Şimdi Ara

Beyler kurt yedim yanlışlıkla! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
126.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Graypast

o kurtlar midende üreyecek ve büyüyecek. en sonunda yeterli kadar geliştiklerinde midende illaki sıkılacaklar (vicut ısından) ve dışarı çıkmak isteyecekler. bu nasıl olacak dersen ya kıçından çıkarlar ya ağzından sürünerek yada göğüs kafesini parçalayarak

:) abi vala baya sure oldu ama cok cok zayıfladım.okuz gibi yiyorum 9 kilo verdim ciddiyim ya.
    insallah bu elma kurduyla ilgisi yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

o kurtlar midende üreyecek ve büyüyecek. en sonunda yeterli kadar geliştiklerinde midende illaki sıkılacaklar (vicut ısından) ve dışarı çıkmak isteyecekler. bu nasıl olacak dersen ya kıçından çıkarlar ya ağzından sürünerek yada göğüs kafesini parçalayarak

:) abi vala baya sure oldu ama cok cok zayıfladım.okuz gibi yiyorum 9 kilo verdim ciddiyim ya.
    insallah bu elma kurduyla ilgisi yoktur

valla yiyip de kilo almayıp kilo veriyorsan ne mutlu sana biz bir kola içsek hemen kollar şişiyor göbek çıkıyor hele o gece yatarken göbeğim öyle bir acıyor ki şişlikten yarın bir çiğ et mi alsam ne etsem

• yanlışlıkla yediysen bozulmaz orucun
  •  Beyler kurt yedim yanlışlıkla!

yakında böyle olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

Beyler kurt yedim yanlışlıkla!

yakında böyle olacaksın

:)
  • Aynı şeyi 10 yasımda yaptım. Sonuc olarak 75 kilodan 55e kadar düştüm 1 yılda ve hiç alamadım, sonra doktora gıttım haplarla oldurmeye calıstm onları olmadı kocaman olmuslar bır suru, buyuk idrar tahlili yaptırdm yavruları bıle oldugunu soyledı doktor, bırton ılac felan verdı ama suan 65 kiloyum ne yesem hala alamıyorum ama doktor artık onları cıkardıgımı soyledı, malasef migdem alısmıs kilo alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bir şey yok korkutuyorlar. Meyve kurtundan hiçbir şey olmaz afiyet olsun.

• Geçen bizim bir arkadaş da yanlışlıkla elma kurdu yedi 1 hafta sonra bağırsakları patladı
  • Benim babamda olmuş doktor bi ilaç vermiş bunu iç büyük tuvaletini yap demiş yapmış kurttan eser kalmamış ama mokun üstünde kurtlar varmış
  • helvanı yeriz
  • Beyler un kurtlanmış, ben de üşendim direk hamur yapıp pişirip yedim. Sizce pişen kurttan bir zarar gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 20 Kasım 2013; 19:36:48 >
  • arkadaşlar bende portakal suyunda kurtlar oynuyor muş içtikten sonra farkına vardım korkuyoum acile gittim hiç bir ila ç vermedi doktor bayandı şuanda midem yanyor
  • bende kurtlu portakal suyu içtim çok korkuyorum ne yapcaımı bilmiyorum
  • Cok igrenirim ama bir zarari olmaz korkma

• Hll qnq işini bitirelim şu starkların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kurtlu portakl suyunu içtim bu sabah miydem çok yanıyor ne yaapıcam:(
  • Bizim arkadaş da yanlışlıkla yemişti kısır oldu.

• ben de kurtlu portakl suyunu içtim bu sabah miydem çok yanıyor ne yaapıcam:(
  • Bizim arkadaşta kurtlu elma yemişti 2gün sonra kurtadama dönüştü.

• dalga geçmeyin miydemde şimdi kurtlar yaşıyormu:(?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.