Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miroglu6

Hep aynı yere geri dönüyoruz. Özgüvene bağlı dik duruş. Senin artık korkusuzca cevap vermen gerekli. Kızın kalbini kırmamak için eğilip bükülmüşsün. Yapma!!!

Sana bazı yasaklar getirmezsek düzelemeyeceksin galiba.
    1- net ve kararlı bir ses tonun olacak. İnce içine kaçmış ses Yasak!!!
    2- dik durulacak ve yürürken sağlam basacaksın yere. Yere bakmak ta Yasak!!!
    3- biri hakikaten kaşınıyorsa kaşınacak. (Edep sınırlarını aşmadan küfüre bağlanmadan) elinden geldiğince espiri ile yumuşatmaya çalış. Baktın olmuyor. Seninle uğraşamam de ortamı terket. Kendinden de ödün vermek Yasak!!!

Güçlü ve kararlı bir ses tonuyla konuş.

Okurken sinirlerim bozuldu. Sana bu kezban konusunda yardımcı olacam. Ama dediklerimi harfiyen yapacaksın. Aranızda geçen konuşmayı da yaz buraya. Kaşınanı kaşıyalım.

Bu kızın ismi artık KEZBAN. Sürekli ona bu isimle hitap edeceksin. Senden istediğim şey bu kızla eğlenmen. Senin okuldaki eğlencen olacak.

Birkaç diyalog yazacam. Uygulaman için değil mantığını kavraman için. İstersen de uygularsın.

Yanından geçiyor diyelim.

S: Naber kezban?
    K: Bana mı dedin?
    S: Evet. Senden ala kezban mı var burda?
    K: gerizekalı- salak vs.
    B: dur sakin ol! Daha yeni tanıştık. Ne bu samimiyet

Sen bir yerdesin geliyor karşıdan;

S: Geldi yine moganda prensesi
    K: ne diyorsun be
    S: sen olsan olsan moganda kabilesine prenses olursun.
    K: sdkfkfkdkdkfkdkdkfkkd
    S: dilinizi anlamıyorum. Do you speak english?

Kız ingiliz ingilizcesi de biliyorsa farketmez. Amaç eğlence.

Çok sıkıştırırsa ;

Sen telefonuna bak. Belki whatsapp tan bildirim gelmiştir. Asosyal kezban. De terket orayı

Diğer kanka muhabbeti yapan kız için de sende kanka terimini kullan. Ama başka bir tonda ve bastırarak. Memnun değilsin bu kanka lakabından. Ona göre hareket et. Kız sorarsa rahatsız mı oldun kanka muhabbetinden diye. Sende kanka muhabbetlerinden hoşlanmıyorum. Samimiyetsiz geliyor gibi birşey söyleyebilirsin
    Ne diyim derse şakayla karışık balım, hayatım hayatımın anlamı diyebilirsin mesela bu arada kızın kafasını karıştırmak için arada sevgiliymişsiniz gibi konuş. Sonra hiçbirşey yokmuş gibi kanka muhabbetine devam.

Üzülme aşacaksın bu problemleri.

Ancak ImpossibleTruth, sürekli bunları yapmaya çalışırsa yani o kıza karşı böyle davranmaya kendini programlarsa, o kız gibi olmaya başlar.
    Kendisine saldıranlara cevap vereceğim diye, onlara dönüşmeye başlar.
    Şu an için bunu yapmak yerine, törpülenen benliğini kazanmaya çalışması daha iyi olacaktır.
    İlerde zaten bu durumlara karşı dayanıklık kazanacak.

• Hocam asıl kıza ne oldu ? Edit yapsana daha fazla meraklandırma
  • Üşenmeden bu kadar okuduk. Bu iş inş bir sonuca bağlanmıştır.
  • %100 troll. Hiç bir kız o kadar düzgün yazamaz. Sen yerine "sn" falan yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala var mi bu csbyi okuyan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

Hala var mi bu csbyi okuyan

sorma halen takip ediyorlar
  • İster csb olsun isterse olmasın buradaki bilgili saydığım arkadaşların emeğine sağlık ama. Onları zaten aşağı yukarı tanıyorum csb yazacak insanlar değiller. Benim de hayatımda ufak tefek katkıda bulundular.. Ben konuyu takip etmeye devam ediyorum..

• Benliğini geri kazanması için özgüvenini kazanması gerekli önce. O kezbanın sürekli özgüven kırıcı (yeri gelir onur kırıcıya dönüşür) davranışlarına DUR! Demeli. Aksi takdirde o kezban ImpossibleTruth a engel olmaktan başka bir işe yaramaz. Benliğini bulmak için engelleri aşması yada daha doğrusu aleyhine olan bir durumu lehine çevirmesi gerekli. O yüzden o kezbana bu şekilde davranmasını söyledim. Kezbanla yaşadıklarını yazmasını da istedim ki bir kıvılcım olursa aralarına odun atarız belki diye düşündüm. İhtimal vermiyorum ama olursa tecrübe edinir en azından kezbanları da tanımış olur. Yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu6 -- 18 Nisan 2016; 21:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Benliğini geri kazanması için özgüvenini kazanması gerekli önce. O kezbanın sürekli özgüven kırıcı (yeri gelir onur kırıcıya dönüşür) davranışlarına DUR! Demeli. Aksi takdirde o kezban ImpossibleTruth a engel olmaktan başka bir işe yaramaz. Benliğini bulmak için engelleri aşması yada daha doğrusu aleyhine olan bir durumu lehine çevirmesi gerekli. O yüzden o kezbana bu şekilde davranmasını söyledim. Kezbanla yaşadıklarını yazmasını da istedim ki bir kıvılcım olursa aralarına odun atarız belki diye düşündüm. İhtimal vermiyorum ama olursa tecrübe edinir en azından kezbanları da tanımış olur. Yanlış mıyım?

Demek istediğim şey şu. .
    ImpossibleTruth o kızla sürekli olarak laf dalaşına girerse bir süre sonra o kiz gibi olmaya başlar.
    O kıza gerekli cevabın verilmesi gerekiyor. Burada iş ImpossibleTruth a düşüyor.
    O kendini ayarlayacak.
    Eğer o kıza cevap vereceğim diye kendini zorlarsa egosuna yenik düşme riski var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 18 Nisan 2016; 22:20:24 >

• Sohbete bak, bugunde başkası adına utandık

• Bir kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın Biraz rahatsızdım yeni yeni geçmeye başladı dikkat edin kendinize. Güzel değişimler yaşanıyor bende arkadaşlar. Örneğin bana sataşan o kezban kızı artık umursamamaya başladım. Bir kaç güne kadar okula giderken geriliyordum o kız yüzünden artık umursamıyorum ve kendimi daha güvenli daha rahat hissetmeye başladım. Hoşlandığım kız ile de gelişmeler bence gayet iyi gidiyor. Dediğiniz gibi kıza fazla ilgi göstermedim. Hatta bir ara kendimi geri çektim ki testlerine fazla maruz kalmayayım. Dediğim gibi bir kaç gündür rahatsızdım. Kız rahatsız olduğumu anladığımda gelip hep benimle ilgilendi teneffüslerde. Çok hoşuma gitti arkadaşlar. Ancak bu akşam önemli bir gelişme oldu. Kız 1 saat kadar önce aradı. Nasıl olduğumu sordu. İyiyim falan dedim. Ardından 'ImpossibleTruth, yarın seninle konuşmak istediğim bir konu var yarın görüşürüz' dedi, ben cevap veremeden kapattı telefonu. Whatsapp'tan yazmadım. Sizin önerileriniz hep aklımda. Kızı arayıp sorasım var ancak kendimi tutuyorum. Kız yarın bana mı açılacak ne olacak sizce ? yoksa benim ona olan ilgimi anladı ve onunla ilgili mi konuşacak ? olmaz mı diyecek ? Biraz gerginim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

Bir kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın Biraz rahatsızdım yeni yeni geçmeye başladı dikkat edin kendinize. Güzel değişimler yaşanıyor bende arkadaşlar. Örneğin bana sataşan o kezban kızı artık umursamamaya başladım. Bir kaç güne kadar okula giderken geriliyordum o kız yüzünden artık umursamıyorum ve kendimi daha güvenli daha rahat hissetmeye başladım. Hoşlandığım kız ile de gelişmeler bence gayet iyi gidiyor. Dediğiniz gibi kıza fazla ilgi göstermedim. Hatta bir ara kendimi geri çektim ki testlerine fazla maruz kalmayayım. Dediğim gibi bir kaç gündür rahatsızdım. Kız rahatsız olduğumu anladığımda gelip hep benimle ilgilendi teneffüslerde. Çok hoşuma gitti arkadaşlar. Ancak bu akşam önemli bir gelişme oldu. Kız 1 saat kadar önce aradı. Nasıl olduğumu sordu. İyiyim falan dedim. Ardından 'ImpossibleTruth, yarın seninle konuşmak istediğim bir konu var yarın görüşürüz' dedi, ben cevap veremeden kapattı telefonu. Whatsapp'tan yazmadım. Sizin önerileriniz hep aklımda. Kızı arayıp sorasım var ancak kendimi tutuyorum. Kız yarın bana mı açılacak ne olacak sizce ? yoksa benim ona olan ilgimi anladı ve onunla ilgili mi konuşacak ? olmaz mı diyecek ? Biraz gerginim.

Bence arama mesaj da atma yarın konuşursunuz. Eğer ilgini anlamışsa ve yarın olmaz falan derse esprili ve rahat bir şekilde zaten oyle bir şey olmadığını söyle. Hatta oyle düşündüğü için hafif dalga da geçebilirsin onla "her tanıştığın erkeğe bunları mı söylüyorsun" gibi

• quote:

Bir kaç gündür giremiyorum kusura bakmayın Biraz rahatsızdım yeni yeni geçmeye başladı dikkat edin kendinize. Güzel değişimler yaşanıyor bende arkadaşlar. Örneğin bana sataşan o kezban kızı artık umursamamaya başladım. Bir kaç güne kadar okula giderken geriliyordum o kız yüzünden artık umursamıyorum ve kendimi daha güvenli daha rahat hissetmeye başladım. Hoşlandığım kız ile de gelişmeler bence gayet iyi gidiyor. Dediğiniz gibi kıza fazla ilgi göstermedim. Hatta bir ara kendimi geri çektim ki testlerine fazla maruz kalmayayım. Dediğim gibi bir kaç gündür rahatsızdım. Kız rahatsız olduğumu anladığımda gelip hep benimle ilgilendi teneffüslerde. Çok hoşuma gitti arkadaşlar. Ancak bu akşam önemli bir gelişme oldu. Kız 1 saat kadar önce aradı. Nasıl olduğumu sordu. İyiyim falan dedim. Ardından 'ImpossibleTruth, yarın seninle konuşmak istediğim bir konu var yarın görüşürüz' dedi, ben cevap veremeden kapattı telefonu. Whatsapp'tan yazmadım. Sizin önerileriniz hep aklımda. Kızı arayıp sorasım var ancak kendimi tutuyorum. Kız yarın bana mı açılacak ne olacak sizce ? yoksa benim ona olan ilgimi anladı ve onunla ilgili mi konuşacak ? olmaz mı diyecek ? Biraz gerginim.

Her ihtimale karşı bi taktik geliştirme bence doğaçlama gitsin gelişsin olaylar. Senin sadece düşünmen gereken şey bu kızla sevgili olmalı mıyım olsun. Cevabı evet ise ki zaten öyle ona göre gereken cümleler kur ve heyecan yapma zaten kız senden de heyecanlı olucak konuşmayı kısa tutmasından bence belli oluyor ne kadar heyecanlı olduğu. Eğer başka bir şeyler hakkında ise sonucu ne olursa olsun takma diğer konular seni ilgilendirmiyor çünkü

• quote:

Öncelikle geçmiş olsun..
    Mesaj atma veya arama. Yarın gelip kendi konuşacak zaten.
    Kızı konuşması için zorlama, eğer yarın konuyu açmazsa 'kızım hadi ne konuşacaksın hadiii' diye zorlama.
    Kız sana olan ilgisini de itiraf edebilir, seni arkadaş olarak da görüyorum diyebilir.
    Ne değişecek ? Sen her iki durumda da kazançlı çıktın.
    Burada anlatılanları anladın ve kendinde değişimi gördüğünü söyledin.
    Bundan sonra olacak şeyler sadece başarı ve güzel bir anı olacak.
    Eğer kız senden hoşlandığını söylerse ne yapacağın sana kalmış, zaten nasıl davranman gerektiğini biliyorsun.
    Eğer seni arkadaş olarak görüyorum gibi şeyler demeye başlarsa kendini savunmaya çalışma. 'Bak yanlış anladın, sen benim için önemlisin, senin gibi iyi birini kaybetmek istemiyorum, bu konuyu kapatalım' gibi saçma şeyler söylemeye kalkma. Bırak konuşsun, umursama. Kaçmaya çalışma. Ardından hiç bir şey olmamış gibi 'hadi gel kantine' deyip bir şeyler için.
    Unutma, kontrol senin elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Öncelikle geçmiş olsun..
    Mesaj atma veya arama. Yarın gelip kendi konuşacak zaten.
    Kızı konuşması için zorlama, eğer yarın konuyu açmazsa 'kızım hadi ne konuşacaksın hadiii' diye zorlama.
    Kız sana olan ilgisini de itiraf edebilir, seni arkadaş olarak da görüyorum diyebilir.
    Ne değişecek ? Sen her iki durumda da kazançlı çıktın.
    Burada anlatılanları anladın ve kendinde değişimi gördüğünü söyledin.
    Bundan sonra olacak şeyler sadece başarı ve güzel bir anı olacak.
    Eğer kız senden hoşlandığını söylerse ne yapacağın sana kalmış, zaten nasıl davranman gerektiğini biliyorsun.
    Eğer seni arkadaş olarak görüyorum gibi şeyler demeye başlarsa kendini savunmaya çalışma. 'Bak yanlış anladın, sen benim için önemlisin, senin gibi iyi birini kaybetmek istemiyorum, bu konuyu kapatalım' gibi saçma şeyler söylemeye kalkma. Bırak konuşsun, umursama. Kaçmaya çalışma. Ardından hiç bir şey olmamış gibi 'hadi gel kantine' deyip bir şeyler için.
    Unutma, kontrol senin elinde.

Teşekkürler. Dediğin gibi yapacağım. Ancak heyecanlıyım.

• Abartmışsın son edit ile iyice belli oldu artık csb olduğu.Mercan dede ve zebanilerin sahneye girip csb nin sonlanması lazım artık
  • Bugün olanları aktarıyorum. Halen biraz gergin ve tuhaf hissediyorum. Okula gittim. İlk teneffüs etrafta kıza bakındım ancak yoktu. İkinci teneffüs karşılaştık.

B: Selam. Nedir konuşmak istediğin mesele ?
    K: Selam. Gel şurada konuşalım. (pencere kenarına geçtik)
    B: evet dinliyorum.
    K: Bak, anladığım kadarıyla bana karşı bir şeyler hissediyorsun. İtiraf edeyim ben de senin yanında farklı hissediyorum. Bu durumu konuşmamız gerek diye düşündüm...
    B: evet devam et..
    K: Yani eğer beni cidden seviyorsan fazla bağlanma bence. Çünkü ben sana karşı güçlü şeyler hissediyor muyum emin değilim. Açıkçası seni biraz arkadaş olarak görüyorum. (Bu sırada kafamdan aşağı kaynar sular döküldü arkadaşlar ancak verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda ilerledim, bozuntuya vermemeye çalıştım, sağa sola baktım umursamıyor gibi davrandım.)
    K: ImpossibleTruth beni dinliyor musun ? Eğer kırdıysam cidden özür dilerim ancak... (burada kestim konuşmasını)
    B: Bu muydu konuşacağın şey ? Hadi gel..
    K: Nereye ?

Kantine geçtik. Öksürüğümün biraz kesilmesi için çay aldım. Kıza da aldım. Kız çayı alıp, ben sınıfa gideyim artık dedi. Ben de 'kaç bakalım' deyip güldüm.

Ne olacak şimdi ? Neydi bu ? Tavırlarım nasıldı sizce ? Yanlış yaptığım bir şey var m ?

• Kalitesiz, sıkıcı ve çok belli csb olduğu.
  • quote:

Bugün olanları aktarıyorum. Halen biraz gergin ve tuhaf hissediyorum. Okula gittim. İlk teneffüs etrafta kıza bakındım ancak yoktu. İkinci teneffüs karşılaştık.

B: Selam. Nedir konuşmak istediğin mesele ?
    K: Selam. Gel şurada konuşalım. (pencere kenarına geçtik)
    B: evet dinliyorum.
    K: Bak, anladığım kadarıyla bana karşı bir şeyler hissediyorsun. İtiraf edeyim ben de senin yanında farklı hissediyorum. Bu durumu konuşmamız gerek diye düşündüm...
    B: evet devam et..
    K: Yani eğer beni cidden seviyorsan fazla bağlanma bence. Çünkü ben sana karşı güçlü şeyler hissediyor muyum emin değilim. Açıkçası seni biraz arkadaş olarak görüyorum. (Bu sırada kafamdan aşağı kaynar sular döküldü arkadaşlar ancak verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda ilerledim, bozuntuya vermemeye çalıştım, sağa sola baktım umursamıyor gibi davrandım.)
    K: ImpossibleTruth beni dinliyor musun ? Eğer kırdıysam cidden özür dilerim ancak... (burada kestim konuşmasını)
    B: Bu muydu konuşacağın şey ? Hadi gel..
    K: Nereye ?

Kantine geçtik. Öksürüğümün biraz kesilmesi için çay aldım. Kıza da aldım. Kız çayı alıp, ben sınıfa gideyim artık dedi. Ben de 'kaç bakalım' deyip güldüm.

Ne olacak şimdi ? Neydi bu ? Tavırlarım nasıldı sizce ? Yanlış yaptığım bir şey var m ?

Bence kızı görünce direk konuya giymemeliydin çok meraklı gibi.. Kız zaten elbet konuyu istediği noktaya çekmeye çalışırdı ve başarırdı. Başka bir sıkıntı göremedim hatta kızın aklı karışmış gibi geldi bana. Tam olarak be yapacağını o da bilmiyor. Sen artık atağa kalkma biraz daha samimiyet kur. Kız iyice sana güvenecektir zamanla ve yine seninle konuşmak isteyecektir. Bence oldu bu iş

• ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    1- konuyu sen açmayacaktın. Çok niyetliyse kız açardı. Bu hata da sayılmaz ama söylemeseydin iyiydi.

2- Biriyle konuşurken mutlaka göz kontağını kaçırma. Özel olarak Sana birşey anlatıyor.

3- şaşıracağın bir durum yoktu. Kimse sana kız kızın üzerine atlayıp aşığım seviyorum diyeceğini söylemedi. Sen bunu biliyordun ve ona göre hareket etmen gerekirdi.

Bunları hatanı yüzüne vurmak için yazmadım. Sadece farketmen için yazdım. İletişimde en önemli şey dikkattir. Halin tavrın dışardan aldığın uyarılar önemli.

Ayrıca bunlar hata sayılmaz. Kontrolsüz hareketler bunlar. Daha önce böyle birşey yaşamamış olman sana kontrolsüz cevaplar vermeni sağlayabilir.

Ben bunları senin için ilerleme olarak görüyorum. Ne olacak şimdi diyorsan;

Şuan Xgirit in başlangıç durumundasın. Farklı kızlarla tanışmaya devam. O kız için de aynı şekilde muhabbete devam et. Olacak olacak..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.