Tanıdıklar la fln bi yolunu bulup girer veletler...
Oyunda tat bırakmamaya dwm ederler...
wayy be !! bi şiir kitabı yazzana sen bende bu kabiliyet olsa warya...
Simdilik öyle bise düsünmüorum
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
quote:
Orjinalden alıntı: dark_mage_tr
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Tanıdıklar la fln bi yolunu bulup girer veletler...
Oyunda tat bırakmamaya dwm ederler...
wayy be !! bi şiir kitabı yazzana sen bende bu kabiliyet olsa warya...
Simdilik öyle bise düsünmüorum
DÜŞÜNÜRSEN HABER VER BİZİMDE YARDIMIMIZ DOKUNUR
quote:
Orjinalden alıntı: Bmw_m3
Saten hep cıkıyo bunlar yaa bi kere bızım cafeye gelmıslerdi o zaman da ben cıkmıstım kameraya
ii ne güzel işte.ünlü oldun:D
yaw beylre bi öneri sadece gelin bırakın şu oyunu line age oynAyalım ne güzel oyun lineage ırk lar fazla skill er deişik non premıum sorunu yok sadece server lar arada sırada down oluyo o kadar oda 5 dk bile sürmüyo bırakın şu oyunu ben bırakmak üzereyim
ben benim char için kafami duvarlara vurdum ve sen bana ve bize gel de birak diyorsuın
eet gel de bırak diorum para verdim itemimi sildiler bi yakalasam bende o gm nin hayatını tarihten silcem amayakalıyamıyorum abi işet böle dandik bi oyun daha görmedim adamlar paralı yaptılar para verdik itemimizi sildiler mahallede herkez rezil oldun dio bana
quote:
Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::
quote:
Saten hep cıkıyo bunlar yaa bi kere bızım cafeye gelmıslerdi o zaman da ben cıkmıstım kameraya
ne ünlüsü rezil oldum yaw
millet kafayı bizim oynadıımız oyunlara takmış yaw millete
Alıştık KO'nun TVye çıkmasına
K.O nun Tv de Ne işi var Ezecek Tv yi şimdi İndirin Onu Ordan Bu aralar Çok Sık yapmaya başladı ondan bu serverler hemen düşüo indirin onu ordan
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::
quote:
ne ünlüsü rezil oldum yaw
:)
quote: