Şimdi Ara

Beyler Lolde oyun başında bir mouse hatası alıyorum bir bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben sistemi daha yeni topladım. RX 480 8 GB RAM i3 6100 işlemci. Daha bugün ilk defa oynadım yeni sistemle. Mouse de yeni aldım bloody. Oyunda başında 350 fps sonunda 130 fps ile kapatıyor. Fakat oyun başında 1 dk boyunca farm yaptığımız mouse tuşuyla ileri tıklıyorum karakter 2 adım atıyormuş gibi oluyor. Yani bu adımı yürüyerek değil de bir anda pat 2 adım ileride oluyor. Pingim çok iyi 40 pingle oynuyorum. Nedir bu hata ? Hani ping aşır olunca karakter kayıyormuş gibi olur ya işte onun benzeri bir şey oluyor. Sonra düzeliyor. Nedir bu hata sistemi daha yeni aldım bir bakar mısınız rica etsem :/

• Monitörün büyük ihtimal 60 hertz yüksek fpsde atlamalar oluyor dikey senk aç yada 144'e sabitle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolde fps çok yüksek olunca oyun kafayı yiyor.Bende de gtx 1060 var fps caple oynamak zorunda kalıyorum.
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Aynen bro :/ o yüzden mi yapıyor dersin ? Zaten oyunun ilk 1 dakikası yapıyor sonra düzeliyor süper bir şekilde oynuyorum. Sistemde sorun olması imkansız daha bugün topladım :D parçaları bizzat kendim açtım garanti belgeleri felan filan :D Yani bu sorunla karşılaşmak çok sınırıme gitti bir rahat oyun oynayamıyorum :)
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Fps sabitliyorsun deme bro ? O ZAMAN SORun çıkıyor mu hiç ? Yani böyle kayıyormuş gibi gitmiyor değil mi ?
  • IGNAR I kullanıcısına yanıt
    Sabitliyorum, o zaman düzeliyor.0 sorun
  • Konuyu görünce aklıma geldi paylaşmak istedim şimdiden affoluna , lane inde ezilen insanların genelde bahaneleri olur geçenlerde bize gelen vayne dakika 4 te 0-4 gidiyordu bahanesiyse mouse unun olmamasıymış bana komik geldi baya.

Oyun sonu takım oyununa aykırı tutumdan reportladım. Bence mouse unun olmaması takım oyununa hatta bütün oyuna aykırıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    Bro peki hiç internet bağlantın kesildi lütfen kontrol et diye bir hata alıyor musun ? Arada nadiren de olsa geliyor mu bu hata ?
  • IGNAR I kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor.O oluyorsa netinle alakalı bir problem vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlardaki hareket öngörmeden olabilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.