Şimdi Ara

Beyler kızla muhabettimi bitirdim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seri katilmiş gibi izlenim mi veriyor, çok ilginç... Ben o cümleyi tamamen iyi anlamda yazdım. Yani "Beni 1 seveni ben 10 severim." demek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Yok be. Lise için. hayatımdan örnek verdim. öyle yapabilecek miyim acaba diye :D tus için günde o kadar çalışmak biraz korkuttu :) Genelde teknolojiyle geçirdğim için zamanımı. bi de bu aralar VR aldım gelecek onu bekliyorum :))) 87'yle geçtik 1.sınıfı :)

• Seçimin ne olursa olsun arkandayım dostum. Doktor olduğunu yeni öğrendim ve aşırı sevindim. Annem bir şey anlattı 1-2 yıl önce bana:

Bizim bir tanıdığımız yada akrabamız hastaneye doktora gidiyor. Kadın yaşlı tabi. Bakıyor bu doktor efendi, sessiz sakin biri. En son bir şekilde "Benim kızım var tanışmak ister misiniz?" Diyor. Doktor ilk başlarda espri sanıyor ama ciddiliği fark edince kabul ediyor. Annesi kızıyla buluşturuyor bu ikisini. Sadece kız ve doktor var. Konuşuyorlar. Kafaları uyuşuyormuş. Şuan evliler. Fotoğraflarına baktım hatta. Bunu anlatma nedenim bazı anneler doktor adamla evlendirmek istiyor kızını. Çok önem veriyor. Kız da para avcısı olmasa iyi olur tabi. Anneme özellikle sordum herhangi bir kavga sıkıntıları var mı diye yok dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 6 Ocak 2021; 14:14:27 >
  • meola147of kullanıcısına yanıt

Anlayamadığınız nokta, ben kadınların kapak atabileceği bir adam değilim. Daha önceden de yazdığım gibi ben, beni sevecek bir insan arıyorum.

Sırf bir kızın hayatı kurtulacak diye onunla evlenemem. Çünkü ben bu bölümü okurken burnumda geldi yeterince. Dolayısıyla bunun kaymağını falancanın kızına yedirmem ben.

Zaten en son konuştuğum kıza da doktor olduğumu direkt söylemedim balıklama atlamasın diye.

Bundan sonra bir kız ne iş yapıyorsun diye sorarsa ilk önce "Asgari ücretle çalışıyorum." gibisinden bir şey diyeceğim.

Öğrenci olduğum halde bugüne kadar ben de birçok hastayla muhatap oldum. Ve şunu belirtmeliyim ki benimle bir hastanın veya yakınının arasında asla; ama asla bir şey olamaz. Bu konuda çok katıyımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ayıp olsa ne olacak? Şu hayatta hep birilerini düşünmekten bıktım artık. O kıza bile "Sen ne istersen yaparım." diyordum.

Benim gibilerin sevgili edinmesi, evlenmesi doğru değil. Çünkü beni kullanıp atarlar.

Ve evet, sadece o değil, beni hiç kimse sevemez. Ben 27 yaşındayım ve bugüne dek beni seven de olmadı.

Daha önceden de dediğim gibi yalnızlık, Allah'a değil, bana mahsustur. Meydan okuyorum bu konuda. Çünkü hiçbir şeyin gücünün beni yalnızlıktan kurtarmaya gücünün yetmeyeceğine güvenim tam.

1 Tanrı değil Allah.

2 Allah her şeye gücü yetendir. Böyle konuşma bir müslümana yakışmaz.

• izayoi kullanıcısına yanıt

Ben inançsızım kardeşim. Ve gördüğün üzere beni evlendirmeye gücü yetmiyor işte.

• forumda yıkıklığın mesleği olmadığını fark ettim, üzücü..

• sevgililik değilde bodycilik kovalayın hocam doktor adamsın nihayetinde arz talep dengesi kurucaksın birileri senin paranı yicek sende onları yiceksin

• Pikelenjelo kullanıcısına yanıt

Mesajlarımı okursanız benim seks peşinde olmadığımı ve kimseye para yedirmeyeceğimi anlardınız.

• Bende böyle forumda ağlıyordum. Profilimden önceki açtığım konulara bakabilirseniz görürsünüz.
    Şimdi ne oldu? 33 yaşında evli çocuklu bir kadınla bir dönem takıldım o malum işide yaptım. Ben 21 yaşındayım.

Ha bunu yaptım diye ödül vermediler. Bu işler biraz nasip kısmet işi.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Kardeşim ben sizden farklıyım. Sizin istediğiniz şey varsa yoksa seks. Benim sekste gözüm yok ki. Ben sadece bir hayat arkadaşı istiyorum, ben aşk yaşamak istiyorum. Tüm mesele bu.

Ne abaza adamlarsınız yahu.

Sen aşkı ne sanıyorsun? Canım istiyor aşık olayım mi istiyorsun? Bir anda birisi çıkar karşına ona aşık olursun.

• crux07 kullanıcısına yanıt

Rica ediyorum, bu konuyu tartışmayalım, olur mu? "Aşk" çok yüce bir duygudur, bu duygu bacak arasında değildir ve duyguyu benden iyi bilemezsin.

peşinde değilsen peşine düş diye yazdık bunları doğru olan bu.

bu zamanda erkeklerin ne kadar adı çıksada kızlar çok daha tehlikeli

yani eskidenmiş o samanlıkta seyran olan gönüller

• Pikelenjelo kullanıcısına yanıt

Genelleme yapmak yanlış. İlla ki bir gün beni gün sevecek biri çıkar elbet diye düşünüyorum.

Tekrar söylemem gerekirse, ben hayat arkadaşı arıyorum, bir fahişe değil.

Siz istiyorsunuz ki paramı yesin, ben de karşılığında seks yapayım. Benim istediğim şey bu değil, neden bunu anlamak istemiyorsunuz?

• Kardesim ciddi bisey aradigini goruyorum okuduklarimdan, boyle seyler kendini strese sokmakla zorlamakla olmaz. Kendiliginden olur, sende gorursun olunca harbi oyleymis diyeceksin.

Hoslandigin kiz varsa tanistiktan sonra niyetini belli et o tarz aktivitler oner tabi korona olayi var ama normal durumlardan bahsediyorum disari davet et en kotu yuruyus vs. Yaz yani, aman iskillenmesin diye full arkadas takilip sonra en yakin arkadasi hale gelince tak ben seni seviyorum fln deme. Bastan sinirlarini belirle olmuyorsa arkadaslik olarak iliskini gelistirme ama selami sabahi kesip cocukluk yapma, trip yapma erkek adam mizmizlik yapmaz guclu gorun mesgul gorun. Baskalarina yaz sonra sana ilgisi olan baska biri ciktiginda o kiz da bir deneyelim diyecektir. Oyle de garip canlilar yapacak bisey yok.

En basindan cool ol, olay cikarip mizmizlik yapma isyan etme en azindan kimseye gosterme bunu.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Bu saatten sonra olacağını hiç sanmıyorum, ben kendimi tanıyorum çünkü. Ben bir şey "Olmayacak." diyorsam, bu dediğim mutlaka çıkar.

İkincisi ise daha önceki reddedilmelerimden ötürü artık aşık olamıyorum. Yani erkek olduğumu unuttum diyebilirim. Ben bacaklarımın arasındaki o "fazlalığı" sadece işemek için kullanıyorum. Böyle giderse eş cinsel de olabilirim, cinsiyet de değiştirebilirim. Çünkü ben peygamber değilim, benim de sabrım bir yere kadar.

"Aşık olamıyorum." dedim; çünkü anladım ki benim hislerimin hiç; ama hiçbir önemi yok. Nasıl olsa alacağım cevap şunlarddan biri oluyor hep: "Biz senle arkadaş olamayız." veya "Arkadaş kalalım; ama daha fazlasını isteme benden." veya "Sen çok iyi bir insansın; ama...".

Artık psikolojim o kadar bozuldu ki bu saatten sonra Angelina Jolie gelse bile istemem. Çünkü bir zamanlar benim de duygularım vardı halbuki; ama incindi gitti. Cam kırığı değil ki bu yapıştırasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

En üstteki mesajımda da belirttiğim gibi kız düşürmeye kapasitem, kabiliyetim yok. Onlarca sefer denedim, olmadı işte. Herkes her şeyi başaracak diye bir kural yok.

la biz üniversitede okurken sırf mühendisiz diye kızlar peşimizde dolanıyordu sen peşinde dolanmayı bırak kız düşürme potansiyelim yok diyorsun.

bence sen ya çok agrasif kavgacı luzumsuz bi insansın yada aşırı tipsiz ve özgüvensiz...

özgüvensiz olduğun kesinde diğerlerini bilemicem...

özgüven bu işin başıdır.

bir ara istanbulun her semstinde sevgilim vardı kapıyı açtığım kızın aşık olduğu bile olmuştur. çokmu yakışıklıyım hayır çokmu özgüvenliyim oda hayır çokmu kaslıyım oda hayır ee bu kız ne buldu sadece mühendisim diye pşeimde dolanan statüsüz kızlardı bunlar sonradan içlerinden manken olanlarda oldu hiç biri beni cezbetmedi bile 3 5 konuşup salladım gitti

eee sen doktor halinle kız tavlayamıyorsan 27 yaşında hemde diyecek söz bulamıyorum buna malesef...

kız arkadaşımın arkadaşını bile yatağa atmışlığım varken sen kız bulamıyorum diyorsun resmen gel meslekleri değişelim. 160 kişilik fabrikada 6tane kadın var hepsi 40 üstü ünidede böyleydik sakallı bıyıklı kızlarla okuduk bizim suçumuz ne adam kadın kız içinde yüzüyor hastanede kız bulma potansiyelim yok diyor

varlık içinde yokluk çekmek böyle bişey

Kanka 30u geçince geliyorlar içini rahat tut.O zaman geleceklerini düşünmeye başlıyorlar işte.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.