Şimdi Ara

Beyler Mc Donalds Amelesiyim, Sorularınızı Alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
3
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: murat1290

sizdede at eti varmı?

Etler pınardan geliyor.
    Burgerda da olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra94

Su ve asidi zaten makine veriyor sana. Hic multiplex hortumlarini cikarip basmayi denedin mi? Asitte sorun varsa surupla alakasi yoktur. Asidi ureten sey zaten co2 tupu. Eger bi gun co2 tupunu degistirirsen anlarsin. Co2 bittigi zaman makine asit vermez.

E o zaman hiç birinin asit vermemesi gerek? Sadece koladan gelmiyorsa şurup bitmiş demektir.
  • sergen34 kullanıcısına yanıt
    asittir! yani asittir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen34

quote:

Orijinalden alıntı: emr089

Part time iş için mc donalds'a başvurdum.normal ekip üyesi olarak kabul edilirsem başlangıc olarak ne gibi kölelikler yaptırıyorlar

Aklına gelebilecek herşeyi. Sana verecekleri asgari ücretin her kuruşunu senden çıkarıcaklar. Daha önce bir işte çalışmadıysan çok zorlanırsın uyum sağlamakta. Başka bir alternatifin varsa mc donalds son seçeneğin olmalı bence.

Korkuttun gözümü

• Benım lisedeki okul arkadaşım da, mc donalts da çalışıyor geçen konuştuk, çok üzüldüm cidden bazen diyor pok temizliyorum bazen tezgahtayım bazen masa siliyorum falan dıyor. şuan üretimdeymiş maaş aynı 1300 tl verıyorlarmış bırde sıgorta ama ben calısamam arkadaşlar ço kzor tü gün ayaktasın bu nasıl hayat robot gibi insan çöker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Benım lisedeki okul arkadaşım da, mc donalts da çalışıyor geçen konuştuk, çok üzüldüm cidden bazen diyor pok temizliyorum bazen tezgahtayım bazen masa siliyorum falan dıyor. şuan üretimdeymiş maaş aynı 1300 tl verıyorlarmış bırde sıgorta ama ben calısamam arkadaşlar ço kzor tü gün ayaktasın bu nasıl hayat robot gibi insan çöker.

Başka bir seçenek varsa o değerlendirilmeli. Çalışılcak yer değil.
  • quote:

quote:

quote:

Part time iş için mc donalds'a başvurdum.normal ekip üyesi olarak kabul edilirsem başlangıc olarak ne gibi kölelikler yaptırıyorlar

Aklına gelebilecek herşeyi. Sana verecekleri asgari ücretin her kuruşunu senden çıkarıcaklar. Daha önce bir işte çalışmadıysan çok zorlanırsın uyum sağlamakta. Başka bir alternatifin varsa mc donalds son seçeneğin olmalı bence.

Korkuttun gözümü

Yakma kendini. Git pazarda limon sat daha çok kazanırsın hem:)

• Dostum bu her ay eksik saat tamamlama olayi sizde de oluyor mu? Ise zamaninda geldigim halde eksik saat diye bisey cikarip fazladan calistiriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

Dostum bu her ay eksik saat tamamlama olayi sizde de oluyor mu? Ise zamaninda geldigim halde eksik saat diye bisey cikarip fazladan calistiriyolar.

İşimden ayrıldım ben.
    Eksik çalıştıysan, saati tamamlaman senin açından iyi bir durum çünkü maaşını tam alırsın. Ha eğer fazla fazla çalışıyorsanda mesai vermeleri gerekir.
  • sergen34 kullanıcısına yanıt
    Sosu paylaşacaktıniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Hangi şube?

Antalya

Neresinde seni ziyarete geleyim bir yemek ısmarlarsın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.