Şimdi Ara

Beyler Mc Donalds Amelesiyim, Sorularınızı Alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevmediğiniz müşteri profili nedir ?

Mesela ben hep iki cheseburger bi tane küçük kola alırım, menü almam hiç... bana gıcık olur musunuz ?
  • sergen34 kullanıcısına yanıt
    hocam bana inandırıcı gelmedi sen galiba işlek bir mc donalds şubesinde çalışıyorsun ben kaç kez lastik gibi olmuş kup kuru patates yedim 7 dakika değil 45 dakika beklemiş gibiydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: sergen34

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

yalnız merak ettiğim bir şey var. hangi menü kaç puan ve en fazla 18 puan mı oluyor? 20 falan olmuyo mu çalışmaya göre

Liste var. Listede bütün ürünlerin puanı var.
    Bigmac 14
    Mc Chicken 10
    Cheseburger 7
    Küçük kola 2
    Orta kola 3
    Büyük kola 4
    Süper kola 5 vs vs.

18 puana kadar alabiliyorsun. Ha diyelim ki 1, 2 puan aştın fazla sıkıntı olmuyor ama o an ki vardiya müdürüne göre değişiyor durum.

menü puanları bunlar değil mi? patates kola sos falanda var yani? birde neden gelen kaçıyor hiç mcdonaldsta çalışmadım da

ha bu arada bu puanlar her öğün yenileniyor mu? birde günde kaç öğün yiyorsunuz

8 saat mesaide, mesainin 4. saatinde yarım saatlik yemek molası zamanı var. Başka herhangi bir molada yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Bi saygı uslupu yok mu? MC de personel yanlış bisey yaptı müdürü herkesin içinde azarladi çocuk ses etmedi. Beni azarlasa yumruğu atar çıkardım işten.

Çalışanlar genellikle gerçekten alacağı 5 liraya dahi muhtaç kişiler. Hal böyle olunca çoğu ses çıkaramıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

Orijinalden alıntı: sergen34

quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Servi

Yaş sıkıntısı var mı Haziran'da 17 olacağım da.

16 yaşını dolduran herkes çalışabilir kardeşim

hocam .ok acil iş bulmam gerekiyorda şuan yaş 17 martın 28 inde 18 olacağım başvursam alırlar mı yani.

Yaz sezonu geliyor. Dolayısıyla işler yoğunlaşacak. Büyük ihtimalle alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

bu 7dk olayında mantık hatası var bence hatta inanmadım desem yeri :)
    eve söleyince 20 dk da anca getiriyonuz ? 7 dk da getirmeniz gerek ozaman ayıplı mal mı almış oluyoruz?

Paket serviste uygulanması zaten mümkün değil. Böyle birşeyi beklemekte saçmalık olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Etleri nereden temin ediyorsunuz helal kesim var mı😄

Etler bize pınardan geliyor. Ne şartlarda nasıl kesildiğini bilmiyorum bize paketlenmis sekilde geliyor. Helal olduğunu söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

Hamburgerlerin burger king ile kıyasladığımda çok yavan. İçindeki garip saçması bir sos mu var, etin iki damla tadı var onu da yok ediyor. Bir de hamburgerler dondurulmuş gelip tost gibi makinede bastırıp ekmeğin arasına koy devam et dimi.

Herkesin damak zevki farklı. Fakat bir mc çalışanı olarak burgerin hamburgerlerini daha lezzetli buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDifference35

Aynen hikaye arkadaş ben çok gördüm patates hazırda bekletiyorlar 20dk bile bekletirler

Uzun süre patatesi bekletip size yediren kişinin sorumsusluğu. Tazesini isteyip alabilirsiniz. Mutlaka vereceklerdir. Ha oldu da vermediler, bir şikayet mail atın. Ertesi gün herşeyi taze vericeklerdir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Hocam Pamukkale'den hediye McDonald's ticketları var elimde, son zamanlarda arkadaşla sık sık gidiyoruz süresi 15 Martta bitiyor, neyse işte bir şubesinde kasiyer ticketımızı aldı ki benim bildiğim ve ticketın mantığı da budur zaten ama yanındaki çalışan arkadaşı bunları sen niye alıyorsun bakıp geri vereceksin dedi... İlk kez böyle bir şeye şahit oluyorum, öyle deyince bundan sonra size sipariş veririm artık dedim ben de. Yani hocam doğrusu bu mu anlamış değilim, patronu bu durumu görse iyi azar işitirler bence.

Ticketin alınıp, fişe zımbalanıp kasaya konması lazım. Öyle saçma şey mi olur 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

bigmac sosunu kendiniz mi hazırlıyorsunuz hazır mı geliyor? karışımda ne olduğunu tahmin edebiliyormusun :)

Hazır geliyor. İçindekileri yarın oğrenip yazacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kolalar bazen gazsın oluyor bunu bilerek mi yapıyorsunuz ve az kola koymak için buzlu kola daha iyi diyorlar firma için dogru mu

Kolanin gazsiz olmasının nedeni,kolanın dibine denk gelmiş olmamızdır. Sizin şanssızlığınızda denebilir :)
    Kola dolumları bardaklara göre ayarlanıyor. Buzluda olsa buzsuzda olsa ne kadar dolacağı belli yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

menü puanları ile salata alabiliyormusunuz? 7 dakika içinde satılmayan patatesleri,yere düşen hamburgerler çöpe atılmak yerine barınaklara,temiz olanları muhtaçlara dağıtılamaz mı??

Evet salata alabiliyoruz.
    Dediğin konuda ben merkez şubeye mail atmıştım. Ama dönüş olmadı malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Gelen kızlardan numaralarını aldın mı?

Başım bağlı 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

Mc turco gibi lezzeti neden kaldirirlar. Ayrica urunlere cok zam gelmis. 20 tl ye anca doymak mumkun. 20 tl ye doner iskender veya sicak ev yemegi turu bisey yemek daha mumkun.

Anadolu restoran grubu bu kafa ile isleri duser. Zaten tek kazandiklari kole gibi calisanlar. 8 saat az gozekebilir ancak bildigin siparis kolesi

Fazla satılmadığı için kaldırılmış.
    Fiyatlar restorantin konumuna göre değişiklik gösterebiliyor. Mesela big mac menüyü bir yerde 16 liraya yerken başka bir yerde 20 lirayada yiyebiliyorsunuz. Mc donalds fiyatlarda değişiklik yapma hakkı vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Hiçbir şey bilmediğimizi ve kısmen de beceriksiz olduğumuzu varsayalım sizce yazın falan çalışabilir miyiz bu tür yerlerde ?

Işe girer girmez eğitim almaya başlıyorsun. 5 ay içinde bilmediğin şey kalmıyor. Yapılan iş basit zaten. Alırlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

Tuzsuz patates istediğimde ters ters cevaplar alıyorum. beyaz yakalı biriyle görüşmek istediğimde zorla patatesleri yapıyorlar..

+ olarak Colaların sonu geldiğinde neden müşterite satıyorsunuz ?

Son olarak müşteri menüde patates veya hamburgeri beğenmez ise hakları nedir ?

Tuzsuz patates istediğinizde vermek zorundalar. Ne gibi cevaplar alıyorsunuz?
    Patatesinizin bayatlamis olduğunu düşünüyorsanız, kolanizin tadı kötüyse bunu belirtip degistirebilirsiniz.
    Hamburgerin durumu ise probleme bağlı. Etin tadi saman gibiyse bilin ki o iskarta üründür. Çoktan çöpe atılması gerekiyordur. Belirtip değiştirebilirsiniz. Ama hususi ben bunu beğenmedim yea deyip giderseniz o zaman sıkıntı çıkartabilirler. Tatlı dille gelen her misafirin isteğini karşılamaya çalışıyoruz.

• Bu iş sana bir şey kattı mı ? İnsanları anlamada , iletişimde , tecrübede veya olgunlukta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser_6

hocam bana inandırıcı gelmedi sen galiba işlek bir mc donalds şubesinde çalışıyorsun ben kaç kez lastik gibi olmuş kup kuru patates yedim 7 dakika değil 45 dakika beklemiş gibiydi..

bana göre inandırıcı gelmedi ama arkadaşa da yalancı demek istemem tabii. ben burger kıng ve popeyes'te çalıştım patateslerin konulduğu yerde uyarı var 7 dk geçtikten sonra atık olucak diye ama hiçbir zaman 7 dk geçince atıldığını görmedim yapmadımda zaten . patates baya bildiğin 30 - 45 dk arası bekliyor zaten alttan surekli ısınıyor . üstelik şutta bekleyen ürünlerde var onlar 7 dk sonra atılmalı ama 1 saati geçkin olmasına rağmen yine o hamburger müşteriye verilir , müşteri zaten hamburgerin içindeki maruldan anlayabilir aslında ama bakmıyolar işte . marul çok çabuk rengini veriyor bazen de içindeki marul değiştirilip veriliyor anlasılmasın diye

• Hamburgerleriniz Burger King'in yanında niye çöp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.