Şimdi Ara

Beyler kabız oldum acil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cok gecmis olsun müshil filan alablirsin bide durum ciddi gibi hemen doktora git bence
  • bi tane müshil ilacı iç ne var ne yok çıkar hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Orijinalden alıntı: cankahv

quote:

Zeytin yagi, + plastik eldiven. Kaziya kaziya cikarticaksin. Bir bakima kendine tecavuz edeceksin. Zevk almamaya bak alirsan isler kotu

acidan kivranirken kahkaha attirdin denicem

Ciddiyim dostum, basima geldigi icin diyorum. Acisi inanilmaz derecede. Ceken bilir derler o hesap. İki hafta hic sicmadan sirf ramen yedigim zaman olmustum ayni durum. İceride yumruk gibi bekliyor bok, ikin ikin cikartamazsin. Gay olsaydim kaziya kaziya parca parca cikartmama gerek kalmazdi, gule oynaya zevkle sicardim o boku da, oyle olmadi iste, gozlerimden yaslar akti

çok kötü birsey hocam yav aynen öyle dedigin gibi, başka öneri gelmezse yarin kabiz ilaci aliyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

hocam cok gecmis olsun müshil filan alablirsin bide durum ciddi gibi hemen doktora git bence

sagol hocam mushil surup gibi bisey mi hap icemiyorumda

• konuya bak adam sıçıttırıyoz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamwalker23

hocam cok gecmis olsun müshil filan alablirsin bide durum ciddi gibi hemen doktora git bence

sagol hocam mushil surup gibi bisey mi hap icemiyorumda

surubu var sanırsam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zeytin yagi, + plastik eldiven. Kaziya kaziya cikarticaksin. Bir bakima kendine tecavuz edeceksin. Zevk almamaya bak alirsan isler kotu

acidan kivranirken kahkaha attirdin denicem

Ciddiyim dostum, basima geldigi icin diyorum. Acisi inanilmaz derecede. Ceken bilir derler o hesap. İki hafta hic sicmadan sirf ramen yedigim zaman olmustum ayni durum. İceride yumruk gibi bekliyor bok, ikin ikin cikartamazsin. Gay olsaydim kaziya kaziya parca parca cikartmama gerek kalmazdi, gule oynaya zevkle sicardim o boku da, oyle olmadi iste, gozlerimden yaslar akti

çok kötü birsey hocam yav aynen öyle dedigin gibi, başka öneri gelmezse yarin kabiz ilaci aliyim bari

İlaclik olayi gecmis seninki, eger makata yakinsa kazimasyona basla derim. Parmaklarinla kontrol et eger hissedeniliyorsan parcala cikart yoksa yarin ilk isin lavman yaptirmak olacak. Ki o daha fenadir emin ol, bari icine girecek olan kendi parmaklarin olsun. Yoksa kol gibi firatpeni doseyecekler lavman sirasinda

Bagirsaginda eger yirtik olusursa daha fazla beklemekten iste o zaman ameliyata acilden girersin. Korkutmak gibi olmasin ama durumun vahim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • duphalac diye bir surup aldim eczaneden ictim bekliyorum kullanan varmi ise yarar mi

• pense kullan eğer durum kritikse

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

Zevk almaya bak diye okudum

Hiç güleceğim yoktu ya
  • eczaneden bekunis diye bir ilaç var al onu akşam iç sabaha bombala
  • lavman tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

lavman tak

korkuyorum 10 cm gibi bisey sokuluyomus

• fitili tıkıycaklar
  • quote:

Her erkek prostattan zevk alır, üzgünüm
  • quote:

ciddi, 2 haftadir yapamiyorum son 2 gundur de cok rahatsizim ucunda duran büyük birsey var sanki ikiniyorum cikmiyor ve cok aciyor kan bile akti zorlayamiyorum evde kayisi falanda yok napmaliyim

lavman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samwise-

quote:

ciddi, 2 haftadir yapamiyorum son 2 gundur de cok rahatsizim ucunda duran büyük birsey var sanki ikiniyorum cikmiyor ve cok aciyor kan bile akti zorlayamiyorum evde kayisi falanda yok napmaliyim

lavman

10 cm gibi bisey sokuluyomus dogru mu?

• quote:

quote:

quote:

lavman

yok ebesinin şeyi

oğluma yapmıştım ben 2-3cm bişey ince huni gibi yapısı var

yetişkinler için farklı ise bilmem ama ben 10cm sokturmam
  • Bende oldu birkac fitil ve zeytinyagli eldiven minciklamasiyla kurtardim anca

• quote:

quote:

quote:

lavman

10 cm ise iyi ben sopa diye biliyordum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.