Bildirim
Beyler kutudan çıkanlar nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok özel bişey yok nasus ve tristana dışında. Diğerlerini seviyorsan güzeldir yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychopaht -- 1 Eylül 2014; 5:56:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi arkadaşım tris yeter dedi trisin değeri nedir ki :D ne zamandır açıldı ne kadar değerli? -
Yeni yıllarda açılıyor olabilir tam bilmiyorum ama bayadır kapalı bi skin winter mapiyle gelmişti sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samimi cin trist iyi , lolkinge göre 2009 da çıkmış , en son satış tarihi yok , ender skinlerden zaten.
Mask eve limitedlardan , şuan kapalı , güzel skin.Eveye vu geldikten sonra daha da güzel olacaktır.
Müdire fiora da şuan kapalı , limited o da , 2013 sonu satışa çıkmıştı en son.
Zombie ryze 2010 da çıkmış , son satış tarihi yok o da rare skinlerden sanırım , iyi.
Zebani nasus filan da var, bunun dışındakiler de iyi , pool party lee , magma renek , striker luci filan baya şanslıymışsın. -
bende şansıma küsüyordum :) taşralı renekton fln çıkınca :D millete pulsefir ruhbekçsi çıkar bana 1 tana legendary çıktı o kadar kostümden diye :D -
fena değil, hatta iyi bile denilebilir -
Tristana skini yılbaşında tekrar açılmıştı 520rp idi fiyatı. -
Ryze
Tris
Fiora şuan satışta değil ama geçen sene açılmıştı hepsi
diğerleri sen sevdiysen güzel -
Ryze
Fiora
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X