Sex olması gerekmiyor, evlenirken de herkes dengi dengine. |
Beyler kızla muhabettimi bitirdim. (6. sayfa)
-
-
Ben mesleğine göre kadın seçebilecek durumda değilim yalnız. Senin görüşüne saygı duyarım. Beni sevsin, beni hiç bırakmasın, o zaman ne meslekten olursa kabulümdür. Ve bunun eziklikle falan ilgisi yok. Doktor olabilirim; ama başkalarından üstün değilim. Ben de herkes gibi bir insanım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainBen mesleğine göre kadın seçebilecek durumda değilim yalnız. Senin görüşüne saygı duyarım. Beni sevsin, beni hiç bırakmasın, o zaman ne meslekten olursa kabulümdür. Ve bunun eziklikle falan ilgisi yok. Doktor olabilirim; ama başkalarından üstün değilim. Ben de herkes gibi bir insanım.
"Beni sevsin, beni hiç bırakmasın, o zaman ne meslekten olursa kabulümdür."
Böyle bir şey yok arkadaşlar, hayal dünyanızda yaşamayın. Şimdikinden daha çok üzülürsünüz.
-
Nasıl bir şey yok ya? Arkadaşım anlamıyor musun beni sen? Beni meslektaşım olmayanlar bile beğenmiyor, bu durumda meslektaşlarım selam bile vermez bana.
Mesela bir örnek vereyim sana: Benim aile hekimimin kocası öğretmen. Bunu nasıl açıklayacaksın?
-
ailesi zengindir, tıpçı kızlar sınıfındaki oğlanlara bile pek yüz vermezken öğretmenle evlenmesi buna işaret. askerle evli doktor da gördüm ama adamın babası fabrikatördü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de iyi bir okulda müh. okuyorum ama hiç bi kız gelip tanışmak istemedi burda yazılan statünün filan bir önemi yok demekki . Kız cinsiyetinde hiç arkadaşım yok . Tipim iyi değil belki onla alakalı ama. Nasıl olacak bir yol gösterseniz, tipten dolayı özgüvensizim
-
Nası karı bulacaz yaw?
-
Daha önce de yazdım senin ilacın the red pill, ingilizcen de vardır zaten iyice okuyup öğren + nofab yapmaya başla
-
Arkadaşlar tartışıp duruyosunuz da, insta denen uygulama olduğu sürece kızların herhangi biriyle sevgılı olacağını düşünmüyorum. Hepsini etikisi altına alıp büyülemiş gibi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyi yorum bu. Gunde 100 erkek yaziyor, hepsinin gotu acayip kalkik durumda. Kezbanlae bile havalara girdi son dönemde -
Tinder yüklüyorsun ve biraz kafanı dağıtıyorsun.
-
sene 2008 ilk çeyrek olmalı, o dönem feysbuk çıktı. Sonra herkes bu istediği kişiyle tanışabilme imkanını öyle bir kullandı ki, en çok aşk bu dönemlerde yaşandı. Sonra instanın bugün ki haline döndü. Ardından insta çıktı ve bu konu da bitik olarak devamını getirdi, ancak kızlar feys'e göre öyle beğenip benimsediler ki, bu durum sevgi den çok daha uzaklaştırdı ve imkansız hale dönüştürdü.. şimdi belki hiç mi evlenen olmuyor sanki diye düşünenler olabilir ama % olarak o kadar düşük ki, sevgilisi olmayanlar bunların yanında ordu gibi.. işte baş sebep bu insta. Bu uygulamalar tedavülden kalkmadığı sürece yanlız yaşamaya devam edeceğime eminim. Sevgili bulmuş olanlar da, ya bu uygulama öncesi tanışıklığı olanlar, yada ufak arkadaş çevresinde bulanlar.quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
En iyi yorum bu. Gunde 100 erkek yaziyor, hepsinin gotu acayip kalkik durumda. Kezbanlae bile havalara girdi son dönemde
Düzenleme yapayım; feysbuk 2007 2.çeyrek de popüler olmuştu sanırım. Öncesinde yonja vardı bide.. yani o dönemlerde (bu tür platformların yeni tanındığı dönemler) etkisi bu kadar yüksek olmadığı için istediğin kızla tanışabiliyodun. Böyle bir ihtimal ve imkanın vardı yani, hatta tanışabilmene vesile oluyodu. Şimdi ki gibi okyanus ötesi kadar uzaklaştırmaya değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 7 Ocak 2021; 22:5:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dert ettiğin şeye bak dostum ya, koskoca doktor adamsın kıçı kırık -kibar bile yazdım- hemşireden sana iş olmaz zaten.
Niye küsüyorsun bu işlere? Hayatında reddedilmeyen erkek var mı Allah aşkına, her hoşlandığın insanın seni sevmesi mümkün mü? Aramana veya ekstra çaba harcamana gerek yok, seni seven birisi illa karşına çıkar. Seni seven diyorum, çünkü tek tarafın çabalayıp yorulduğu bir ilişkiden asla fayda gelmez. Bunlar basit şeyler kafana takma, Allah yolunu bahtını açık etsin.
Adam doktor ve forumda verilen öneriler doğrultusunda ilişkisini sonlandırıyor😂
Ülke bitmiş seninki iyi yine.
-
Bu yazın aklıma profösör aliyi getirdi. Kadır ınanr oynuyodu. İnternet paketm yok. İzleyip hatta burada paylaşabilirsin. Yutubda mevcutquote:
Orijinalden alıntı: maligezgin
Adam doktor ve forumda verilen öneriler doğrultusunda ilişkisini sonlandırıyor😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi1 Tanrı değil Allah.
2 Allah her şeye gücü yetendir. Böyle konuşma bir müslümana yakışmaz.
Alıntıları Göster1-Yoo, gayet de tanrı. Türkçe işte niye zoruna gidiyor bu kadar.
2-Adam belki müslüman değil, ne bu gereksiz öğütler?
-
Dostum sana sonuna kadar katılıyorum. Anlatacaklarıma kulak verirsen vicdanen daha rahat hissedeceksin. Kendimi tanıtayım 25 yaşında maddi durumu iyi olan tembel ve abaza biriyim hayatımda kimseyle birlikte olmadım.
En son bi kızla yaramazlık yaptığım zaman 2016 yazıydı. Dile kolay 5 sene olacak
O zamandan bu zamana ne bi sevgilim, ne gönül eğlendirdiğim ne iş pişirdiğim nede başka haltlar yaptığım hiçbir kız olmadı etrafımda. 5 sene boyunca ne kadar çabalasam etsemde olmadı. Ben kızlarla konuşmayı bilmiyorum. Abaza olduğum içinde kendimi hemen ele veriyorum. Bu 5 senelik içinde öyle bi ruhsal/psikolojik olarak çöküğümki eskiden azgınlıktan instagramda ve çirkin güzel fark etmez herkesi kovalardım. Şimdi oda yok... afedersiniz ama kendim elle yapmadığım sürece benimki kalkmıyor o derece diyim. Pandemi sürecinde yaklaşık 67 gün boyunca hiç çekmedim ne testislerim ağrıdı nede azgınlık hissettim. Libidonun yerlerde süründüğünü düşünün psikolojim o derece alt üst.
Ben ne yaptım ? Pandemi gelmeden okuldan bi kızla 14 gün boyunca iyi kötü birlikte olduk eee 5 yılın verdiği boşlukla kıza resmen sular seller aşık oldum. 14 gün sonunda heryer kapanınca bastı gitti memlekete. Bide eylül ayında aldatıldığımı öğrendim dedim ki bütün kızlarmı yalancı, sahtekar, düzenbaz, peynir olur dedim. Bu şahıstan sonra instagramda bi kızla tanışıp konuşmaya başladık;
-*-Ama yok böyle bişey yani 25 yaşıma gelmiş olupta hem böyle ufacık, kısa boylu, hem geçmişinde çok ilişkisi olmamış, hem kimseyle yatmamış ve bi o kadarda mükemmel anlaştığım bi kız olmadı, dinlediğimiz müzikler, konuşmalarımız resmen pofuduk pofuduktu. Sonra ne mi oldu bu kızla ? Bu kızında bi tarafları kalktı ve ilişki istemediğini söyledi konuşmayı kestik. İşte bu olaydan sonra herşey tamamen bitti benim için. Artık %100 eminimki benim için ağrının bilmem ne köyündeki kızda aynı istanbul metropoldakide, hepsinin bi tarafları kalkık, hepsi egolu, hepsi sadık olmayan aşk aramayan serseri tiplerin peşindeler.
Şimdi diyebilirsin peki cebin ve dış görünüşün nasılda artık kızlardan ümidi komple kestin ve sürekli reddedildin. Dış görünüşüm orta. Araba cüzdan para kredi kartları telefon instagram herşeyde tamam. Yani kadınları cezbedecek herşey var ama ben yalnızım. Saldım gitti hepsini. Çok zor bünyene yedirmek ama başarırsın. Bak 5 senedir yalnızım diyorum 5
-
-
95 li olarak şunu ekleyim hatta: msn zamanlarında insanlar birbirleriyle tanışır ve msn vermek büyük bir heyecan ve şevk uyandırırdı. Çünkü okuldan sonra konuşmaya devam edebileceğin tek platform oydu. Bi şekilde onun karşısına çıkıp sohbeti ilerlettikten sonra msn verirdiniz. Yani eskiden insanlar birbirlerinin karşısına çıkıp tanışırdı ve ilişki kalitesi hat safadaydı. Msnde kızın veya erkeğin cam açması bile karşı tarafla romantik bi yemeğe çıkmak gibiydi çok heyecan vericiydi. Ah ahh.. o zamanlar telefonu olanlar eve gidince samsung e250 si veya nokia n75/n95 i ile smsleşirdi yada büyük bi hışımla bilgisayarın başına geçer msni açardı.quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
sene 2008 ilk çeyrek olmalı, o dönem feysbuk çıktı. Sonra herkes bu istediği kişiyle tanışabilme imkanını öyle bir kullandı ki, en çok aşk bu dönemlerde yaşandı. Sonra instanın bugün ki haline döndü. Ardından insta çıktı ve bu konu da bitik olarak devamını getirdi, ancak kızlar feys'e göre öyle beğenip benimsediler ki, bu durum sevgi den çok daha uzaklaştırdı ve imkansız hale dönüştürdü.. şimdi belki hiç mi evlenen olmuyor sanki diye düşünenler olabilir ama % olarak o kadar düşük ki, sevgilisi olmayanlar bunların yanında ordu gibi.. işte baş sebep bu insta. Bu uygulamalar tedavülden kalkmadığı sürece yanlız yaşamaya devam edeceğime eminim. Sevgili bulmuş olanlar da, ya bu uygulama öncesi tanışıklığı olanlar, yada ufak arkadaş çevresinde bulanlar.
Düzenleme yapayım; feysbuk 2007 2.çeyrek de popüler olmuştu sanırım. Öncesinde yonja vardı bide.. yani o dönemlerde (bu tür platformların yeni tanındığı dönemler) etkisi bu kadar yüksek olmadığı için istediğin kızla tanışabiliyodun. Böyle bir ihtimal ve imkanın vardı yani, hatta tanışabilmene vesile oluyodu. Şimdi ki gibi okyanus ötesi kadar uzaklaştırmaya değil
Alıntıları Göster
Yani eskiden iletişim kurma olanağı/platformu o kadar sığ ve çeşitsizdi ki buda ilişkilerin ve yaşanılan heyecanların çok kaliteli olmasını sağlıyordu. Dediğiniz gibi şimdi ne oldu ? İstediğin bi kızın veya erkeğin sadece adını yazmakla onlarca seçenek çıkıyor bide bunun üstüne fotoğraf ve takipçi sayısı gibi kriterlerde eklenince bütün kadın-erkek ilişkileri çorba oldu değersizleşti ve sosyal medya gücü konuşur oldu. Eskiden nasıldı ama ? Hoşlandığın kız veya erkeğe bi şekilde mesaj vermek pas vermek durumundaydın kantinde veya okul koridorlarında ve o insanda hemen değerli hissediyordu kendini. Şimdi herkes "ordan burdan bulurum aman bi mesaj atsam herkes ayağımda" statüsüne sahip oldu. Keşfete bi giriyo gerçek hayatta görmemiş etmemiş insanlar tanışıyor birbiriyle sonra al başa saçma sapan insanları. Ah ahhh eski zamanlar ahhh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 8 Ocak 2021; 5:24:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X