadınlardan geçer yani erkeklerden de geçer ama ilişkiye girmek şart. Bakireysen hasta değilsindir zaten

• Ciddi konu ya.
    Malum yer olmasa ss atacağım.
  • Benim arkadaş da bakirdi babasının jiletinden bulaşmış şimdi ikisi de mezarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Burada böyle SS'ler mevcut zaten atabilirsin sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Bu hastalıklar kadınlardan geçer yani erkeklerden de geçer ama ilişkiye girmek şart. Bakireysen hasta değilsindir zaten

Eğer bir kadın ben uyurken benimle cinsel ilişkiye girmediyse bakirim.İçimi rahatlattınız sağolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YALFA

Ciddi konu ya.
    Malum yer olmasa ss atacağım.

At sen yine de hocam. Tıpta ban yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinizden bulaşmış olabilir

• Hpv sadece cinsellikle geçmiyor cinselliktede prezervatif vs de bulaşmaması için fayda etmiyor diye biliyorum

Hpv nin fotoraflarına bak istersen bende benzeri olan ayak siğili olmuştu 1 adet serçe parmağı kadar verrutol ile kuruttum ama sana tavsiye etmem asitli birşey malum yere zarar verir

Doktora git hpv varsa yakıyor orları veya kremle tedavi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 22 Mayıs 2016; 18:33:59 >
    Rüyanda da girmediysen sorun olmaz. Hadi yine iyisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Hpv sadece cinsellikle geçmiyor cinselliktede prezervatif vs de bulaşmaması için fayda etmiyor diye biliyorum

Hpv nin fotoraflarına bak istersen bende benzeri olan ayak siğili olmuştu 1 adet serçe parmağı kadar verrutol ile kuruttum ama sana tavsiye etmem asitli birşey malum yere zarar verir

Doktora git hpv varsa yakıyor orları veya kremle tedavi...

İnternette pek fotoğraf bulamadım bununla ilgili.Yani penisin kasığa bağlandığı bölgede 5-6 ufak pütürlük var gibi.Bu herkesde mi var yoksa sadece bende mi bunuda bilmiyorum.

• fordyce spot olabilir , araştır
    onu emersen sıkıntın geçer
    Bence doktora git emin ol hpv veya mantar türevi ise yayılıyordur 1 ken 5 olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Bence doktora git emin ol hpv veya mantar türevi ise yayılıyordur 1 ken 5 olur...

HPV olmadığımdan emin olmazsam gideceğim zaten.
    Hocam, ayıp olmazsa dediğim durum sizde var mı diyebilir misiniz ?
    Penisin kasıkla bitiştiği bölgelerinde hiç ufak pütürlük gibi bir şeyler yok mu ?
  • Beyler aynı benimki gibi bir ss buldum internette.Sizce 15 gün ban yemek uğruna bunu atıyım mı ? Aslında konu sağlık banlanmazsam daha iyi olurda banlanırım herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.