Şimdi Ara

Beyler kabız oldum acil (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Kardesim niye kendinize dikkat etmiyorsunuz? Vucudunuzu dinlemiyorsunuz? Ben boyle bir durumda 2 gun degil 1 gun bile tuvalete cikamadigimda supheleniyorum siviyi arttiriyorum, bolbol meyve sebze agirlikli besleniyorum, 2 hafta nedir? İnsan vucudu bu. Normal yani, ilk geldigi an cikmazsan kurur bile oralarda sonrasi malum,
    Gecmis olsun bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim

cok tesekkur ederim yarin gidicem doktora inşallah önemli bisey yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bak 2 haftadır mıçamıyor doktora gitmiyor.

Bu süreden sonra yediklerin karın ağrısından başka bir işe yaramaz.

• dh bok çıkarma ekibi gururla sunar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Kardesim niye kendinize dikkat etmiyorsunuz? Vucudunuzu dinlemiyorsunuz? Ben boyle bir durumda 2 gun degil 1 gun bile tuvalete cikamadigimda supheleniyorum siviyi arttiriyorum, bolbol meyve sebze agirlikli besleniyorum, 2 hafta nedir? İnsan vucudu bu. Normal yani, ilk geldigi an cikmazsan kurur bile oralarda sonrasi malum,
    Gecmis olsun bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim

cok tesekkur ederim yarin gidicem doktora inşallah önemli bisey yoktur.

• Bende 2 gündür kabızımSabah bol bol şeftali-kayısı yedim ama hala tık yok.İlla zeytinyağı mı içicez ya.Benim kabızlık nedenim belli hareketsizlik,okullar açıkken günde 2km yürüyordum ve üstüne üstlük kickboks'ada gidiyordum bağırsaklar canavar gibiydi günlük kaçırmazdım.Şimdi bütün gün bilgisayar başındayım o yüzden böyle

cankahv hocam ne yaptın sen ya?2 Hafta nedir bak bende şimdi kötü oldum benimde bir an önce tuvalete çıkabilmem lazım korktum valla.Ayrıca şuanki durumundan ek ilaçlar falan olmadan kurtulman mümkün değil ama bağırsakları böyle maddelere alıştırma.Sonrasında bağırsaklardaki sindirim bu ek ilaçlarla fazla sağlanırsa bu bağırsakların az çalışıp bağırsakların sürekli bu maddelere bağımlı kalmasına sebep olabiliyormuş.

Her ne kadar ben uygulamasamda spor,bol sıvı tüketimi sonucunda birşey kalmaz.
  • bir tatli kasigi karbonati bir bardak suda erit

•  Beyler kabız oldum acil

3'lü favorimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikiçiki92 -- 4 Temmuz 2013; 11:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankahv

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolog_omer

FEKAL TIKAÇ OLUŞMUŞ OLMA İHTİMALİ VAR. KONSÜLTASYON GEREKLİ EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLMUŞSA ELDİVEN TAKIP PARMAKLA ÇIKARICAKLAR. VEYA LAVMAN YAPILACAKTIR Kİ ÇOK AJİTE OLACAĞIN BİR DURUM.

YETİŞKİNLERDE 10-12 CM
    COCUKLARDA 5 7.5 CM

BİR BORU REKTUMDAN İÇERİ SOKULUYOR. 750-1000 ML SOLÜSYON KOLONA GÖNDERİLİYOR.
    ARDINDAN SOLÜSYONU 15 DK İÇERİDE TUTUP LAVOBAYA GİDİYORSUN. SIKINTI KALMIYOR.
    GEÇMİŞ OLSUN.

16 yasindayim cocuk kategorisi mi?

BU KADAR KORKMANA GEREK YOK ANAL SFİNKTERİ GEÇTİKTEN SONRA PEK AĞRI HİSSETMEYECEKSİN. VE AYRICA ARTIK YETİŞKİNSİN.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankahv

quote:

FEKAL TIKAÇ OLUŞMUŞ OLMA İHTİMALİ VAR. KONSÜLTASYON GEREKLİ EĞER BÖYLE BİR ŞEY OLMUŞSA ELDİVEN TAKIP PARMAKLA ÇIKARICAKLAR. VEYA LAVMAN YAPILACAKTIR Kİ ÇOK AJİTE OLACAĞIN BİR DURUM.

YETİŞKİNLERDE 10-12 CM
    COCUKLARDA 5 7.5 CM

BİR BORU REKTUMDAN İÇERİ SOKULUYOR. 750-1000 ML SOLÜSYON KOLONA GÖNDERİLİYOR.
    ARDINDAN SOLÜSYONU 15 DK İÇERİDE TUTUP LAVOBAYA GİDİYORSUN. SIKINTI KALMIYOR.
    GEÇMİŞ OLSUN.

16 yasindayim cocuk kategorisi mi?

BU KADAR KORKMANA GEREK YOK ANAL SFİNKTERİ GEÇTİKTEN SONRA PEK AĞRI HİSSETMEYECEKSİN. VE AYRICA ARTIK YETİŞKİNSİN.

koca bir hasss çektim hocam yapmayin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Bende 2 gündür kabızımSabah bol bol şeftali-kayısı yedim ama hala tık yok.İlla zeytinyağı mı içicez ya.Benim kabızlık nedenim belli hareketsizlik,okullar açıkken günde 2km yürüyordum ve üstüne üstlük kickboks'ada gidiyordum bağırsaklar canavar gibiydi günlük kaçırmazdım.Şimdi bütün gün bilgisayar başındayım o yüzden böyle

cankahv hocam ne yaptın sen ya?2 Hafta nedir bak bende şimdi kötü oldum benimde bir an önce tuvalete çıkabilmem lazım korktum valla.Ayrıca şuanki durumundan ek ilaçlar falan olmadan kurtulman mümkün değil ama bağırsakları böyle maddelere alıştırma.Sonrasında bağırsaklardaki sindirim bu ek ilaçlarla fazla sağlanırsa bu bağırsakların az çalışıp bağırsakların sürekli bu maddelere bağımlı kalmasına sebep olabiliyormuş.

Her ne kadar ben uygulamasamda spor,bol sıvı tüketimi sonucunda birşey kalmaz.

gecmis olsun hocam sabah aksam 1 ölçek içtim ise yaradi bugun daha içip bi daha icmem

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.