Şimdi Ara

Beyler kabız oldum acil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal at iç ( Tadı kötüdür) Sonra gel bana dua et

Kesin işe yarar .

Test edildi onaylandı :D
  • Eger seviyorsan salgam suyu cok iyi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm bende de az biraz kabızlığa benzer birşey var. Her gün çıkıyorum ama çok az ve çok zorlanarak geliyor. Ben de böyle olmıyım valla psikolojik olarak çökerim Şu ana kadar hiç elimi oraya sokmadım sokmaktansa patlayarak ölmeyi tercih ederim

Edit: Konu bile psikolojimi bozmaya yetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 3 Temmuz 2013; 16:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26Hasan

Tek çarehttp://www.youtube.com/watch?v=SOU4kS6Vdk8

• quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

quote:

Orijinalden alıntı: cankahv

quote:

quote:

ciddi, 2 haftadir yapamiyorum son 2 gundur de cok rahatsizim ucunda duran büyük birsey var sanki ikiniyorum cikmiyor ve cok aciyor kan bile akti zorlayamiyorum evde kayisi falanda yok napmaliyim

lavman

10 cm gibi bisey sokuluyomus dogru mu?

10 cm ise iyi ben sopa diye biliyordum

5 santim kadar yaklaşık 1 cm çapı olan plastik giriyor.Biraz bekleyip patır patır attırıyorsunuz.
  • quote:

ciddi, 2 haftadir yapamiyorum son 2 gundur de cok rahatsizim ucunda duran büyük birsey var sanki ikiniyorum cikmiyor ve cok aciyor kan bile akti zorlayamiyorum evde kayisi falanda yok napmaliyim

git eczaneden kabızo sakız al çiğne sonra 50 saniye içnde tualete gitmen lazım ama dikkatli yerde çiğne
  • güzel olacak güzel
  • Geçmiş olsun,ucu sivriltilmiş yağ sürülmüş bir sabun parçası işinizi görecektir.
  • quote:

quote:

quote:

lavman

10 cm gibi bisey sokuluyomus dogru mu?

Yaklaşık 20 cm. Ancakgiren kısmı bir 10 15 var. Ayrıca giren kısım. yumrudur. Tosunun toplarına benzer. Geçmiş olsun

• Veteriner arkadaşım doğuracak ineklere yardımcı olmak için omuza kadar giyilen eldivenle tamammen içeri giriyorlarmış doğuma yardımcı olmak için.Sende bizden böyle bişeymi bekliyorsun acaba
  • Üzgünüm hacı

Basur oğurllarına katıldın :d
  • no ss no güven
  • bol bol corba iç kola içme ac karnına 1 bardak zeytin yagı iç bişeycigin kalmaz dahada gecmezze kendin evde bişey yapma doktora git
  • FEKAL TIKAÇ OLUŞMUŞ OLMA İHTİMALİ VAR. KONSÜLTASYON GEREKLİ EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLMUŞSA ELDİVEN TAKIP PARMAKLA ÇIKARICAKLAR. VEYA LAVMAN YAPILACAKTIR Kİ ÇOK AJİTE OLACAĞIN BİR DURUM.

YETİŞKİNLERDE 10-12 CM
    COCUKLARDA 5 7.5 CM

BİR BORU REKTUMDAN İÇERİ SOKULUYOR. 750-1000 ML SOLÜSYON KOLONA GÖNDERİLİYOR.
    ARDINDAN SOLÜSYONU 15 DK İÇERİDE TUTUP LAVOBAYA GİDİYORSUN. SIKINTI KALMIYOR.
    GEÇMİŞ OLSUN.
  • parmakla müdahale sonrası kurtardim hala biraz var ama rahatsiz etmiyor yarin doktora gidicem sanirim yara oldu orasi.

• 2 hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolog_omer

FEKAL TIKAÇ OLUŞMUŞ OLMA İHTİMALİ VAR. KONSÜLTASYON GEREKLİ EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLMUŞSA ELDİVEN TAKIP PARMAKLA ÇIKARICAKLAR. VEYA LAVMAN YAPILACAKTIR Kİ ÇOK AJİTE OLACAĞIN BİR DURUM.

YETİŞKİNLERDE 10-12 CM
    COCUKLARDA 5 7.5 CM

BİR BORU REKTUMDAN İÇERİ SOKULUYOR. 750-1000 ML SOLÜSYON KOLONA GÖNDERİLİYOR.
    ARDINDAN SOLÜSYONU 15 DK İÇERİDE TUTUP LAVOBAYA GİDİYORSUN. SIKINTI KALMIYOR.
    GEÇMİŞ OLSUN.

16 yasindayim cocuk kategorisi mi?

• Kardesim niye kendinize dikkat etmiyorsunuz? Vucudunuzu dinlemiyorsunuz? Ben boyle bir durumda 2 gun degil 1 gun bile tuvalete cikamadigimda supheleniyorum siviyi arttiriyorum, bolbol meyve sebze agirlikli besleniyorum, 2 hafta nedir? İnsan vucudu bu. Normal yani, ilk geldigi an cikmazsan kurur bile oralarda sonrasi malum,
    Gecmis olsun bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 4 Temmuz 2013; 2:26:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.