Şimdi Ara

Beyler Lise 2'ye gidiyorum Askeri Liseye girmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta belirttiğim gibi ben lise 2'ye gidiyorum ama 8. sınıfta askeri liseye gitmek istemiştim fakat iyi bir okulu tutturdum ve ailemde oraya gitmemi istedi ama insan sevdiği ve istediği işi yapmalı ben sevmediğim mesleği yapamam zaten okuldada meslek derslerinde anlamıyorum kafama yatmıyor ailem dedi diye gittim keşke gitmeseydimde askeri lise sınavlarına girseydim özelliklerimde tutuyor.

neden orayı istiyorsun diye sorarsanız bizim ailede genellikle polis ve asker vardır ve anne tarafında birden çok ŞEHİT var. nasıl diyim size genetikmi yoksa içtenmi ama var yani çok istiyorum asker olmak. bana 15 ay veya 6 yetmez polis dayılarım senden iyi memur falan olur diyor vede çok seviyorum bu işi yani öyle geçici değil 8 yaşımdan beri var şuan 16 yaşındayım.

herneyse konuya geleyim nasıl askeri liseye girebilirim sınıfta kalıp okulu bıraksam askeri lise sınavlarına girebilirmiyim yoksa lise 2'den girilebiliyormu? yada liseden mezun olup askeri lise mülakatlarına katılmam mı lazım ? dayılarım başka şehirlerde hiç sormam bu soruları annem zaten korkuyor akrabalarda ŞEHİT oldugundan banada bişey olur diye ama aslında ŞEHİT olmak kötü birşey değil bence.

yorumlarınızı bekliyorum ama hepsini okuyun okumadan yorum atmayın çünkü anlamsız olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir TolgaGkcen -- 15 Ocak 2014; 23:04:22 >

• Yukarı Yukarı Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.