Şimdi Ara

beyler insanlar neden sarhoşlara kötü gözle bakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence sarhoş olmak şu dünyada yaşayabileceğimiz en güezel duygu sırf günah diyemi böyle kötü gözle bakıyorlar. halbuki o hiç günahsız tipler varya kendini allah dostu sanan. ben tanrı olsam o tipleri cehennnemin dibine boylardrım. çünkü hata yapmak insnaın doğasında var. insanlığın doğasında günah işlemek var. insan dediğin günah işlemeli ve tanrıya ellerini açıp dua etmeli. insan böyle insan olur. diğer türlü öbür tarafı düşünüp sadece öbür tarafı düşünenler benim nazarıda hayvandan farksızlar. insalığın yaratılışındna beri günah işlemek zaten varolan birşey.insan günah işlemeli ve ellerini tanrıya açıp dua etmeli.insan anca böyle insan olduğunu hissedebilir. robot gibi karşı cinse caka satmak için kusursuzluğunu bozmamaya çalışan insanların benim gözünde birer hayvandan farkı yok bu benim görüşüm herkesinkine saygı duyarım. ama insanın insan olduğunu hissetmesi için bence acı çekmesi gerekiyor

• Kesinlikle katılıyorum ve yarın içeceğim.

Edit sarhoş olmanın güzel bir duygu olduğu konusuna. Ateistim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artpopist -- 12 Eylül 2015; 2:13:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insanda düşünüyo mu ki bu adamın bir derdi falan mı var yoksa keyfine mi içiyor ? Sabit at gözlüklerini takmış gidiyoruz
  • Tamam bunun şerefine 2 bira çakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 12 Eylül 2015; 2:13:54 >
  • Sarhoş olan insan net gerizekalıdır. Ben kötü gözle bakmam, acırım. 2-3 kadeh bir şey içersinde bile iste sarhoş olmak aptallıkktır. Bir de arkadaş çevresine hava atmak için sarhoş olanergen tipler var...

• Kusup dağıtanları dövesim geliyor. İşin aslı sarhoş dövmüşlüğüm de vardır.

• kız kardeşime sarkıntılık edebilme potansiyeline sahip oldukları için
  • Daha ne kafalar var sarhosluk en guzel duyguymus

• Kardeş katılıyorum diyosunda adam ellerini açıp dua et diyo. Sende katılıyorum diyosun. Üstüne bide ateistim diyosun wtf? Türkiyedeki ateistlerin çoğu ateist değil özenti.
    Konuyada şunu söyleyeyim: kardeşim günah işlemek insan doğasında olabilir ama senin bunu söyleyip günah işlemen saçmalık bence. O zaman suç işlemek günahımızda diyip adam öldürelim sonrada doğamızda var diyelim. İçki içmeye kötü gözle bakmıyorum. Herkes özgür ama kendini kandırma lütfen

• Sarhos olmaktan guzel bise yok bi kac saatliginede olsa dunyaya ve sorunlarina cok farkli bakiyon beyninin tatil yapmasi gibi bise Tek sen sarhos olmucan cok farkli kotu sonuclar dogabiliyo yaninda seni dizginliyebilecek biri varsa alabildigine ic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabster kullanıcısına yanıt
    ben ateistim demedim ki . ben bir yaratıcıya bir allaha inanıyorum ama müslümanlar gibi değilim diyorum. ben ateistim demiyprum ben bir yaratıcıya inanıoyurm allaha inanıoyrum sama saçma din işlerine inanmıyorum.herkesin kendine göre günahı var nu illa git adam öldür katil ol demek değil ki zaten. dinin ötesinde bir doğru ve yanlış anlayışı var kimse günah işlemek doğamızda var deyip birini öldürmeyi kendinde hak göremez tabiki.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    peki bir sarhoş seni dövse ? ne saçma bir laftır sarhoş dövvmüşlüğüde varmış sarhoş saçma sapan adam çok var ama benim gibi kendi halinde halka açık yerlerde değilde evinde sakin kimsenin olmadığı yerlerde sarhoş olan adamlarda var onlara ne diyeceksin. öyle adamlar emin ol ki dayanamaz senin gibilere takar kalbine bıçağı geçer karşıya yatar cezası ne ise. böyle bir saçmalık olabilir mi ben kendi halimde içerken biir beni rahatsız etse o ana cinnet geçiririm allaha şükür ki öyle bir ana denk gelmedim
  • tek isen ama kafana göre sathoş olcna bağırcan şarkı söylücen anca öyle sarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Sarhoş olan insan net gerizekalıdır. Ben kötü gözle bakmam, acırım. 2-3 kadeh bir şey içersinde bile iste sarhoş olmak aptallıkktır. Bir de arkadaş çevresine hava atmak için sarhoş olanergen tipler var...

helal olsun qnq süper yorum. harfi harfine katılıyorum çok doğru demişsin.lafı ağzımdan almışsın. çok güzel noktaya parmak basmışsın tebrikler

• eric cartman97 E kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ateistsin lafını adını nick koydun a yazmıştım. Ya mesela ben aleviyim, müslümanım ama namaz falan kılmıyorum. Ama ölen birinin arkasından fatiha okunur yani :) dua okuyunca rahatlar insan. Bence insanların en büyük yanlışı olmadığı şeyi olduğuna inandırmaya çalışmak. Mesela niye kendine müslüman gibi değilim diyosun ki? Bilinçaltına hatalı olmadığını, devam etmesini söylüyosun. İstediğini yaparsın ama böyle cümleler bence çok yanlış 😇 karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman97

peki bir sarhoş seni dövse ? ne saçma bir laftır sarhoş dövvmüşlüğüde varmış sarhoş saçma sapan adam çok var ama benim gibi kendi halinde halka açık yerlerde değilde evinde sakin kimsenin olmadığı yerlerde sarhoş olan adamlarda var onlara ne diyeceksin. öyle adamlar emin ol ki dayanamaz senin gibilere takar kalbine bıçağı geçer karşıya yatar cezası ne ise. böyle bir saçmalık olabilir mi ben kendi halimde içerken biir beni rahatsız etse o ana cinnet geçiririm allaha şükür ki öyle bir ana denk gelmedim

Sataşıp durduk yere küfretmeseydi bişey olmayacaktı. Yolda giden adamı çevirip küfrederse o bıçağı makatına sokarım. Gerçi kaldırım taşına kafasını gömüp dişini kırmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.