Şimdi Ara

Beyler İngilizcesi Sağlam Olanlar Baksın Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar benim logosta adamım hacklendi ve bildiğiniz gibi şifre değişmemekte.. Gold pre alıp şifre değiştirmek için ticket yolladım ve bana şu cvp geldi... Birisi Yardımcı Olursa Çok Sevinirim...

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. The information you have provided us does not match our payment records for '************'. Please reply to this ticket with the original account registration date in addition to ALL of the correct 9 digit Click&Buy numbers, KESN numbers, PayPal e-mail addresses and last 4 digits of ALL credit cards used to make purchases on the account. Failure to provide ALL information will only delay the verification process. Once we receive the correct information from you, we will be able to make the requested changes to '************'. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience in this matter. Happy hunting!

• up Lütfen
  • kimseden ses seda yok
  • bütün geçmişte aldığın premium bilgileriini ve bu kredi kartlarının son 4 haneleri ile clickand buy musterı numarası , click and buy id gibi bilgileri istiyorlar.. Birde aklıma gelmişken ŞİFRE DEĞİŞTİRMEK İÇİN GOLD ALIYORSANIZ ALMAYIN .. ALAKASI YOK BRONZE YIM VE ISTEDIGIM AN SIFRE DEISTIRIYORUm..
  • Sabret arkadasim ceviriyorum simdi.
  • ben bu buff_tuff_cuff u bi yerden hatırlıyom ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

bütün geçmişte aldığın premium bilgileriini ve bu kredi kartlarının son 4 haneleri ile clickand buy musterı numarası , click and buy id gibi bilgileri istiyorlar.. Birde aklıma gelmişken ŞİFRE DEĞİŞTİRMEK İÇİN GOLD ALIYORSANIZ ALMAYIN .. ALAKASI YOK BRONZE YIM VE ISTEDIGIM AN SIFRE DEISTIRIYORUm..

baba senin açtığın konuya baktım şifre değişimi hakkında.. ben 2 kere ard arda şimdki aldığım yerden aldım preyi ama daha öncesinde farklı cafelerden almıştım.. onları almak zorunda mıyım ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Knight Online musteri hizmetleriyle baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz.Bize yollamis oldugunuz bilgiler '******'in odeme kayitlariyla uyusmamaktadir.Lutfen bu ticketi,orjinal hesap kayit tarihi,tum dokuz haneli C&B numaralari,KESN numaralari,PayPal e-posta adresleri ve kullandiginiz tum kredi kartlarinin son dort rakamlarini dogru olarak yazarak cevaplayiniz.Bilgilerin yanlis olmasi sadece onaylama islemini geciktirecektir.Sizden dogru bilgileri aldigimiz anda,'******'icin istediginiz degisiklikleri uygulayacagiz.Bu sorunun sebep oldugu rahatsizliklardan dolayi ozur dileriz ve sabriniz icin tesekkur ederiz.Mutlu avlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Knight Online musteri hizmetleriyle baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz.Bize yollamis oldugunuz bilgiler '******'in odeme kayitlariyla uyusmamaktadir.Lutfen bu ticketi,orjinal hesap kayit tarihi,tum dokuz haneli C&B numaralari,KESN numaralari,PayPal e-posta adresleri ve kullandiginiz tum kredi kartlarinin son dort rakamlarini dogru olarak yazarak cevaplayiniz.Bilgilerin yanlis olmasi sadece onaylama islemini geciktirecektir.Sizden dogru bilgileri aldigimiz anda,'******'icin istediginiz degisiklikleri uygulayacagiz.Bu sorunun sebep oldugu rahatsizliklardan dolayi ozur dileriz ve sabriniz icin tesekkur ederiz.Mutlu avlar!

çeviri için çok teşekkürler kardeşim.. ellerine klavyene sağlık
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.