pc ye kasper sky ı yuklemıstım 2 dk bi su resimdeki sag alttaki yazı cıkıyo pc de keylogger varmıs yani burda format atacak kimse de yok bu keylogger den sizce nasıl kurtulabilirim iste resim burada: http://img90.imageshack.us/my.php?image=123hw1.jpg ne olur yardım format atmadan bunu halletmem lazım ,knighta da giremıyom korkudan
up beyler ne olur yardım biraz ilgilenin su konuyla
deepfreez mi yüklü? güvenli bölgeye ekle dene ayrıca hem deepfreez hem kasper .. ?
önce ad-aware ile sistemde trojan - spy varmı kontrol et sonra kasper ile sistemi tarat varsa sil sonra ad-aware ile kasperi sil deepfreeze active et
resimdende anlaşıldığı gibi programı indirdiğin yerden adamlar içine keyloger gizlemiş zaten hem böle şeyler yaparlar programı bedava veriyolar ama içinede ne isterlerse koyuyolar eger deepfreeze programın hale aktif ise devre dışı bırak ve ununistall yap kaldır gitsin... daha sonra virüs programı ile sendede kasper sky varmış bunu silebiliyosa sil oda olmazsa başka programla dene ve bu işlemi yapınca söle bende sorunsuz olan sürümü var deepfreeze sana upload yaparım... kolay gelsin
Evet deepfreze kaldır sonra tam sistem taraması yap virüs ve trojan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme