Yok. Banane < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Beyler kızla muhabettimi bitirdim. (5. sayfa)
-
-
"Sen ne istersen yaparım" demek ofsayt zaten.
Kızlar, yıkıklığın kokusunu 1mil öteden alabilir.
Ozguven konusunda da, taklit yapmanız yeterli aslında.
"fake it till you make it"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Begenmişse hemşireyi neden yazmasın ?
-
Hocam ben bu işleri bırakma kararım aldım. Çünkü ben 27 yaşındayım ve bugüne dek onlarca sefer denedim; ama olmadı. Ben Edison değilim ki bir ampülü yakmak için 500 sefer uğraşayım.
En azından karşı cinsten tamamiyle uzak durursam boşa enerji sarfiyatı yapmamış olurum. Ve evet hata bende; ama ben bu meseleyi fazlasıyla işin içinden çıkılamayacak hale getirdim.
Ama öte yandan da bu konuya kafayı takıyor olmak beni aşırı rahatsız ediyor. Daha önceden de kfamda intihar düşünceleri geçirmiş birisiyim, hatta kendimi arabanın önüne atmışlığım bile var.
Ama ben bu forumdaki diğer yıkıklardan farklıyım, inan bana. Ben sadece yaşadığım başarısızlıkları hazmedemediğim için ve yalnız kalmaya aşırı kafayı taktığım için ölmek istiyorum.
-
red yemeyen erkek çok azdır hocam böyle böyle doğruya ulaşılır. her birini de tecrübe olarak değerlendirirsen senin için daha iyi olur. denemeyi bırakmak hoş olmaz seninki pireye kızıp yorganı yakmaya benziyor. son bir şans vermelisin kendine
-
Bu forumda kiz o önerisi alınmaz, adam doktorun hemşireye yazılmaz demiş resmen oyle ji yazılır ki feleğin şaşar
Ozellikle konu dışı ergen kaynıyor o değil adamların eline kiz eli değmemiş hayatta , fikir veriyor ya ona gülüyorum, evlilik konusunu en iyi kendin bilebilirsin, çünkü kendini en iyi sen tanırsın bu forumdaki kisiler değil
Kendini daha fazla ezik duruma düşürmeyip muhabbeti kesmen güzel. Sen bir adım atıyorsan karşı taraftan da bir adım gelmeli. Arkadaş kalalım falan diyeni unut gitsen, boşa uğraşma. Kızın hemşire senin doktor olman problem değildir, ve kimseyi ilgilendirmez ama olay bu değil.
Statü ve paraya gelecek kişilere karşı gardını almış olman da güzel. Bunun ayrımını yapman çok önemli, çünkü yanlış ilişki kesinlikle yalnızlıktan daha çok zarar verir sana şu an.
Kötü olan, dış dünyaya kendini komple kapatmaya çalışıyorsun. Bunu yapma. İhtiyacın olan 34773785 tane kız değil sadece 1 kişi. Kimisi 20'sinde bulur kimi 30'unda kimi 40'ında. Kız bulacam diye ava çıkıp vaktini israf etme. Ama diğer taraftan rastlantı sonucu gelişen tanışma fırsatlarını tepme, nereden ne çıkacağını gerçekten bilemezsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WSniper10
Bu forumda kiz o önerisi alınmaz, adam doktorun hemşireye yazılmaz demiş resmen oyle ji yazılır ki feleğin şaşar
Ozellikle konu dışı ergen kaynıyor o değil adamların eline kiz eli değmemiş hayatta , fikir veriyor ya ona gülüyorum, evlilik konusunu en iyi kendin bilebilirsin, çünkü kendini en iyi sen tanırsın bu forumdaki kisiler değilNereye yazılır? Herkes dengi dengine, gidip senden aşağıda birine yazıp onun bir tarafını kaldırırsan böyle red yemeye devam edersin. Bunu da bulamam hesabı. Adam anlaşılan o kadar güvensiz ki hemşire birisi bile bir doktoru reddetmiş. Statü farkı var bir kere. Davul dengi dengine. Kendinizi küçük düşürmeyin bir delik uğruna.
-
Ne alaka arkadas. Su statü konusunu ne avartiyorsunuz. -
La bu konudaki cogu kisinin aklinin fikrinin seksde olmasi da ayri bir konu. Beyler adam ciddi iliski istiyor, zaten bundan kaybediyor. Bu isin pezevengi olsa zaten istedigini yataga atar. Adamın amaci duygusal -
:D resmen statüye göre insanlari siniflandiriyor. Statüye önem veren kadinlar zaten Seyma subasi olmaktan öteye gecemez. -
Kardeş o kadar acıdım ki kız ayarlayacam sana. Özelden numaranı at drake.
Doktor olmana rağmen kız bulamıyorsan üzgünüm bu kafayla hiçbir zaman bulamayacaksın
-
En dibe düştüğünüzü düşünüyorsanız, yol ayrımı şöyle:
1- Yaşamanın anlamsız olduğu için pes etmek
2- Zaten kaybedecek bir şeyin olmadığını düşünerek, korkularından kurtulup özgürleşmek.
Bu tamamen sizin hayata bakış açınıza bağlı. Ben tabii ki 2. yolu öneririm; elim kötüyse, desteden bir kart daha çekerim; hayatın ne getireceği belli olmaz.
Anladığım kadarıyla, şu an iki yola da meyil etmiş durumdasınız. Artık, kadınların peşinden koşma isteği kalmaması, iki yol için de bir basamak taşı aslında. Buradan artacak enerjiyi, kendi hoşunuza gidecek aktiviteler için harcayabilirsiniz. Eğer öyle bir aktivite yoksa da, edinebilirsiniz. Hobi, spor, evcil hayvan vs. Bunların hepsi kendinize değer katacak birer yatırım.
Ayrıca bu yolun kendiliğinden çözeceği; bana göre probleminizin temelinde yatan bir paradoks var: Siz kendinizi sevmiyorken ve kendinize saygınız yok iken, başkalarından sizi sevip saymasını beklemek. Çünkü kendinize verdiğiniz değer, mutlaka dışarıya da sirayet eder; insanlar da sizi öyle görmeye başlar. Yani, önce kendinizle barışık olmanız lazım. Zaten üstteki diğer yorumlarda da belirtildiği gibi, kız olsun-erkek olsun, bir insanla ilişki kurarken, kendinizi ona muhtaçmış gibi düşünmeyin. Kendinizin değerli olduğunu her zaman hatırlayın.
-
Eğer özgüveni kaybetmek istemiyorsanız bir kadını sevmeyin bu hayatta, bırakın bir kadın size ilgi duysun. Kadınlar asla ne istediğini bilmeyen varlıklardır, hep bi macera peşindedirler bunu genele yayamam ama belli bi yüzde hep böyle. Zaten ne istediğini bilen kadın bir erkekte bi şeyleri aramaya, görmeye çalışır. Kadınlar çok tehlikelidir adama hayatı sorgulatırlar kendinizi o duruma düşürürseniz içinden çıkamazsınız. Dünyayı yönetecek kadar güçlü bi adamı bile en acınası durumlara sokarlar. Bu hayatta evvela kendinizi düşünmek zorundasınız. Evlenmek, ilişki yaşamak her şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 7 Ocak 2021; 6:16:41 > -
Dostum "4S" kuralını bilir misin ?
-
Şimdi de Topluma kast sistemi mi getirdiniz?
Mesajlarımı okusaydın benim aradığım şeyin seks olmadığını anlardın. 5 dakikalık zevki gözünüzde büyütmeyin bu kadar.
Benim aradığım şey ciddi bir ilişki.
Herkes eleştiriyor; ama şöyle söyleyeyim, benim aile hekimimin kocası öğretmen. Demek ki neymiş, kafalar uyuşunca mesleğin önemi kalmıyor.
Asosyal olmakla fazla haşır neşir olduğundan özgüven bnalımına girmişsin.
Öncelikle sıfırla kafanı, kadın erkek farketmez insanlarla insanca ilişkilere gir.
Yani sosyal ortama gir. Boş anında hadi gel seninle bir kahve içelim kantinde bile desen ve karşılıklı kahve içseniz, havadan sudan konuşsanız yeterli. Akabinde san ilgi duyan sana yaklaşır zaten.
Hemşire olmasa bile müşteri hizmetlerinde çalışan (özel hastanelerde) yığınla kız var, sana bir yardımı olunca teşekkür et ve çok yardımcı oldun,sana akşam yemeği ısmarlayayım de.
çıkın havadan sudan konuşun. tecrübe ettikçe konuyu aşka meşke getirirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X